Nyheder

November 23, 2023

Hwei - Den nyeste LoL-mester med unikke evner

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Riot Games har afsløret evnerne hos den nyeste LoL-mester, Hwei. Lad os se, hvordan hans sæt er, og hvordan han vil være i Summoners' Rift.

Hwei - Den nyeste LoL-mester med unikke evner

Hwei – LoL Evner Rundown

Hwei er den seneste tilføjelse til listen over LoL-mestre. Han formodes at være en mid-laner og at dømme ud fra hans indledende sæt af evner, vil Hwei være en ret kompleks mester, givet at sammenkædningen af ​​evner vil føre til forskellige effekter og interaktioner.

Hans sæt er helt baseret på hans forskellige humør, og hver gang han ændrer det, er der en anden evne, der bliver aktiveret. Hvis du tænker, at han måske er en ganske ødelagt mester, føler jeg, at der er nogle klare svagheder, der er relateret til hans nedkøling. Hver gang han skifter humør, er der en ret stor nedetid, hvor han ikke kan bruge den evne igen, hvilket betyder, at han bliver nødt til at stable en masse evne-hast fra sine genstande for at maksimere dens kit.

Lad os uden videre hoppe ind i Hweis basisstatistik og evner.

Basisstatistik

 • Helbred: 550 – 2318
 • Mana: 445 – 955
 • Sundhedsregen: 6 – 96,1
 • Mana regen: 8 – 19.9
 • AD: 50 – 106,1
 • Panser: 18 – 97,9
 • Magisk modstand: 30 – 52,1
 • MS: 320
 • Angrebsområde: 575
 • AS base: 0,714
 • AS-forhold: 0,658
 • Bonus AS: 3,3 %

Evner

Passiv – Visionærens underskrift

MEDFØDT: Hweis skadelige evner markerer fjender ramt i 4 sekunder. Beskadigelse af dem med en anden evne bruger mærket til at skabe en eksplosion under dem, hvilket giver 35 − 200 (baseret på niveau) (+25 % AP) bonus magisk skade til fjender i området efter 0,85 sekunder.

Q – Emne: Katastrofe

AKTIV: Hwei kommer i et katastrofalt humør og får adgang til sine evner såvel som Wash Brush. Han vil forlade stemningen, når han kaster nogen af ​​dem.

 • Ødelæggende – QQ: Hwei slynger en ildkugle i målretningen, der eksploderer, når den kolliderer med den første fjende eller når maksimal rækkevidde, hvilket giver magisk skade til alle nærliggende fjender. Skaden baseret på målets sundhedsforhold er begrænset til 250 mod monstre.
 • Fire Severing Bolt – QW: Hwei opfordrer et lyn til at slå ned mod målstedet efter 1 sekund, hvilket giver magisk skade til fjender i området. Mod fjender, der er immobiliseret eller isoleret fra deres allierede, giver Severing Bolt øget skade baseret på målets manglende helbred. Denne bonusskade er begrænset til 300 mod monstre (Severing Bolt giver 50 % skade til håndlangere og ikke-episke monstre).
 • Smeltet – QE: Hwei markerer en flammende sti i målretningen. Efter 0,7 sekunder bryder stien ud i vulkanske chokbølger hvert 0,175 sekund fra kastepunktet. Hver chokbølge skaber en eksplosion, der giver magisk skade på nærliggende fjender. Eksplosionerne efterlader også en lavaspalte i deres kølvand. Hver revne varer i 2,5 sekunder, giver magisk skade hvert 0,25 sekund til fjender i området og bremser dem med 30 % (Molten Fissures skade reduceres til 60 % mod håndlangere og øges til 135 % mod monstre).

W – Emne: sindsro

AKTIV: Hwei kommer ind i en rolig stemning og får adgang til dens evner såvel som Wash Brush. Han vil forlade stemningen, når han kaster nogen af ​​dem.

 • Flygtig strøm – WQ: Hwei danner en strøm af vand i målretningen og skaber en sti i en varighed, der giver ham og allierede mestre bonusbevægelseshastighed i 0,5 sekunder, forfriskende hvert 0,125 sekund, mens de forbliver i området.
 • Flygtig strøm – WW: Hwei tilkalder en vandpøl ved målstedet og skaber en beskyttende zone i 3 sekunder, der giver ham og allierede forkæmpere et skjold i 0,5 sekunder, mens han er i området. Skjoldet genopfriskes og øges i styrke med en mængde hvert 0,264 sekund i løbet af varigheden, mens de forbliver i området (Pool of Reflections skjoldstyrke er reduceret til 50% for allierede).
 • Stirring Lights – VI: Hwei omgiver sig selv i hvirvlende flammer, der styrker hans næste 3 grundlæggende angreb eller evnehits inden for 9 sekunder for at hver give bonus magisk skade og genoprette mana. Stirring Lights' bonusskade er reduceret til 50% mod håndlangere eller monstre, hvis de anvendes af hans effektområde.

E – Emne: Pinsel

AKTIV: Hwei kommer ind i en tumultarisk stemning og får adgang til sine evner såvel som Wash Brush. Han vil forlade stemningen, når han kaster nogen af ​​dem.

 • Grim Visage – EQ: Hwei sender et skræmmende grin i målretningen, der giver magisk skade på det første fjendeslag og frygter dem i 1 sekund.
 • Gaze of the Abyss – EW: Hwei kaster et øjeæble til målstedet. Ved ankomsten udvider den sig til et mørkt blik, der giver udsyn i et større område og låser sig fast på den nærmeste synlige fjendemester. Efter en forsinkelse kaster øjet sig selv mod målet, giver magisk skade på den første fjende, det kolliderer med, og rodfæster dem i en længere periode.
 • Crushing Maw – EE: Hwei fremtryller en kæbe på målplaceringen, der snapper efter 0,627 sekunder, hvilket giver magisk skade på fjender i området og bremser dem med en mængde, der henfalder over 1,25 sekunder. Fjender, der ikke står i midten, når kæben klikker, trækkes dertil.

Vask børste

AKTIV: Hwei forlader sit nuværende humør uden at pådrage sig dets evneomkostninger eller nedkøling. Vaskebørste kan kun støbes, hvis Hwei er kommet i humør.

R – Spiral fortvivlelse

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder