Den eneste Valorant Betting Guide, du får brug for

eSport

2023-01-12

Ethan Tremblay

Den nyeste titel fra Riot Games, Valorant, oplever en masse action på det konkurrerende spilkredsløb. Betting-entusiaster vil sandsynligvis have set en stigning i esports-markederne hos deres foretrukne bookmaker, hvor Valorant sandsynligvis er et af de tilgængelige spil.

Den eneste Valorant Betting Guide, du får brug for

Din søgning efter information om Valorant-væddemål slutter her. Du vil lære i denne ekspertguide, at Valorant vinder meget indpas blandt esports-betting-entusiaster, da det blander first-person shooter og kamparena-spilkomponenter. Et solidt greb om spillet er rygraden i enhver succesfuld tilgang til Valorant-væddemål, som med enhver anden væddemålssport. Fortsæt med at læse for at lære mere.

Det grundlæggende i Valorant Gameplay og Mekanik

Den første ting du skal gøre, når du lærer at satse på Valorant, er at forstå, hvordan spillet fungerer, og hvordan en side vinder eller taber.

Fem spillere møder yderligere fem i en Valorant-kamp.

Der er flere spilbare karakterer kaldet Agenter tilgængelige, og hvert hold skal vælge fem af dem. Hver agent har unikke færdigheder, der kan bruges strategisk, såsom røggranater, molotovcocktails og healing. Nøglen til at vinde er at vælge agenter, der kan producere kraftfulde kombinationer.

Agentens evner eksisterer primært for at forbedre spillets arsenal. Der er et bredt udvalg af våben at vælge imellem. Pistoler, SMG'er, rifler og snigskytter er alle tilgængelige, ligesom andre typer våben, der er almindelige for førstepersonsskydere.

Der er en økonomi i spillet at interagere med. At vinde giver dig flere penge, men at tabe skader økonomien. For at være på lige fod med dine fjender skal du mestre kunsten at drive økonomisk ledelse.

Begge hold veksler mellem angreb og forsvar i løbet af kampens to halvlege. For at lykkes skal angriberne placere en spids (meget ligesom Counter Strikes bombe) på en af to steder. Forsvarerne skal holde disse områder sikre og neutralisere piggen, hvis den er installeret der.

Kampformatet er bedst af 25 i standard, ikke-rangeret tilstand. Det første hold, der vinder 13 runder, vinder kampen. I konkurrencetilstand skal det vindende hold vinde med en føring i to runder.

Valorant spiltilstande

  • Ikke bedømt: Hvis du leder efter en mindre konkurrencedygtig Valorant-match-oplevelse, så prøv Unrated. Tabende holds placeringer vil ikke blive påvirket i denne spiltilstand. Hvis et hold vinder 13 på hinanden følgende runder i et bedst af 25-format, vil de vinde kampen.
  • Spike Rush: Spike Rush Game Mode er et 80-sekunders eller 100-sekunders rundespil, hvor hvert offensivt holdmedlem bærer en Spike, som spillerne skal aktivere ved at plante. Hver spillers ultimative evne er klargjort, og kraftkugler dukker op tilfældigt på tværs af spillefeltet.
  • Dødskamp: I deathmatch-tilstanden konkurrerer ti spillere i en fri-for-alle i seks minutter; vinderen bestemmes af, hvem der først samler 30 drab.
  • Konkurrencedygtig: Konkurrencetilstanden er en rangeret variant af den sædvanlige bedst-af-25-kamp i Valorant. Efter at have konkurreret i fem kampe, er spillernes præstationer rangeret, hvor Radiant er den øverste række og Iron er den laveste.

Sådan læser du Valorant Odds

Forstå hvordan Valorant odds fungerer er en del af kernen i din Valorant-væddemålsstrategi.

Valorant betting odds præsenteres ofte som amerikanske odds, vist som et tal i forhold til -100. Sandsynligheden for, at et hold vinder, har en enorm indflydelse på disse tal. Underdogs er repræsenteret af plus (+) symbolet, mens favoritter er vist med det negative (-) tegnet.

Her er et eksempel på, hvordan Valorant-odds kan se ud: Cloud9 -175 vs. Udødelige +150.

Baseret på ovenstående odds er Cloud9 kampfavorit. Efter det negative tegn er det beløb, der skulle satses for at indbringe $100 i profit. Hvis du for eksempel får $175 og vinder, vil din fortjeneste være $100.

Omvendt indikerer plus-symbolet, at udødelige er denne kamps underdogs. Her viser oddsene, hvor meget du kan forvente at vinde på en indsats på $100. Sats $100, og du vil få $150 fortjeneste.

Spillere bør vide, at odds svinger regelmæssigt og varierer marginalt fra den ene sportsbog til den næste. Tjek vores anbefalede Valorant-væddemålssider hvis du er i tvivl om, hvor du skal satse eller bare er på udkig efter en ny bookmaker.

Valorant væddemålstyper

Når du har finpudset din Valorant-væddemålsstrategi, skal du nu lære, hvilke væddemål, der venter dig i væddemål på Valorant. Dette afsnit af denne ekspert Valorant betting guide vil diskutere de væddemålstyper, som de fleste eSports betting sider tilbyder til Valorant.

Match Vinder

Match-vindere er de mest grundlæggende Valorant-væddemålsvalg. Dette er en traditionel "vælg vinderen"-indsats. For at vinde skal du blot forudsige det sejrrige hold. Det er sikkert at sige, at matchvindere er den mest populære væddemålstype, uanset om du spiller singler eller akkumulatorer.

Korrekt score

For at vinde disse indsatser skal du forudsige spillets endelige resultat. Korrekte score væddemål kan klassificeres i to typer i Valorant: kortbaserede og kampbaserede. 

Den kortbaserede korrekte score kræver succesfuld forudsigelse af resultatet af et bestemt kort (f.eks. 13-9 for Immortals på kort 1). Kampbaseret korrekt score beder dig om nøjagtigt at forudsige resultatet af den givne kamp (f.eks. 2-1 for Cloud9). Korrekte score væddemål er generelt notorisk svære at kalde.

Totale runder eller kort

Over/under-indsatser på antallet af kort eller runder udspiller sig på samme måde som korrekte score-indsatser, med en enkelt skelnen. I stedet for at gætte det endelige resultat, skal du forudsige, hvor mange kort eller runder der vil blive spillet i en given kamp. 

Bookies foretager en kvalificeret forudsigelse baseret på de seneste resultater (og andre målinger), og din opgave er at forudsige, om det endelige kort-/rundeantal vil være større eller lavere end dette tal.

De fleste Assists eller Kills

Denne Valorant-indsatsmulighed er relativt enkel. For at vinde dette væddemål skal du korrekt forudsige, hvilken spiller der vil optage flest drab (eller assists, hvis du vil) i løbet af kampen. Dette e-sportstilbud er risikabelt, men det kan betale sig stort, hvis du kender din vej rundt i Valorants konkurrencedygtige spilfællesskab.

At vinde pistolrunder

Pistolrunder fungerer som åbningsrunder for begge halvdele. Så i en Valorant-kamp er det første og trettende kort kendt som "pistolrunder". De påvirker i høj grad de næste to runder og kan svinge oddsene betydeligt til ethvert holds favør. Dette er grunden til, at hold lægger yderligere arbejde på at perfektionere pistolrunder, og hvorfor betting på dem er så populært. 

Valorant-turneringer at satse på

Nu hvor du forstår, hvordan du satser på Valorant, er du måske interesseret i finde en Valorant eSport-turnering at satse på. Flere turneringer har allerede fundet sted verden over, selvom spillet stadig er relativt ungt.

Indtil videre er den eneste turnering på listen VCT Champions Tour 2022: Game Changers Championship, der afholdes i Berlin fra 15. til 20. november.

Husk, at nogle af disse datoer kan ændre sig. Ikke alene er Valorant en relativt ny tilføjelse til online-spilverdenen, men kloden håndterer nu også COVID-19-pandemien. På grund af disse usædvanlige omstændigheder har flere store esports-turneringer været nødt til at foretage justeringer i sidste øjebliks tidsplan.

Valorant esports-fællesskabet har endnu ikke organiseret nogen store tilbagevendende begivenheder. Du kan holde dig opdateret ved at besøge Valorant bookmakere. Hurtigt efterhånden som den udvides, er den nuværende spillerbase stadig overskygget i forhold til, hvad den vil være i fremtiden.

Afsluttende tanker

Valorant er stadig et relativt ungt spil, som det blev indikeret i begyndelsen. Indtil videre har vi kun set en håndfuld store begivenheder, hvoraf et par stykker overhovedet oplevede meget lidt indsats. 

Den gode nyhed er, at spillets konkurrencekultur ser ud til at modnes pænt. Mange tidligere CSGO-professionelle og andre fra den konkurrenceprægede first-person shooter-verden har også sluttet sig til scenen. Her er også masser af friske talenter. Til sidst vil spillet fange med den næste runde af esports-håbende.

Dette er fantastiske nyheder for Valorant-gamblingindustrien, da bookmakernes risikostyringsteam er meget opmærksomme på langsigtet bæredygtighed, mens de udvikler omfattende dækning.

Når det kommer til den ældgamle forespørgsel om "hvordan man satser på Valorant", er vi sikre på, at vi har dækket alle baserne. Der er selvfølgelig et væld af yderligere, mere komplekse ideer og koncepter. Da vores Valorant betting tutorial er rettet mod nytilkomne, forsøgte vi at holde alt så ligetil og kort som muligt.

Held og lykke til dig i dine Valorant betting eventyr.

Seneste nyheder

Grundlæggende om Fortnite-væddemål
2023-03-30

Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Nyheder

Casino-kampagne

Unibet:100 % op til €100
Spil nu

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Gå ikke glip af disse bonustilbud

Unibet
Unibet
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusUnibet anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusComeOn anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Close