Nyheder

February 15, 2024

Udtalelser om Overwatch 2's sæson 9-opdatering: Mercys kontroversielle buffs og heltesundhedsændringer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Det er blot et par dage siden Overwatch 2s massive, spilskiftende sæson ni-opdatering, men meningerne om skydespillet med ny følelse fortsætter med at strømme i hobetal.

Udtalelser om Overwatch 2's sæson 9-opdatering: Mercys kontroversielle buffs og heltesundhedsændringer

Den seneste hot take er fra en fan af støttehelten Mercy (som der er utallige af), som føler, at de buffs til projektiler og overordnet heltesundhed har fået det populære personale og den pistolsvingende læge til at føle sig mindre end optimal.

Mange svar var hurtige til at foreslå andre helte, hvilket er gyldigt i betragtning af, at hero-switching er en kernespilmekanik i OW2, og har været det siden det originale spil blev lanceret for næsten et årti siden.

Andre føler, at i OW2s nye højere sundhedsverden med større projektiler, der flyver hurtigere, er Mercy bare mere af det samme, som hun plejede at være, når det kommer til spillestil, og den originale plakat spiller måske ikke helten ordentligt nu.

Mercy har altid været en kontroversiel helt i Overwatch, hvor "Mercy main"-memes har overtaget fællesskabet lige fra begyndelsen. Det ser ud til, at det ikke vil ændre sig på et tidspunkt, da den originale plakat blev tvunget til at tilføje til tråden.

Som det er tilfældet med enhver helt, er muligheden for at skifte til en anden i samme rolle altid der, hvis de i øjeblikket ikke har det godt at spille. Men støttespillere er ikke de eneste, der føler stærkt for sæson ni, da tankspillere føler sig "elendige", mens DPS-spillere elsker livet.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder