Nyheder

November 1, 2023

TI12 Dota 2 Championship: Seertal, spillerpræstation, heltepræferencer og præmiepulje

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Det internationale 2023 (TI12) Dota 2-mesterskab blev for nylig afsluttet, og det er tid til at dykke ned i nogle spændende statistikker. I denne artikel vil vi udforske seertal, spillerpræstationshøjdepunkter, heltepræferencer og præmiepuljeindtjening for TI12.

TI12 Dota 2 Championship: Seertal, spillerpræstation, heltepræferencer og præmiepulje

Seertal og antal sete timer i alt

TI12 sikrede sig det fjerdebedste seertal i Dota 2-turneringernes historie, og overgik statistikken for TI8 med hensyn til antal sete timer og topseertal. Under den store finale fangede TI12 opmærksomheden fra 1,4 millioner seere, og akkumulerede i alt 65,4 millioner seertimer. Selvom det ikke overgik seertallene fra det foregående års arrangement i Singapore, klarede det sig bedre end det sidste nordamerikanske spillested.

Player Performance Highlights på TI12

Med Team Spirit vinder trofæet på TI12, skiller adskillige spillerpræstationsstatistikker sig ud. Yatoro førte i gennemsnitlige drab med 11,2 drab pr. spil, efterfulgt af Kiritych fra VP med 9,6 drab pr. spil, og LGD's offlaner niu med 9,17 drab pr. spil. Bemærkelsesværdige omtaler inkluderer Nightfall og gpk~ med de mindste dødsfald på 2,33 pr. kort. Med hensyn til assists toppede Miposhka hitlisterne med en gennemsnitlig score på 21,3, tæt fulgt af Sayuw med 18,7 og Mira med 17,9, begge fra Team Spirit. Gpk~ viste et imponerende KDA-gennemsnit på 8,65 pr. spil, mens Yatoro havde det højeste guld pr. minut (GPM) og Collapse sikrede sig den anden position i Experience Per Minute (XPM). LGD's WhyouSm1le demonstrerede bemærkelsesværdige helbredende evner med 154 HP healet i minuttet, og Entity's Kataomi, Collapse og Lelis ydede betydelige bidrag inden for handicapområdet.

Heltepræferencer og præstationer

En undersøgelse af heltepræferencer hos TI12 afslører nogle spændende tendenser. Kun syv helte blev efterladt ubestridte, hvor Drow Ranger, Anti-Mage, Ursa og Mars blev forbudt, men aldrig valgt af noget hold. Storm Spirit kom frem som den ubesejrede mester med en 100% vinderrate i spil, hvor han blev udvalgt seks gange. Tæt på fulgte Night Stalker med en vinderrate på 86 %, og Undying og Chen med en vinderrate på 75 %, dog i mindre end ti spil. Dazzle skilte sig ud i spil med ti eller flere optrædener, med en vinderrate på 72 % over 18 kort og var den mest forbudte helt med 101 spil. Treant Protector og Primal Beast fulgte efter på forbudslisten med 89 spil hver. De mest udvalgte helte var Muerta, Grimstroke og Dark Willow. En oversigt over valg og forbud viste, at Treant Protector, Kunkka og Dazzle toppede hitlisterne, hvor Muerta var den eneste helt i top ti, der blev valgt oftere end forbudt.

Præmiepuljeindtjening

Mens Team Spirit utvivlsomt er glade efter at have gjort sig fortjent til titlen som to gange TI Champions, kunne TI12 prale af en undervældende præmiepulje. En sammenligning af indtjeningen for Team Spirit-spillere på tværs af de to TI'er, de vandt, afslører en væsentlig forskel. Hver spiller på Team Spirit oplevede et betydeligt større økonomisk vindfald under TI10 sammenlignet med TI12. De samlede præmiepenge, som Team Spirit hentede på TI10, beløb sig til svimlende $18,2 millioner, fordelt på omkring $3,6 millioner per spiller. I modsætning hertil var de samlede præmiepenge sikret ved TI12 $1,4 millioner, hvor hver spiller tjener cirka $284.000. Denne skarpe kontrast fremhæver udviklingen af ​​præmiepuljer i Dota 2-turneringer og de oppustede TI10 og tidligere TI præmiepuljer, takket være det latterlige Battle Pass-salg.

Som konklusion viste TI12 imponerende seertal, fremragende spillerpræstationer, spændende heltepræferencer og en bemærkelsesværdig forskel i præmiepuljeindtjening sammenlignet med tidligere TI'er. Dota 2-fællesskabet venter spændt på den næste udgave af The International og håber på endnu flere spændende statistikker og rekorder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder