Nyheder

February 14, 2024

CDL Major Two Qualifier-kampe og Rostermania-opdateringer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Efter en kort pause efter Major One er næste fase af Call of Duty Leagues online-kvalifikationskampe planlagt til Major Two.

CDL Major Two Qualifier-kampe og Rostermania-opdateringer

Rostermania

CDL Rostermania startede tidligt i 2024, da flere hold blandede deres opstillinger efter skuffende start på sæsonen. Boston vandt ikke et eneste kort foran sit hjemmepublikum, så Breach reagerede ved at droppe Capsidal for Asim. Los Angeles Thieves lavede også ændringer og byttede Cammy og JoeDecieves ud med Nastie og Kremp.

Vegas meddelte, at Standy ikke længere er en del af legionen, og Seattle gik videre fra iLLeY, som havde et imponerende første par kampe.

Liga ændringer

I pausen gennemgik selve ligaen et par ændringer. Til Major Two Qualifier-kampe er der nye Hardpoint-bakker og spawns, og Rio erstattede Skidrow Search and Destroy og Terminal Hardpoint.

Major To kvalifikationskampe

Her er den første liste af Major Two-kvalifikationskampe for 2024 CDL-sæsonen:

  • Fredag ​​den 16. feb
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners vs. Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Lørdag den 17. feb
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12 PM PST, 3 PM EST, 8 PM GMT
    • Miami Heretics vs. Atlanta FaZe: 13.30 PST, 16.30 EST, 21.30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • søndag den 18. feb
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder