Nyheder

November 1, 2023

Gen.G vs BLG: Clash of Titans i LoL Worlds kvartfinaler

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Kun 8 hold er tilbage i League of Legends Worlds Championship, og med den første schweiziske etape nogensinde overstået, vil tingene blive varmere end nogensinde i kvartfinalerne. Gen.G, der hidtil gik ubesejret, skal op mod den kinesiske #2 frø BLG i en omkamp fra MSI tidligere på året. Får Gen.G deres hævn, eller vil BLG bevise, at de er stærkere?

Gen.G vs BLG: Clash of Titans i LoL Worlds kvartfinaler

Lad os bryde de to hold ned, deres vej til sejr, og sætte vores forventninger til kampen.

Gen.G's udvikling gennem sommeren

Selvom Gen.G var det første frø fra LCK, troede ikke mange, at de ville være en dominerende kraft ved Worlds, i betragtning af deres seneste præstationer ved MSI, hvor de sluttede på fjerdepladsen. De viste hurtigt, at alle tog fejl, og fik en hurtig 3-0 ved at slå T1 og G2.

Når det så er sagt, skal de stadig møde LPL-truppene, og da de alle fire kom igennem den schweiziske scene, skulle det tilfældigvis have Gen.G til at gå op mod en af ​​dem.

BLG er en velkendt modstander, de spillede imod i MSI og tabte til i slutspillet. En hurtig 3-0 viste, at LPL var meget stærkere i den periode. Det koreanske hold ser dog ud til at have udviklet sig gennem sommeropdelingen og hoppet på en fantastisk voksende bane.

Ikke alene er holdet meget klar til at spille det overordnede makrospil, men selv spillerne laver færre mekaniske fejl. Gen.G's største svaghed i første halvdel af sæsonen var Doran, som blev udnyttet i en topbane-orienteret carry-meta. Selvom der stadig er nogle håndtag tilgængelige, er han meget bedre til at stabilisere banen. Derudover forbedrede han sig også meget, og med de fire andre spillere, der allerede spiller tæt på topniveau, er denne Gen.G-lineup skræmmende på Worlds.

Vil BLG stole på GigaBIN?

På den anden side er BLG gået lidt tilbage i forhold til, hvordan de var hos MSI. Ikke på et mekanisk niveau, men deres koordination ser ud til at være slået fra til tider, hvilket giver fjender flere åbninger at udnytte.

En anden ting er, at top laner Bin ikke rigtig har været i stand til at udøve det samme niveau af top bane dominans. Jeg tror, ​​det skyldes, at topbane-metaen udvikler sig, og BLG har flyttet deres opmærksomhed mod en bot-lane-bære-meta med Elk, som giver over 33 % af hele teamets skader.

Det bliver spændende at se, om BLG vil forsøge at give mere spillerum til deres top-laner, eller om de vil fokusere på bot-lane-matchup. Jungler Xun vil være en nøgle i dette matchup, især da han går imod en som Peanut, der er kendt for at være en enabler gennem hele sin karriere.

GEN vs BLG forudsigelser

Dette års Worlds har givet os en masse overraskelser, som har smidt nogle af vores forventninger ud af bordet. Når det er sagt, er vores LoL Worlds Power Rankings stadig noget relevante og nøjagtige, især i den øverste halvdel af stillingen.

Verdens kvartfinalen mellem GEN og BLG bliver svær at forudsige, fordi begge hold har potentialet til at slå hinanden, og det vil meget afhænge af, hvordan de to hold dukker op på dagen. Baseret på hvad vi har set indtil nu, og hvordan den overordnede meta er, ville jeg nok foretrække GEN lidt, især i betragtning af at de vil have sidevalg i Game 1.

BLG vil dog være i stand til at kæmpe tæt i de fleste spil i serien, og jeg ville ikke blive overrasket over at se dem mindst vinde én sejr i serien. 3-1 er, hvad jeg forudser, men jeg ville ikke blive overrasket, hvis vi skulle til Silver Scrapes.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder