Brug af kryptovalutaer til esports-væddemål

Crypto Betting

2022-11-10

Kryptovalutaer har været på mange menneskers læber i et stykke tid nu. Efterhånden som flere mennesker lærer om disse digitale valutaer, jo mere bliver de begejstrede for at bruge dem til forretningsmæssige og personlige anliggender. Men som med enhver anden god ting, væddemål på kryptovalutaer har deres mørke side, især når du bruger dem til eSports-væddemål. 

Brug af kryptovalutaer til esports-væddemål

For betting-entusiaster, der overvejer at skifte fra fiat-valutaer, er det afgørende at forstå fordele og ulemper ved at spille med disse digitale mønter. Heldigvis udgør det kernen i denne artikel.

Fordele ved at spille med kryptovalutaer

Privatliv

Online betting-entusiaster ved, at der generelt er et anstændigt udvalg af betalingsmuligheder, fra debet- og kreditkort til e-wallets og forudbetalte kort. Et iøjnefaldende problem, som disse betalingsmetoder ikke kan garantere, er fuldstændig anonymitet eller privatliv. Med andre ord skal spillere afsløre nogle personlige data, når de bruger disse indbetalingsmetoder

Antag for eksempel, at brugeren ikke deler deres data med spiludbyderen (som i tilfælde af e-wallets). I så fald skal de som minimum dele en del af deres personlige/økonomiske oplysninger med mellemmænd eller tredjeparter.

Med kryptovalutaer forbliver alle transaktioner anonyme. Privatlivsniveauet, som eSport-spillere og andre online-gamblere får, når de bruger Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller enhver anden krypto er simpelthen uovertruffen. Beboere i lande, hvor gambling er forbudt, foretrækker kryptovalutaer for at sikre, at deres onlineaktiviteter ikke kan spores.

Hurtige transaktioner

Alle spillere kan lide at kunne indbetale til deres online eSports-væddemålskonto med det samme og begynde at spille med det samme. Det er trods alt grunden til, at folk tilmelder sig hos sportsbooks og andre online gambling platforme. Derfor kan det være meget frustrerende at skulle vente med at satse, bare fordi en indbetaling ikke er blevet behandlet. 

Mens de fleste betalingsmetoder er hurtige, er kryptotransaktioner øjeblikkelige. Derudover er ingen tredjeparter involveret i kryptobetalingsbehandling, som med kreditkort og e-wallets. Dette reducerer transaktionstiden.

Øget sikkerhed

Mest eSports betting sider tager sikkerheden så alvorligt, at de investerer kraftigt i solide SSL-krypteringsteknologier for at sikre, at kundernes økonomiske data er under nøgle og lås. Kryptovalutaer tager dog datasikkerheden til et helt nyt niveau ved at bruge det, der er kendt som blockchain-teknologi, som er SSL-kryptering overlegen.

Ingen placeringsbegrænsninger

Nogle betalingsløsninger begrænser transaktioner til væddemål online eSports betting sider i visse jurisdiktioner eller lande. I nogle tilfælde understøttes betalingsmulighederne eller valutaen, der bruges i et land, muligvis ikke af gambling-platformen. 

Desuden er der lande, hvor online væddemål og gambling generelt er forbudt, selvom en offshore gambling platform stadig vil tillade spillere fra disse lande. Væddemål med kryptovalutaer gør det muligt for spillere at komme uden om alle disse begrænsninger, hvilket giver dem mulighed for at satse uanset placering.

Specialiserede bonusser og kampagner

Mange eSport betting sider tilbyder bonusser og kampagner rettet specifikt mod spillere, der indbetaler med kryptovaluta. Selvom disse godbidder varierer fra sportsbook til sportsbook, er en konstant, at spillere skal bruge en kryptovaluta for at være berettiget til disse bonusser. 

Dette tilskynder spillere til at omfavne digitale valutaer, efterhånden som verden gradvist bevæger sig væk fra fiat-valutaer. Et af de mest afgørende eSport-væddemålstips er dog, at spillere skal tjekke vilkårene og betingelserne for disse bonusser og kampagner.

Ulemper

Udsving i værdi/volatilitet

Kryptovalutamarkedet er volatilt, hvilket betyder, at prisen på enhver krypto kan ændre sig betydeligt i begge retninger uden varsel. For eksempel kan en spiller konvertere deres $200 til Bitcoin og indsætte pengene på deres eSport-væddemålskonto, kun for at opdage, at Bitcoin-værdien er faldet, når de hæver senere. 

I dette tilfælde skal spilleren lide et tab. Selvfølgelig kan det gå den anden vej og resultere i et overskud, men faktum er, at kryptoer er ustabile.

Lidt eller intet offentligt tilsyn

Kryptovalutamarkedet fungerer ikke under nogen myndigheds eller regerings regulering. Det betyder, at brugerne har meget få muligheder at henvende sig til i tilfælde af et problem med deres penge. Det betyder dog ikke, at eSport-bettingsider med kryptovaluta fungerer uden licens. 

Selvfølgelig er en god del af dem licenseret og reguleret. Selv dem uden tilladelse kan stadig være ægte, kun at spillere ikke ønsker at overlade noget til tilfældighederne.

Ingen Take Backs

Når en spiller har sendt penge til deres cryptocurrency-pung, er den væk. Der er ingen regres, hvis pengene sendes til den forkerte adresse. Dette er et område, hvor betalingsmetoder som PayPal og kreditkort overstråler kryptobetalinger. 

Derfor skal spillere være ekstra forsigtige, når de spiller med kryptoer. Tegnebogsadresserne skal registreres nøjagtigt.

Afslutter

Kryptovaluta er nået langt siden sin første optræden i 2009. Ja, spiludbydere er i gang med at tjene penge, og med flere og flere sider, der accepterer krypto, flytter udbydere langsomt, men sikkert fokus til det, deres kunder ønsker mest. Og mens kryptovalutaer har både fordele og ulemper, gør førstnævnte dem attraktive for spillere.

Seneste nyheder

Grundlæggende om Fortnite-væddemål
2023-03-30

Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Nyheder

Casino-kampagne

Unibet:100 % op til €100
Spil nu

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Gå ikke glip af disse bonustilbud

Unibet
Unibet
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusUnibet anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusComeOn anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Close