Halo

October 31, 2023

Bungie Hit af Layoffs: Delays in Destiny 2 DLC og Marathon Release

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

I en nylig rapport er det blevet afsløret, at Bungie, den berømte skaber af Halo and Destiny, er blevet ramt af en bølge af fyringer. Det er ikke første gang, virksomheden står over for fyringer i det nuværende økonomiske klima, men netop denne runde har haft en betydelig indflydelse. Som følge heraf er udgivelsen af ​​Destiny 2's The Final Shape DLC og Marathon, det længe ventede ekstraktionsskydespil, blevet forsinket.

Bungie Hit af Layoffs: Delays in Destiny 2 DLC og Marathon Release

Virkningerne af fyringerne

Mens det nøjagtige antal medarbejdere, der er berørt af fyringerne, stadig er ukendt, tyder tidlige rapporter på, at snesevis af mennesker er blevet sluppet. Afgangene omfatter nogle ansatte på højt niveau, og nyheden om disse afskedigelser har forårsaget chokbølger på tværs af sociale medieplatforme som LinkedIn og Twitter.

Det nuværende økonomiske klima

Spil- og esportsindustrien er blevet hårdt ramt af den globale økonomiske afmatning, hvor titusindvis af mennesker har mistet deres job i år. Virksomheder kæmper for at tilpasse sig de stadig mere udfordrende forhold, og afsmittende virkninger mærkes ikke kun af medarbejderne, men også af de virksomheder, de går ind i.

Bungies svar

Som svar på fyringerne udsendte Bungies administrerende direktør, Pete Parsons, en erklæring. Men nogle kritikere har kritiseret hans svar som 'tonedøv'. Virkningen af ​​fyringerne på virksomhedens sociale teams er tydelig, men udviklerne er ikke blevet berørt på nuværende tidspunkt.

Implikationer for Bungie's Games

Forsinkelsen i udgivelsen af ​​Marathon, det futuristiske ekstraktionsskydespil, og The Final Shape DLC til Destiny 2 er et direkte resultat af fyringerne. Marathon forventes nu at blive udgivet i 2025, mens The Final Shape DLC er blevet skubbet tilbage til midten af ​​2024. Det er værd at bemærke, at Sony har investeret 1,2 milliarder dollars i 'medarbejderfastholdelse' for at forhindre Destiny 2-udviklere i at forlade Bungie.

Langsigtet påvirkning

Selvom forsinkelserne kan være den mest umiddelbare effekt af fyringerne, er det tragisk, at en anden virksomhed har måttet ty til at skære ned i medarbejdere for at overleve. Kerneudviklingsteamene hos Bungie forbliver intakte, hvilket burde minimere indvirkningen på udrulningen af ​​spil og udvidelser. Det større spørgsmål er imidlertid behovet for, at virksomhederne prioriterer deres medarbejderes trivsel.

Besøg Esports.net for flere esports- og spilnyheder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder