Nyheder

October 28, 2023

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Det er et gør-eller-død-øjeblik for G2 og BLG, når de møder hinanden i sidste runde af Worlds 2023 Swiss Stage. Hvem går videre til næste fase? Lad os bryde det ned.

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Oversigt

G2 og BLG skal konkurrere i den sidste Bo3-serie på Swiss Stage for at sikre sig en plads i Knockout-etapen. Trods en stærk start fra begge hold har de vist nogle svagheder i den afgørende række.

G2s udfordringer

G2 ser ud til at have nogle problemer med deres udkast til forberedelse. I deres serier mod NRG og Gen.G kæmpede de for at bremse spillet og vente på de rigtige kraftspidser. NRG viste sig at være stærkere og mere proaktiv, mens Gen.G også udgjorde en udfordring. G2 er nødt til at løse disse problemer i serien mod BLG.

BLG's præstation

BLG havde en anstændig opvisning mod T1, men kom til kort med at besejre det koreanske hold. De blev overrumplet af Tahm Kench-valget og formåede ikke at justere i det andet spil. Derudover var der nogle tilfælde af over-extension og mangel på koordination i afgørende holdkampe.

Nøglefaktorer

Resultatet af kampen vil i høj grad afhænge af holdsammensætningerne. BLG's metalæsning er solid, og de kan lære af deres erfaring mod T1. G2 skal på den anden side være mere proaktiv og finde måder at vinde det tidlige spil på. Bundbanens matchup bliver afgørende for Hans Sama og Mikyx.

Forudsigelse

Det er svært at forudsige resultatet på grund af vigtigheden af ​​sidevalg. Jeg forventer dog en tæt serie med en 2-1 sejr til begge sider. BLG kan have en lille fordel på grund af deres generelt bedre udkast.

Forudsigelse: G2 1 – 2 BLG

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder