Nyheder

February 14, 2024

Hold dig informeret: Seneste Epoch-serverstatus og opdateringer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Last Epoch, det populære onlinespil, er indstillet til at forlade tidlig adgang og have en fuld lancering den 21. februar. Mens spillet forbereder sin fulde udgivelse, vil der være planlagt vedligeholdelse og potentiel servernedetid. Hvis du vil holde dig opdateret om serverstatus og rapportere eventuelle problemer, er her, hvad du behøver at vide.

Hold dig informeret: Seneste Epoch-serverstatus og opdateringer

Planlagt servernedetid

Forud for den fulde lancering den 21. februar vil Last Epoch opleve planlagt servernedetid den 14. februar fra kl. 8.00 til kl. 10.00 CT. I løbet af denne tid vil spillet ikke være tilgængeligt. Men når den planlagte periode slutter, vender den tidlige adgangsversion af spillet tilbage.

Serverstatusopdateringer

For at kontrollere status for Last Epoch-serverne er den bedste måde at bruge sociale medieplatforme. Du kan følge den officielle X-konto (tidligere Twitter) eller tilmelde dig den officielle Discord-kanal for at modtage de seneste opdateringer. Udviklerne vil annoncere eventuelle planlagte vedligeholdelsestider gennem disse platforme. Hvis der er nogle problemer, der får serverne til at gå ned, vil disse platforme være det første sted, hvor problemerne diskuteres. Det betyder, at du hurtigt kan finde ud af serverstatus.

Rapportering af serverproblemer

Hvis du støder på problemer med Last Epoch-serveren, er de førnævnte sociale medieplatforme også den bedste måde at rapportere problemerne på og søge support. Hvis du oplever problemer, men der ikke rapporteres problemer af fællesskabet, er det sandsynligt, at problemet er hos dig. Sørg for at tjekke din egen forbindelse og indstillinger, før du rapporterer.

Hold dig informeret om Last Epoch-serverstatus, og nyd en jævn spiloplevelse!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder