Nyheder

December 1, 2022

Fundamentals of Esports Betting Odds

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Den første ting for enhver, der kommer i gang med eSport-væddemål, er at lære, hvordan betting-odds fungerer. At forstå, hvor forskelligt væddemål er afgørende, da det afdækker sandsynligheden for, at en begivenhed finder sted, og vigtigst af alt, den værdi, som oddsene tilbyder. Desværre virker tingene ofte forvirrende til at begynde med, især når de konfronteres med en lang liste af odds.

Fundamentals of Esports Betting Odds

Hvad er odds for esports-væddemål?

Betting odds er i bund og grund et sæt tal, der tilbydes af en bookmaker, og som repræsenterer sandsynligheden for et specifikt udfald i en begivenhed. I de fleste tilfælde har odds givet af forskellige bookmakere en tendens til at variere. Også, eSport betting sider tendens til at præsentere odds forskelligt, hvilket kan være forvirrende.

Esports væddemål Odds Formater

Der er tre hoved odds tilbudt af eSports bookmakere online. Disse omfatter:

  • Brøk odds, også kendt som britiske odds er populære blandt britiske bookmakere. Som navnet antyder, er disse odds normalt udtrykt i brøkform (6/1). For en seks-til-en (6/1) ulige vinder en spiller $6 for hver $1, der satses, plus din oprindelige investering. Med andre ord repræsenterer brøkvæddemål et forhold mellem det satsede beløb og overskuddet fra væddemålet.
  • Decimal eller europæiske odds tilbydes hovedsageligt på europæiske, canadiske og australske bettingsider. Disse odds er nemme at forstå. Gevinstbeløbet beregnes generelt ved at gange det satsede beløb med decimal odds.
  • Amerikanske eller Moneyline odds bruges primært i USA. Odds for favoritresultatet er ofte ledsaget af et minustegn (-) og angiver mængden af indsats, der kræves for at vinde $100. Underdogs odds er på den anden side ledsaget af et positivt tegn (+) og viser det mulige gevinstbeløb for hver satsede $100.

Populære Esports-væddemål

Der er masser af eSport-væddemålstyper. Nogle væddemål er normalt spilspecifikke, mens andre gælder for forskellige videospil. For eksempel kan CS: GO-væddemålsmarkederne afvige fra dem, der er ansat i LoL. Her er nogle af de almindelige væddemålstyper, der tilbydes af eSport betting sider.

Direkte væddemål

Direkte væddemål er uden tvivl blandt de enkleste eSport væddemålstyper. Næsten alle bettingsider, der tilbyder online eSport-væddemål, bør have disse muligheder. Ideelt set kræver direkte væddemål spillere på den direkte vinder i en række eSports-konkurrencer. Nogle almindelige direkte væddemål, der tilbydes af online-væddemålssider, inkluderer kamp- og turneringsvinder-væddemål.

Over/Under indsatser

Denne væddemålstype kræver, at eSports-væddere satser på det antal gange, en begivenhed finder sted i en kamp. For eksempel kan dette være CS: GO-score eller antallet af drab i LoL. I de fleste tilfælde afregner bettingsiden sig på et tal og tildeler odds baseret på respektive sandsynligheder.

Handicapvæddemål

Bookies, der forsøger at udjævne hold, tilbyder ofte denne væddemålstype, når der er en klar favorit. For eksempel, når en bookie giver et hold et handicap på +2 point, betyder det i bund og grund, at de klare favoritter bør vinde med mere end to point. Ellers satser du på, at underdog-holdet vinder.

Korrekt score

Korrekte scores væddemål er nemme at forstå, især når du satser på fodbold. Denne væddemålstype kan dog anvendes anderledes i eSports-væddemål. For eksempel tilbyder de fleste LoL-væddemålssider det korrekte scorevæddemål, hvilket giver en spiller mulighed for at forudsige, om et hold vinder 3-0, 3-1, 0r 3-1 og omvendt.

Første drab/første blod

Denne indsatstype er fælles for MOBA-spil såsom CS: GO. Denne væddemålstype giver spilleren mulighed for at satse på det hold eller den spiller, der sandsynligvis får kampens første drab/blod. Spillere forventes således at foretage due diligence på den respektive sektion for at drage fordel af dette væddemål.

Første kort

Denne væddemålstype giver spillere mulighed for at satse på vinderen af et individuelt kort. Ligesom First kill-væddemål har brugere med tilstrækkelig viden om et hold eller spillers styrke ofte en lille fordel, når det kommer til disse typer væddemål.

Udvalget af eSports-væddemål kan være enormt. Som sådan bør spillere altid forsøge at forstå forskellige indsatstyper og, vigtigst af alt, være i stand til at finde værdi odds.

Sådan finder du værdifulde esports-odds

Hver spiller bør altid foretage mærkelige sammenligninger, når de leder efter den bedst mulige værdi. Selvom mange overvejelser spiller ind, når man vurderer eSports odds, vil der altid være enkle og effektive måder at få arbejdet gjort på.

Nogle spillere er afhængige af eSport betting tips, men spillernes dømmekraft spiller en uvurderlig rolle. Når det er sagt, er her nogle tips, der er nyttige for at hjælpe spillere med at finde odds af høj værdi:

  • Forstå spillet
  • Shoppe rundt
  • Vurder sandsynligheder
  • Vær opmærksom på online eSports odds checker
  • Hold følelserne i skak
  • Ignorer ikke tunge favoritter

Konklusion

Esports odds er ikke forskellige fra dem, der bruges i almindelig sport. De tjener alle det samme formål, kaster lys over sandsynligheden for et udfald og også det mulige gevinstbeløb. En spiller kan kun finde den bedste værdi fra eSport-væddemål ved at stole på deres viden om spillet og følge med i den aktuelle eSport betting tips og nyheder.

Når du er i tvivl, er det altid tilrådeligt at holde sig til simple indsatser og små indsatser for at minimere risici.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder