Nyheder

February 14, 2024

Anskaf Ancestral Sword til din Priest Rune i World of Warcraft Classic

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

The Ancestral Sword er et tohåndssværd i World of Warcraft Classic Season of Discovery fase to. Det er måske ikke et imponerende våben i sig selv, men det spiller en afgørende rolle som et kerneemne for en Priest Rune.

Anskaf Ancestral Sword til din Priest Rune i World of Warcraft Classic

At opnå det forfædres sværd

For at opnå Ancestral Sword, skal du fuldføre Pain Suppression Rune-missionen. Denne søgen er en del af Scarlet Monastery fangehullerne i Tirisfal Glades, der ligger i den nordlige del af de østlige kongeriger. Scarlet Monastery er et centrum af fangehuller med forskellige vinger, lige fra kirkegården til biblioteker. Disse fangehuller er designet til slutspilsspillere med niveauer fra 25 til 45.

Hvor finder man det forfædres sværd

Ancestral Sword kan findes i Scarlet Monastery fangehullerne. Det er kendt at falde fra forskellige Scarlet Crusade-fjender både i og uden for fangehullerne. Nogle af de mobs, der kan tabe sværdet, inkluderer:

  • Scarlet Diviner
  • Scarlet Gallant
  • Scarlet Scryer
  • Scarlet Adept
  • Scarlet Kapellan
  • Scarlet Munk
  • Scarlet Beastmaster
  • Scarlet Sentry
  • Scarlet Soldat

Bemærk venligst, at chefer i Scarlet Monastery ikke taber Ancestral Sword. Mens mange forskellige skraldespande har en chance for at tabe sværdet, er faldprocenten relativt lav. Derfor kan det kræve flere kørsler at opnå denne vare.

Fordele ved at drive fangehullerne i Scarlet Monastery

At køre Scarlet Monastery fangehullerne anbefales stærkt, ikke kun for at opnå Ancestral Sword, men også for andre værdifulde belønninger. Ud over Priest Rune Pain Suppression kan du også finde forskellige færdighedsbøger, der kan forbedre din karakters evner. Sørg for regelmæssigt at køre disse fangehuller for at øge dine chancer for at erhverve disse kraftfulde genstande.

Husk, at Ancestral Sword er en vigtig genstand for en Priest Rune, så gå ikke glip af muligheden for at få det!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder