1xBet Bags EGR Nordics Awards nomineringer

Nyheder

2022-02-03

1xBet opnåede fem EGR Nordics Awards-nomineringer i begyndelsen af december 2021 for at være en innovativ, forbrugerorienteret spilvirksomhed i den skandinaviske region. Bemærkelsesværdigt modtog denne banebryder også adskillige nomineringer ved de samme priser i 2020, hvilket tydeligt viser, at det er på vej i den rigtige retning. De fem kategorier, det blev nomineret til at være bedst i, er:

1xBet Bags EGR Nordics Awards nomineringer
  • Affiliate program
  • Kundeserviceoperatør
  • Sportsvæddemålsoperatør
  • Kasino operatør
  • Mobiloperatør

EGR Nordics Awards, ofte omtalt som "eGaming-sektorens Oscars", hædrer lovlige online bookmakere, der skiller sig ud ved at levere uovertruffen kundeservice ved at bruge banebrydende teknologi. Derfor var 1xBet at modtage denne organisations anerkendelse en kæmpe aftale, og det var velfortjent.

I dag er 1xBet populær blandt forskellige typer spillere, inklusive dem, der satser på eSport. Her er hvorfor det er en af de top eSport betting sider ledig.

Imponerende eSports spildækning

1xBet byder på en omfattende liste over populære eSports, som spillere kan spille på. Disse omfatter Counter-Strike: Global Offensiv, Dota 2, Valorant, FIFA, Rocket League, Tom Clancy's Rainbow Six, StarCraft, Herlighedens konge, og Call of Duty.

Gamblingentusiaster, der har bedst tid til at satse på eSport hos 1xBet, vælger de spil, de er mere fortrolige med. Dette kræver omfattende forskning i elektronisk sport for at finde ud af deres hold, topspillere og turneringer.

Det er bemærkelsesværdigt, at denne spilleplatform tilbyder live eSport-væddemål, som gør det muligt for spillere at se deres yndlingsspils drejninger og drejninger og træffe de bedste indsatsbeslutninger.

Masser af bankmetoder og valutaer

Dette er en anden tiltalende funktion, der gør 1xBet til en fantastisk platform for eSports-væddere. Nogle af de leverede betalingsmuligheder er Visa, Skrill, EcoPayz, Bitcoin, Dash, Zcash, MoneyGo, Perfect Money og Mastercard. 

De fleste af disse har øjeblikkelig behandlingstid og nul servicegebyrer, hvilket passer til de fleste spilleres behov. Men man bør altid tjekke denne eSport betting sides betalingssektion først, fordi nogle systemer har behandlingstider på op til 15 minutter. Heldigvis tillader 1xBet eSport-elskere at banke i deres egne valutaer for at øge bekvemmeligheden.

Ubesværet mobilvæddemål

Et flertal af eSports-væddere nyder i dag den fleksibilitet, der følger med mobilvæddemål. 1xBet forstår dette og forklarer, hvorfor det tilbyder en simpel Android- og iPhone-kompatibel mobilapplikation. Den leveres med forskellige versioner til forskellige spillere, afhængigt af de enheder, de bruger. 

For eksempel er der en let 1xBet-mobilapp til langsomme eller ustabile internetbrugere. Dette er blandt de aspekter, der fik dette online gambling selskab til at blive nomineret til kategorien "Mobiloperatør" ved EGR Nordics Awards.

Utrolig kundeservice

eSports kundeservicemedarbejdere hos 1xBet er kompetente, lydhøre, flersprogede og pålidelige. Spillere kan kontakte dem via dette spilfirmas live chat-facilitet, e-mail eller telefon. Man er også gratis at bruge forskellige sociale medieplatforme, herunder WhatsApp, Facebook og Twitter.

1xBet fortjener bestemt denne anerkendelse fra EGR Nordics Awards som en af de bedste eSports betting sider. Prisbegivenheden er indstillet til at blive afholdt den 27. januar 2022, og denne virksomheds kunder og supportere kan ikke ønske at se de priser, den vil gå væk med.

Seneste nyheder

Grundlæggende om Fortnite-væddemål
2023-03-30

Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Nyheder