Sats på FIFAe World Cup 2024

Denne FIFAe World Cup-bettingguide dækker alt, hvad eSports-betting-entusiaster har brug for at vide om denne eSports-turnering, hvorfor den er populær, og vigtigst af alt, væddemål på FIFAe World Cup-turneringer. FIFAe World Cup er en eSports-turnering for fodboldsimuleringsvideospillet FIFA. Turneringen blev første gang afholdt i 2004, da den blev kendt som FIFA Interactive World Cup (FIWC), før den blev omdøbt til FIFA eWorld Cup (FeWC) i 2018.

Senere, i 2020, fik turneringen sit nuværende navn, FIFAe World Cup, for at komplementere FIFAs lancering af sin FIFAe eSports-turneringsserie.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Alt hvad du behøver at vide om FIFAe World Cup

FIFAe World Cup, som navnet antyder, arrangeres delvist af FIFA. Dette er i forbindelse med spillets udgiver Electronic Arts (EA). Turneringen tiltrækker toptalenter fra hele verden.

Interessant nok holder FIFAe World Cup-mesterskaberne rekorden for største online eSports-turnering i betragtning af at millioner af spillere deltager i de indledende online kvalifikationsfaser. For eksempel tiltrak 2017 FIFA Interactive World Cup (FIWC17) mindst 7 millioner spillere.

For at spille i FIFAe World Cup-ligaen skal spillere konkurrere i FUT Divisions Rivals, før de kæmper mod det i FIFAe World Cup online-turneringer i 10 regioner. Målet er at komme til slutspillet og kvalificere sig til FIFAe World Cup.

Alt om fodbold

FIFAe World Cup er den mest prestigefyldte turnering i verden fodbold simulation sport videospil, FIFA. Franchisen har domineret hitlisterne nu, hvor fodbold er den mest populære sport på planeten. Statistikker viser, at der er over 4 milliarder fodboldtilhængere og 250 millioner aktive spillere i over 200 lande.

Spillets bedste globale turnering er FIFA World Cup, den mest prestigefyldte fodboldturnering i verden. Udover VM er der snesevis af topfodboldligaer, for eksempel den engelske Premier League, den spanske La Liga, den tyske Bundesliga, den italienske Serie A og den franske Ligue 1, for blot at nævne nogle få. Meget af handlingen er i de europæiske ligaer, men der er også masser af talent i Sydamerika og Afrika.

I dag, fodbold er den mest populære sport i form af følgende og endda indtægter. Det tiltrækker enorme investeringer og får sponsorater fra verdens bedste brands. Denne sport har også nogle af de mest værdifulde sportshold og de rigeste atleter.

FIFAe World Cup væddemålsmarkeder

En stor ting ved FIFAe World Cup-væddemålsmarkeder og odds er, at de er de samme som dem i traditionelle fodboldvæddemål.

Vedrørende væddemålsmuligheder, eSports spillere kan satse på alle væddemålsmarkederne i typiske fodboldvæddemål. Spillere kan satse på matchwinner, det mest populære marked, hvor spilleren skal forudsige, hvordan spillet ender i første halvleg, anden halvleg eller efter slutfløjtet. Der er også totaler, hvor spillere kan satse på det samlede antal mål, hjørnespark, kort og så videre.

Andre markeder inkluderer over/under, asiatisk handicap, begge hold scorer/ikke scorer, dobbeltchance, draw-no-bet, turneringsvinder og ACCA-væddemål. FIFAe World Cup har også in-play-væddemål, hvor spillere kan satse på igangværende kampe.

Forstå FIFAe World Cup odds

Når det kommer til betting odds, fungerer de også på samme måde som i traditionelle fodboldvæddemål. Der er tre odds formater; decimale (europæiske) odds, brøkdele (britiske) odds og Moneyline (amerikanske) odds. For en ordens skyld varierer betting odds fra den ene bookmaker til den anden, så sørg for at finde ud af, hvilke FIFA online eSport betting sider der har de højeste odds.

Hvorfor er FIFAe World Cup-turneringer populære at spille på?

Der er ingen tvivl om, at FIFAe World Cup har mange fans. Flere grunde forklarer, hvorfor denne begivenhed tiltrækker så store folkemængder og seertal.

Fodbolds popularitet

For det første giver fodbold, som den mest populære sport, FIFAe World Cup fordelen. Der er over 4 milliarder fodboldfans, og i betragtning af populariteten af online videospil i dag spiller en stor befolkning af fodboldfans helt sikkert fodboldsimuleringsspil eller følger fodbold eSports-scenen.

FIFAs succes

En anden grund til, at FIFAe World Cup rangerer højt på listen over eSports-turneringer, er det faktum, at FIFA er det bedste fodboldsimuleringsvideospil, der slår folk som Konamis PES eFootball. EA Sports har injiceret realisme i spillet og har monopol på rigtige hold, rigtige stadioner og rigtige spillere.

Millioner af deltagere

Det er også svært at ignorere, at FIFA er den største online turnering inden for eSport. I modsætning til de fleste eSport-begivenheder, der kun tiltrækker nogle få spillere, deltager millioner af FIFA-fans i de indledende faser, før konkurrencen kulminerer på den globale scene. Desuden tiltrækker FIFAe World Cup en enorm præmiepulje. Den seneste rate tiltrækker $500.000 i præmiepenge.

Mest prestigefyldte FIFA-turnering

Endelig tiltrækker FIFAe World Cup, den mest prestigefyldte FIFA-turnering, de bedste eSport-outfits verden over. Alle kendte navne, inklusive Fnatic, Tundra Esports og Astralis, har FIFA-lister og konkurrerer i denne turnering med topfodboldklubber eSports-hold som Manchester City og Wolfsburg.

FIFAe World Cup-vindende hold og største øjeblikke

FIFAe World Cup har siden sin indledende turnering i 2004 tilbudt fans masser af bemærkelsesværdig action. I dette segment har vi listet de mest dominerende hold og spillere i turneringen og nogle af de mindeværdige øjeblikke i FIFAe World Cup-ligaer.

Mest dominerende spillere og hold

Alfonso Ramos er en af de mest succesrige pro-spillere i FIFAe World Cup konkurrencen. Den nuværende træner for Spanien vandt 2008 og 2012 FIFA verdensmestertitler. Bruce Grannec har også vundet mesterskabet to gange, i 2009 og 2013. Andre topspillere, der har domineret denne turnering, omfatter Mohammed Harkous (MoAuba), Mosaad Al Dossary (MsDossary) og Spencer Ealing (Gorilla).

Men for væddere bør fokus ikke være på de mest succesrige spillere, men på de bedste spillere i spillet på væddemålstidspunktet. Det hold at se lige nu er Complexity Gaming, Mkers Team Ronaldinho, Fnatic, Ellevens, 25eSports og FC Schalke 04.

Mest mindeværdige esports-øjeblikke

Der har også været fantastiske øjeblikke gennem denne konkurrences historie. Det mest mindeværdige øjeblik er naturligvis den første begivenhed i 2004.

2019 FIFA eWorld Cup

Den sidste turnering, 2019 FIFA eWorld Cup, er blandt de største FIFAe World Cup-turneringer. Den var actionfyldt fra de tidlige stadier og blev vundet af en usandsynlig helt, Mohammed Harkous (MoAuba) fra Werder eSPORTS. Til manges overraskelse stak han af med mesterskabet i en hård turnering, der bød på de store navne, heriblandt Donovan "Tekkz" Hunt, som regnes for den bedste spiller i FIFA.

2012 FIFA eWorld Cup

2012-turneringen, en af de store FIFAe World Cup-turneringer, var også spektakulær. Efter en hård duel i finalen, endte kampen i en shootout med Alfonso
Ramos kanter Bruce Grannec 4-3. Dette er fortsat det eneste sidste spil, der er endt i en shootout. Som spillets slogan lyder, kan der kun være én mester.

2016 FIFA eWorld Cup

2016 FIFA eWorld Cup var endnu en adrenalinfyldt turnering og rangerer blandt de bedste FIFAe World Cup-turneringer. I finalen, hvor Mohamad Al-Bacha (Bacha) og Sean Allen (Dragonn) spillede, vandt Al-Bach på udebanemål, hvilket er en anden usædvanlig begivenhed. I den første kamp endte resultatet 2-2, mens det i sidste kamp igen var uafgjort, men denne gang 3-3.

For god ordens skyld var 2020 og 2021 FIFAe World Cup på listen over esports-turneringer, der blev aflyst på grund af pandemien, så der var ingen handling.

Hvor og hvordan satser man på FIFAe World Cup?

Der er mange fans af FIFA-væddemål, ligesom der er mange fans af traditionelle fodboldvæddemål. I modsætning til tidligere eksisterer der i dag mange videospil-væddemålssider med FIFA-væddemålsmarkeder. De tilbyder markeder på alle FIFA-turneringer, inklusive FIFAe World Cup. Det der er vigtigt er at finde den bedste eSports bookie.

Sådan et websted bør have en gyldig licens, masser af væddemålsmarkeder, høje odds og lukrative eSports betting bonusser. En must-have funktion er også livestreaming. Den bedste eGaming betting side bør udsende handlingen direkte fra deres hjemmeside for at lette live betting.

FIFAe World Cup Betting Tips og Tricks

Nu til nogle nyttige tips til at få spillere i gang. For det første, stol aldrig på det hold, en spiller bruger; stole på eSports-spillerens evner. Bare fordi Real Madrid eller Manchester City er dominerende i det virkelige liv, betyder det ikke, at de også vil være dominerende inden for eSport.

I FIFA skal du fokusere på spillerens evner og ikke holdet. Det er også vigtigt at tjekke spillernes aktuelle formular for at træffe informerede væddemålsvalg. Til sidst, stol på oddsene. Tommelfingerreglen er, at jo højere odds, jo lavere er chancerne for at vinde, og omvendt!

Det er det, folkens, en detaljeret opsummering af, hvad spillere har brug for at vide om væddemål på FIFAe World Cup, den største FIFA-turnering.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

FIFAe Betting Guide til at forberede dig til 2023 FIFAe Finals Return
2023-01-26

FIFAe Betting Guide til at forberede dig til 2023 FIFAe Finals Return

Spørgsmålet "Kan jeg spille på FIFA eSports?" bliver spurgt af fodboldelskere verden over. Som en af de mest populære eSports i verden rejser FIFA naturligvis denne form for forespørgsel. Hver dag spiller millioner af fans FIFA online mod hinanden. Mange mennesker er blevet professionelle FIFA eSports i topniveau og konkurrerer på spillets højeste niveauer i store mesterskaber og turneringer.