Halo

October 31, 2023

Bungie Hit af Layoffs: Delays in Destiny 2 DLC og Marathon Release

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

I en nylig rapport er det blevet afsløret, at Bungie, den berømte skaber af Halo and Destiny, er blevet ramt af en bølge af fyringer. Det er ikke første gang, virksomheden står over for fyringer i det nuværende økonomiske klima, men netop denne runde har haft en betydelig indflydelse. Som følge heraf er udgivelsen af ​​Destiny 2's The Final Shape DLC og Marathon, det længe ventede ekstraktionsskydespil, blevet forsinket.

Bungie Hit af Layoffs: Delays in Destiny 2 DLC og Marathon Release

Virkningerne af fyringerne

Mens det nøjagtige antal medarbejdere, der er berørt af fyringerne, stadig er ukendt, tyder tidlige rapporter på, at snesevis af mennesker er blevet sluppet. Afgangene omfatter nogle ansatte på højt niveau, og nyheden om disse afskedigelser har forårsaget chokbølger på tværs af sociale medieplatforme som LinkedIn og Twitter.

Det nuværende økonomiske klima

Spil- og esportsindustrien er blevet hårdt ramt af den globale økonomiske afmatning, hvor titusindvis af mennesker har mistet deres job i år. Virksomheder kæmper for at tilpasse sig de stadig mere udfordrende forhold, og afsmittende virkninger mærkes ikke kun af medarbejderne, men også af de virksomheder, de går ind i.

Bungies svar

Som svar på fyringerne udsendte Bungies administrerende direktør, Pete Parsons, en erklæring. Men nogle kritikere har kritiseret hans svar som 'tonedøv'. Virkningen af ​​fyringerne på virksomhedens sociale teams er tydelig, men udviklerne er ikke blevet berørt på nuværende tidspunkt.

Implikationer for Bungie's Games

Forsinkelsen i udgivelsen af ​​Marathon, det futuristiske ekstraktionsskydespil, og The Final Shape DLC til Destiny 2 er et direkte resultat af fyringerne. Marathon forventes nu at blive udgivet i 2025, mens The Final Shape DLC er blevet skubbet tilbage til midten af ​​2024. Det er værd at bemærke, at Sony har investeret 1,2 milliarder dollars i 'medarbejderfastholdelse' for at forhindre Destiny 2-udviklere i at forlade Bungie.

Langsigtet påvirkning

Selvom forsinkelserne kan være den mest umiddelbare effekt af fyringerne, er det tragisk, at en anden virksomhed har måttet ty til at skære ned i medarbejdere for at overleve. Kerneudviklingsteamene hos Bungie forbliver intakte, hvilket burde minimere indvirkningen på udrulningen af ​​spil og udvidelser. Det større spørgsmål er imidlertid behovet for, at virksomhederne prioriterer deres medarbejderes trivsel.

Besøg Esports.net for flere esports- og spilnyheder.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder