Nyheder

November 7, 2023

Deltag i Fortnite Reboot Rally og tjen gratis kosmetik!

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite Reboot Rally er tilbage til endnu en runde! Denne lejlighedsvise begivenhed fra Epic har til formål at bringe bortfaldne spillere tilbage i spillet. Ved at samarbejde med en ny eller tilbagevendende spiller kan du tjene gratis kosmetik og nyde særlige belønninger i løbet af Fortnite OG-sæsonen.

Deltag i Fortnite Reboot Rally og tjen gratis kosmetik!

Genstart udfordringer

Genstart-rallyet er et sæt udfordringer, hvor spillere får til opgave at "genstarte" en anden spiller. Denne kampagne startede med den seneste sæson den 3. november. For at deltage skal spillere gennemføre quests i spillet for at låse op for et sæt nye kosmetik.

Sådan deltager du

For at deltage i Fortnite OG-versionen af ​​Reboot Rally, skal du indgå partnerskab med en spiller, der har spillet Fortnite i mindre end 2 timer i de 30 dage frem til den 2. november. Hvis du kender nogen, der passer til regningen, så opfordre dem til at starte spillet op og deltage i din fest.

Optjening af belønninger

Når du har dannet en fest, kan du falde i spil og gennemføre specielle quests sammen. Afslutning af disse quests vil belønne begge spillere med gratis kosmetik. Belønningerne for Fortnite Reboot Rally denne gang inkluderer:

  • Infernal GG Emoticon (50 point)
  • Burning Dragon Wrap (100 point)
  • Skerran Glider (150 point)
  • Knight's Treachery Pickaxe (200 point)

Sådan optjener du point

For at låse disse genstande op, skal du optjene point. Hver quest i Fortnite Reboot Rally-fanen vil give dig et vist antal point. Hvis nogle quests viser sig at være for udfordrende, kan du fokusere på de nemmere for at samle nok point til at låse alt op.

Konklusion

Fortnite Reboot Rally til november er en fantastisk mulighed for at engagere sig i spillet og tjene gratis kosmetik. Med antallet af spillere stigende til rekordniveauer, er der helt sikkert kvalificerede spillere, du kan rekruttere til at deltage i Reboot Rally. Gå ikke glip af denne chance for at nyde spillet og samle eksklusive belønninger!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder