Nyheder

February 13, 2024

Forbedre din DPS Paladin-bygning med Oplyst Judgments Rune

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Hvis du er en DPS Paladin i World of Warcraft Classic Season of Discovery, er der en ny rune, som du ikke bør gå glip af - runen Oplyste domme. Denne rune forbedrer i høj grad Judgment-besværgelsen, som er en grundlæggende Paladin-formal og obligatorisk i hver DPS-build.

Forbedre din DPS Paladin-bygning med Oplyst Judgments Rune

Forbedringer

The Enlightened Judgments Rune øger rækkevidden af ​​Judgment-besværgelsen med 30 yards, hvilket i realiteten gør den til en ranged besværgelse. Derudover forbedrer det trylleformularen med alle besværgelser med 17 procent.

At få Rune

At opnå de oplyste domme Rune kan virke lidt vanskelig, men det tager ikke meget tid. Sådan kan du få det:

  1. Saml tre plettede bedeperler. Disse kan opnås ved at dræbe forskellige humanoide mobs på tværs af Azeroth, såsom Syndicate-agenter, Ogres og Witherbark-stammen.
  2. Rens de anløbne bedeperler. Hver perle kræver en anden rensningsproces:
    • Den første perle kan renses ved at dræbe fjender, mens den er velsignet med Velsignelse af Might.
    • Den anden perle kræver, at du er mindst niveau 34 og kaster Divine Shield på dig selv, mens du er under 10 procent sundhed.
    • Den tredje perle kræver, at du har Seal of Justice på dig, når en fjende begynder at løbe, og derefter kaster dom over dem.
  3. Når du har renset alle tre anløbne bønner, skal du finde bror Atticus i Stormgarde Keep i Arathi-højlandet. Han er placeret på kirkegården bag kapellet. At tale med ham vil belønne dig med den oplyste domme Rune.

Konklusion

Afslutningsvis er Oplyst Judgments Rune en værdifuld tilføjelse til DPS Paladins i WoW Classic Season of Discovery. Ved at følge trinene beskrevet ovenfor kan du få denne kraftfulde rune og forbedre dit gameplay. Gå ikke glip af muligheden for at forbedre din Paladin-bygning!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder