Sats på Valorant Champions 2024

Valorant Champions er på listen over eSports-turneringer, som eSports-fans værdsætter. Det er også blandt de mest populære turneringer på eSports-væddemålsscenen, der konkurrerer med kendte navne i first-person shooter (FPS) genren. Denne opsummering dækker alle de væsentlige detaljer, som fans af dette videospil og eSports-væddemålsentusiaster har brug for at vide om Valorant Champions, fra selve spillet, Champions' popularitet blandt spillere, og, hvad der er vigtigt, hvordan man satser på det.

Om ValorantValorant ChampionsHvorfor er Valorant Champions populære?Valorant Champions' vindende hold og største øjeblikkeSpil på Valorant Champions
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Om Valorant

Valorant er et first-person shooter videospil til pc'er (Microsoft Windows). Selvom spillets udvikling startede helt tilbage i 2014, var det først den 2. juni 2020, at det blev officielt udgivet.

Udviklet og udgivet af Riot Games, det samme kraftcenter for videospil bag League of Legends (LoL), er Valorant klatret op i rækkerne for at blive en favorit blandt fans af first-person shooter-spil, der konkurrerer med folk som Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) og Call of Duty (COD) franchisen. Efter udgivelsen i 2020 blev den et øjeblikkeligt hit. Næsten to år senere er Valorants popularitet vidne til eksponentiel vækst.

Valorant i tal

Ifølge statistikker opretholdt Valorant cirka 12 millioner aktive spillere hver måned i 2021, og i 2022 fortsætter tallene med at stige. Der har været omkring 16 millioner aktive spillere hver måned i 2022, hvilket svarer til omkring 1,5 millioner spillere dagligt. Disse tal er bevis på, at Valorant faktisk har været revolutionær. Flere årsager kan tilskrives Valorants popularitet.

Først er Riot Games' valg af Unreal Engine 4, som leverer en flydende spiloplevelse med fremragende grafik og lyd til en fordybende spiloplevelse.

For det andet er Valorant et gratis-to-play videospil, hvilket betyder, at fans af FPS-spil kan komme ind i handlingen uden at bruge en krone.

Endelig har Riot Games også gjort spillet større ved konstant at tilføje nyt indhold, inklusive nye helte (agenter), kort, funktioner, spiltilstande og andre komponenter.

Valorant gameplay og mål

Valorant, der foregår i den nærmeste fremtid, er et taktisk skydespil, der sætter to hold i en 5-v5 taktisk kamp, der kræver individuelle færdigheder og teamwork. Formålet med spillet afhænger af spiltilstanden. Valorant har syv spiltilstande: Uvurderet, Konkurrencedygtig, Deathmatch, Spike Rush, Eskalering, Replikering og Sneboldkamp.

Valorant Champions

Mens der er flere Valorant-turneringer og konkurrencer, er Valorant Champions den største og mest prestigefyldte turnering. Champions er organiseret og hostet af Riot Games og tiltrækker en $1.000.000 præmiepulje fordelt til alle holdene baseret på ranglisten. I modsætning til de typiske eSport online turneringer, er Valorant Champions en offline turnering.

Indtil videre har der kun været én Valorant Champions, 2021-begivenheden, der blev afholdt fra 1. til 12. december i Tyskland. Konkurrencen tiltrak 16 top eSports-hold med Valorant-liste. Nogle af de store hold, der deltog i arrangementet, er bl.a Gambit Esports, Sentinels, Team Misundelse, KRÜ Esports, Sky9, Team Liquid, Acend, Team Secret, og Fnatic, blandt andre.

Ligesom selve spillet er Valorant Champions stort. 2021 Champions-seertallet toppede i finalen, da begivenheden tiltrak 1.089.068 seere, mens turneringens gennemsnitlige seertal lå på 469.083. Interessant nok var det samlede antal sete timer hele 46.048.311.

Tidsplan

Kvalifikationer til Valorant Champions afhænger af de individuelle Valorant eSports-holds præstationer i deres respektive regions kredsløbspointstillinger. Med hensyn til turneringens format, starter den med gruppespil, før den går videre til slutspillet.

Ud fra alle indikationer vil Valorant Champions blive afholdt årligt, da 2022 Valorant Champions er i gang. Det andet Valorant eSport-mesterskab er fastsat til september 2022. Kvalifikationskampene er allerede i gang.

Hvorfor er Valorant Champions populære?

Spil på de bedste eSports-turneringer er blevet populær i dag. Som en af de største e-sportsbegivenheder er Valorant Champions populær blandt spillere. Flere grunde forklarer, hvorfor dette spil er blandt de mest populære eSport-turneringer, som spillere satser på.

For det første er det faktum, at Valorant Champions er en af de mest betydningsfulde eSport-ligaer for Valorant. Turneringen er den mest konkurrencedygtige og tiltrækker den største præmiepulje i Valorant eSports. I betragtning af konkurrenceevnen, venter Valorant-betting-entusiaster altid på det.

Den anden grund til, at Valorant Champions er populær, er, at der er masser af kampe at satse på, lige fra kvalifikationen til finalen. For eksempel startede 2022 Valorant Champions i januar 2022 og slutter i september.

Der er også masser af online betting sider med Valorant betting markeder. Selvom det er et relativt nyt spil, benytter mange bookmakere sig på Valorant Champions-væddemålsmarkederne for at imødekomme det store antal Valorant-betting-fans.

Valorant-væddemål er også nemt. Som en FPS spil, at satse på det svarer til væddemål som Call of Duty og Counter-Strike: Global Offensive.

Sidst har næsten alle topholdene, der deltager i de store eSport-turneringer, Valorant-lister. Så nu hvor eSport-betting-entusiaster har en passion for deres yndlingshold, har de en chance for at satse på dem på verdensscenen.

Valorant Champions' vindende hold og største øjeblikke

Som tidligere nævnt har der kun været én Valorant Champions. Når det er sagt, er der ikke meget at dække i forhold til vindere. Sidste års arrangement var dog actionfyldt. Her er en opsummering af nogle af de største øjeblikke i turneringen.

Gruppefaser

I gruppespillet var der fire grupper med hver fire hold fra forskellige regioner. Gruppespillets kampe var i bedst af tre-format. Her er hvordan det gik ned.

  • Gruppe A - Den første kamp stillede Acend mod Vivo Keyd, mens den anden kamp i gruppen var en kamp mellem Team Envy vs. X10 CRIT. Acend formåede at slå Vivo Keyd 2-1, mens Team Envy slog X10 CRIT 2-0.
  • Gruppe B - I den anden gruppe tog Sentinels imod FURIA Esports, mens KRÜ Esports og Team Liquid kæmpede i den anden kamp i gruppen. Team Liquid og Sentinels kom ud som vindere og slog deres modstandere med henholdsvis 2-0 og 2-1.
  • Gruppe C - Gambit Esports var oppe mod Team Secret, mens Team Vikings spillede mod Crazy Racoon. Gambit Esports slog Team Secret 2-1. I den anden kamp skød Team Vikings Crazy Racoon ned med 2-0.
  • Gruppe D - Vision Strikers fik FULD FORSTAND i den sidste gruppe, mens Fnatic var mod Cloud9 Blue. Vision Strikers kom sejrsrigt ud i den første kamp og slog FULL SENSE 2-0, mens Fnatic kæmpede for at nedlægge Cloud9 Blue med 2-1.

Kvartfinaler

Kvartfinalerne var actionfyldte, hvor topholdene kæmpede om en plads i semifinalerne.

  • Kvartfinale 1 - Acend blev stillet mod Team Secret, og til manges overraskelse skød Acend Team Secret ned og vandt kampen 2-0.
  • Kvartfinale 2 - Den anden kvartfinale var Team Liquid mod Cloud9 Blue. Team Liquid slap forbi Cloud9 Blue og slog den med 2-0.
  • Kvartfinale 3 - I den tredje kvartfinale tog Gambit Esports imod X10 CRIT, hvor førstnævnte formåede at vinde kampen 2-1.
  • Kvartfinale 4 - Den sidste kvartfinale var Fnatic mod KRÜ Esports, og til manges chok blev Fnatic elimineret efter at være blevet hamret 2-1.

Semifinaler

Ligesom kvartalerne var semifinalerne bedst af tre kampe og var også actionfyldte.

  • Semifinale 1 - Acend viste sig at være et kraftcenter i den første semifinale, der slog Team Liquid 2-0. Dette var et chokerende, da alle forventede, at Team Liquid ville klare dagen.
  • Semifinale 2 - I den anden semifinale skød Gambit Esports på alle cylindre. Det bragte KRÜ Esports ned, og vandt kampen 2-1.

2021 Valorant Champions-finaler

Efter en række kampe, fra gruppespillet til finalen, var Acend og Gambit Esports ude i en bedst af fem dueller i finalen. Efter en grufuld kamp lykkedes det for Acend at slå Gambit Esports med en scoring på 3-2.

Acend stak af med præmiepengene på $350.000, mens Gambit Esports tog $150.000 hjem. Det gode er, at alle de deltagende hold fik noget med hjem.

Spil på Valorant Champions

Online eSports-væddemålssider udnytter potentialet ved eSports-væddemål, herunder Valorant-væddemål. For dem, der satser på Valorant Champions eSport-turneringer, er nedenfor et par ting, du skal være opmærksom på.

Først er at vide, hvilke der er de bedste hold at satse på. Fra sidste års turnering er Acend, de nuværende mestre, det bedste hold at satse på. Andre tophold at satse på inkluderer Gambit Esports, KRÜ Esports, Fnatic, Team Secret, Cloud9 Blue og X10 CRIT.

Det næste er at finde de bedste online eSport betting sider med Valorant betting markeder. Her skal du sørge for, at et anerkendt væddemålsreguleringsorgan licenserer webstedet. Bookmakeren bør også have ekstraudstyr såsom livestreaming, så spillere kan følge handlingen direkte fra bettingsiden.

For det tredje, sørg for at forstå Valorants gameplay og regler. Det er også bydende nødvendigt, at spillerne forstår de forskellige væddemålsmarkeder, der er tilgængelige, og hvad de betyder. Stadig på markeder skal spillere forstå, hvordan Valorant-odds fungerer. Husk, ligesom i traditionelt væddemål, jo højere odds, jo lavere er chancerne for, at væddemålet kommer igennem, og omvendt.

Til sidst, drag fordel af eSports betting bonusser såsom velkomstbonusser, reload-bonusser og cashback blandt andre kampagner.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Valorant ryster markedet med nye udgivelser
2022-07-14

Valorant ryster markedet med nye udgivelser

Valorant er flagskibet First-Person Shooter skabt af Riot Games. Riots usædvanlige marketingplan ved hjælp af streamere har allerede sat flere Twitch-rekorder. Populariteten skyldes både spillets originalitet og Riots unikke markedsføringsteknik, der har gjort Valorant til et valg for online esports-væddemål.