Nyheder

March 24, 2022

Hvad skal du vide om Dota Spring Update

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Siden udgivelsen i 2013 er Dota 2 blevet en populær titel inden for online esports betting-fællesskabet. Hjemmesiden EsportRanker indeholder masser af information om gambling på denne titel. Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)-spillet er blevet brugt i en række professionelle ligaer og turneringer. Dette inkluderer den ikoniske Dota International, som finder sted årligt med stor opmærksomhed i medierne.

Hvad skal du vide om Dota Spring Update

Spillets udvikler, Valve, administrerer jævnligt Dota Pro Circuit. En række kampturneringer finder sted, hvor spillere forsøger at optjene nok kvalifikationspoint til at komme til internationalen. En crowdfundet præmiepulje, der samler sig millioner af dollars, uddeles til dem, der udmærker sig ved internationalen. 

Som følge heraf er esport betting sites blevet meget interesseret i Dota 2. Det er begyndt at modtage samme niveau af mediedækning som mere traditionelle sportsbegivenheder. Online betting fans kan se International live på tv eller online streaming apps.

En ny meddelelse

Det er vigtigt, at spilleren får tilstrækkelig indsigt, før han placerer en indsats. Først og fremmest skal de spille spillet selv. I så fald kan de bedre forstå, hvordan nye opdateringer vil påvirke esport-spil. For eksempel kan nye frynsegoder, våben eller kort ende med at svaje en kamp til en bestemt spillers fordel.

Valve annoncerede endnu en opdatering til Dota 2 i tide til foråret 2022. Der er helt nye quests, skatte at finde og belønninger til guildmedlemmer. Hvis betting-fans ønsker at holde sig orienteret om denne titel, er det klogt at studere opdateringen omhyggeligt. På den måde kan de anvende deres seneste viden til deres esport-væddemål.

Detaljer om opdateringen

Personalisering af en karakter er en stor del af Dota 2. Opdateringen giver flere nye humørikoner, sprays og chat-hjul. For at låse op for udvalgte skal spilleren være på en sølv-, guld- eller platin-laug.

Dem med et kamppas kan nyde assistentfunktioner. Dette inkluderer en praktisk rune spawn-indikator og neutrale opgraderingsanbefalinger for at gøre spillet nemmere at spille. Sidstnævnte fordel betyder, at spillere kan finde genstande, der passer bedst til deres karaktertype. Derfor kan deres chancer for at vinde en kamp øges.

Hvis spillere er interesserede i at opnå sæsonskatten for foråret 2022, kan de købe den ved at bruge shards. Skatten er kun tilgængelig for dem på Dota Plus. Det omfatter en række genstande til følgende:

  • Omniknight
  • Anti-Mage
  • Løve
  • Økse
  • Dødens profet
  • Winter Wyvern
  • Kunkka
  • Grimstroke

Derudover er der en chance for at låse Leafy op, Seadragon-kureren. De er nyttige for spillere, der regelmæssigt bruger kinetiske og prismatiske ædelstene.

Hvis det ikke var nok, er der også Dota Plus-quests at nyde. Dette vil hjælpe spillere med at skaffe deres shard stash. Faktisk er der i hele forårssæsonen op til 115.200 skår til rådighed. Det vil være særligt tiltalende for alle, der er på udkig efter nye relikvier.

Hvad betyder opdateringen for Dota 2-væddemål?

Annonceringen af forårssæsonen er mere end blot en måde at holde spillere interesserede i spillet. Det kan også give spillere en række tips til esport-væddemål. For eksempel kan de se, hvilke guilds der har opnået platinfrynsegoder. Dette vil give dem en idé om, hvilke hold der har de højeste rækker. Hvis de ender med at spille på det professionelle Dota-kredsløb, kan spilleren bruge deres nyfundne indsigt.

Desuden, hvis rune spawn-indikatoren er inkluderet i professionelle konkurrencer det kan ændre karakteren af kampe væsentligt. Fordelen med opgraderingsanbefalingerne vil hjælpe med at spare spillere tid ved at automatisere deres valg. Som en konsekvens vil spillere skulle tage højde for disse variabler, før de placerer et væddemål. Det vindende hold eller spiller kan ende med at blive en, der foretrækker hurtige reflekser frem for taktik.

Jo flere spillere et spil tiltrækker, jo mere opmærksomhed vil det også få fra esport bookmakere. Dota 2 er allerede en meget populær titel og en, der er vist på et væld af bookmakersider. Hvis forårsopdateringen er meget vellykket, kan den øge denne popularitet endnu mere. Som en konsekvens vil spillere være i stand til at finde et større antal markeder med fokus på Dota.

Skal folk springe denne sæson over?

Det kan være fristende for spilfans at ignorere forårsopdateringen og fokusere på andre højprofilerede e-sportsgrene. Dota International finder jo ikke sted før sommer/efterår. Men jo mere en gambler forstår om Dota, jo mere sandsynligt vil de være til at placere en vindende indsats.

Derfor er det klogt at analysere, hvordan forårsopdateringen vil ændre spillets karakter. Selv små justeringer kan have stor indflydelse i det lange løb. De kan få professionelle til at ændre deres taktik eller miste en vigtig fordel.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder