Nyheder

February 16, 2024

Wingman's Digital Threat Sight fjernet, og ammunitionspoolen er nørdet: Apex Legends sæson 20 ændringer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Apex Legends-spillere har udtrykt deres utilfredshed med Wingman's Digital Threat-synet og dets ammunitionspulje i sæson 20. Deres klager er dog hurtigt blevet behandlet af udviklerne.

Wingman's Digital Threat Sight fjernet, og ammunitionspoolen er nørdet: Apex Legends sæson 20 ændringer

Wingmans digitale trusselsigte fjernet

Under en nordamerikansk ALGS scrims-session bemærkede fans, at Wingman's Digital Threat-sigtet, som giver brugerne mulighed for at se fjender gennem røgskærme, blev erstattet med et 1x HCOG-sigte. Denne ændring blev mødt med godkendelse fra professionelle spillere og andre fans. Fjernelsen af ​​Digital Threat-sigtet var bevidst, som bekræftet af Apex våbendesigner Eric Canavese på Twitter/X.

Ammunition Pool Nerfed

Udover at fjerne Digital Threat-sigtet reducerede udviklerne også Wingmans ammunitionsreserve fra 110 kugler til 90. Denne justering har til formål at balancere våbnet og forhindre det i at blive overmandet.

Indvirkningen af ​​ændringerne

Den hurtige implementering af disse ændringer i sæson 20 overraskede mange spillere, som var usikre på, om det var en bevidst nørd eller en utilsigtet fejl. Historisk set har Apex-udviklerne været mere passive med at foretage justeringer og har normalt gemt dem til sæsonopdateringer eller begivenheder midt i sæsonen. Wingman præsenterede dog adskillige problemer i sæson 20, da det allerede var et kraftfuldt våben med stort skadepotentiale og evnen til hurtigt at nedkæmpe flere fjender. Fjernelsen af ​​Digital Threat-sigter fra SMG'er polerede indirekte Wingman, hvilket gjorde det til det eneste våben, der er i stand til at se gennem røg med god rækkevidde og høj skade.

Wingmans popularitet

Wingmans popularitet i sæson 20 blev yderligere øget med introduktionen af ​​legende-opgraderingssystemet. Dette system inkluderede en niveau tre-opgradering til Lifeline, som forvandlede hendes ultimative til en plejepakke indeholdende et rødt våben i Mythic-tier. Som et resultat havde hold med Lifeline en større chance for at opnå en Wingman gennem hendes ultimative evner.

Positiv modtagelse

Ændringerne af Wingman er blevet godt modtaget af professionelle spillere og samfundet. Våbnets dominans i rangeret og pro-spil blev set som undertrykkende, og nerverne har bragt lettelse til mange spillere.

Konklusion

Wingman's Digital Threat-sigtet er blevet permanent fjernet, og dets ammunitionsbassin er blevet reduceret i sæson 20 af Apex Legends. Disse ændringer har til formål at balancere våbnet og imødekomme spillernes bekymringer. Responsen fra professionelle spillere og samfundet har været overvældende positiv. Spillere opfordres til at tilpasse sig disse ændringer og fortsætte med at nyde spillet med tillid.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder