Nyheder

February 12, 2024

Forbedre dit Shaman-gameplay med totemisk projektion i WoW Classic Season of Discovery

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

I World of Warcraft Classic er shamaner stærkt afhængige af totems for deres evner. Disse totems kan dog ikke flyttes efter behag. Heldigvis introducerer Season of Discovery fase to en ny livskvalitetsevne kaldet Totemic Projection, som giver shamaner mulighed for at flytte deres totems.

Forbedre dit Shaman-gameplay med totemisk projektion i WoW Classic Season of Discovery

Fordelene ved totemisk projektion

Totemic Projection er en vigtig evne for Shaman-spillere i WoW Classic. Det giver dig ikke kun mulighed for at flytte dine totems til en ønsket placering, men gør det også uden at forbruge yderligere mana. Det betyder, at du kun behøver at bruge mana, når du først placerer totems. Uanset om du engagerer dig i PvE eller PvP, kan Totemic Projection hjælpe dig med at undgå at trække chefer og sikre, at du kan drage fordel af totem-bufferne, selv når de er uden for rækkevidde.

Indhentning af Totemic Projection Skills Book

Totemic Projection Skill Book kan opnås ved at besejre mobs i niveau 30 eller højere fangehuller. Det har en chance for at falde fra alle fire fløje af Scarlet Monastery (kirkegård, bibliotek, våbenhus og katedral), såvel som Razorfen Downs og Uldaman. Selvom den nøjagtige faldrate er ukendt, forventes det, at det ikke vil tage mere end et par kørsler at opnå færdighedsbogen. Når du har erhvervet det, skal du sørge for at bruge genstanden til at låse op for Totemic Projection-evnen.

Ser frem til

I Season of Discovery fase to modtager shamaner Totemic Projection-evnen som deres eneste forbedring af livskvaliteten. Der er dog en mulighed for, at Blizzard har flere lignende besværgelser planlagt i fremtidige faser. Det ville være fantastisk, hvis Shaman-våbenfortryllelser kunne vare længere, hvilket eliminerer behovet for hyppig genanvendelse.

Konklusion

Med introduktionen af ​​Totemic Projection i WoW Classic Season of Discovery har shamaner nu mulighed for at flytte deres totems, hvilket giver større fleksibilitet og bekvemmelighed i deres gameplay. Få Totemic Projection Skill Book ved at køre niveau 30 eller højere fangehuller og lås op for denne vigtige evne. Hold dig opdateret for potentielle fremtidige forbedringer for at forbedre Shaman-oplevelsen.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder