Nyheder

July 7, 2022

Kommende CS: GO-begivenheder

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Millioner af fans følger dagligt e-sport over hele verden. Field Level Media udgiver en række oversigter for at udsætte fans for de mest populære titler, hold og personligheder. Spillene dækker forskellige formater, konkurrencetyper og tidsplaner.

Kommende CS: GO-begivenheder

Counter-Strike: Global Offensive, eller blot CS: GO, er et multiplayer first-person shooter spil udgivet af softwareudbyderen Valve. Det blev udgivet i 2012 som den fjerde udgave af Counter-Strike-spilserien. Valve gjorde spillet gratis at spille fra december 2018. Alle spiltilstande, der spilles online, understøtter matchmaking. På denne måde anvender den softwareudbyderens Anti-Cheat for at forhindre snyd og spillere med sammenlignelige færdighedsniveauer.

Kommende Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) begivenheder

Der er flere planlagte turneringer for i år. Disse topturneringer byder på verdens bedste spillere og hold. Nogle af begivenhederne er blevet bekræftet, med spillesteder og datoer allerede fastsat.

De er også på top esport betting sider. Efterhånden som online esports-væddemål vokser, inkluderer mange online-væddemålsselskaber CS: GO-begivenheder på deres væddemålsmarkeder. Der er også websteder på vej for at tilbyde esport-væddemålstips.

PGL-major Antwerpen 2022

Det PGL major Antwerpen, den første CS: GO Major i 2022, fandt sted mellem 9. og 22. maj. Arrangementet er første gang en CS: GO Major afholdes i Belgien. Fireogtyve hold fra hele verden kæmpede om en præmiepulje på $1 million og titlen som store mestre.

CS: GO-kredsløbet er fuld af højkvalitetskonkurrencer, men de store spillere skiller sig fortsat ud. PGL, det samme firma, der organiserede Stockholm Major i 2021, vil afholde den 17. udgave af den Valve-sponsorerede begivenhed.

Det schweiziske system vil blive brugt i amerikanske og europæiske RMR-begivenheder, med hold parret i henhold til deres turneringsrekord. Denne europæiske RMR er blevet opdelt i to begivenheder, A og B. Denne opdeling skyldes mange tilstedeværende hold og vigtigheden af de vigtigste slots på linjen.

Progressions- og eliminationskampene vil være bedst af tre-konkurrencer, hvor de resterende spil er single-map-anliggender. Hvis et hold taber tre kampe i træk, bliver de automatisk elimineret.
Challengers, Legends og Champions er de tre etaper af PGL Major Antwerpen. De to første finder sted bag lukkede døre i studiemiljøer, mens den tredje finder sted foran et publikum i Antwerp Sportpaleis, som har plads til 18.000 mennesker.

IEM Intel Extreme Masters XVII

Denne udgave finder sted mellem 30. maj og 5. juni med en præmie på $250.000. Arrangementet er en global e-sportskonkurrenceserie, der finder sted i lande over hele verden. Fra 2022 er disse esports-mesterskaber certificerede konkurrencer sponsoreret af Intel. Turtle Entertainment er virksomheden, der ejer ligaen. Ligaen har eksisteret i 16 sæsoner fra 2022. Sæsonfinalerne afholdes i Katowice, Polen. Mange byer verden over afholder midtsæsonbegivenheder, herunder Chicago, Shanghai og Sydney.

BLAST Premier BLAST Premier: Forårsfinaler 2022

BLAST Premier Spring er en af BLAST-økosystemets to sæsonbestemte CS: GO konkurrencer. Med en samlet præmiepulje på $2.475.000 tjener hele kredsløbet et boost i præmiepenge. Arrangementets format er meget lig det foregående år. Festivalen finder sted mellem 15. juni og 19. juni.

Nogle faser af BLAST Premier-begivenheden vil blive spillet online i år. For den fase af konkurrencen er der en regional opdeling. Begivenheden er en af de vigtigste CS: GO-turneringer. Holdene konkurrerer om pengepræmier og en plads i den globale finale om vinderen. Ved alle BLAST-begivenheder tildeles de bedste hold også point mod BLAST Leaderboard.

IEM Intel Extreme Masters XVII

Mellem den 5. og 17. juli 2011 vil IEM Intel Extreme Masters XVII blive placeret i Köln, Tyskland. Denne udgaves præmiepulje vil være $1.000.000. Der vil være to dobbeltelimineringsgrupper i formatet. De bedste tre hold går videre til knockouts med otte deltagere i hver gruppe. Vinderne af gruppespillet går videre til semifinalerne. Som topseeds går toerne fra gruppespillet videre til kvartfinalerne. Endelig går de tredjeplacerede hold i gruppespillet også videre til kvartfinalerne.

Andre lejligheder

Der vil også være flere konkurrencer senere på året. Stederne for denne begivenhed er dog endnu ikke fastlagt. Mellem 19. august og 28. august finder BLAST Premier: Fall Groups 2022 sted. Vinderen af begivenheden får $177.498 i præmiepenge.

Det ESL Pro League er en konkurrence, der finder sted hvert år. ESL Pro League sæson 16 finder sted fra den 31. august til den 2. oktober. Vinderen modtager en præmie på $835.000. Placeringen af denne begivenhed er dog endnu ikke fastlagt. Mellem den 23. og den 27. november finder BLAST Premier: Fall Finals 2022 sted. Denne turnering vil have en præmiepulje på $425.000. BLAST Premier: World Final 2022 afholdes i december. Vinderen får $1 million til turneringen, som finder sted mellem 14. juli og 18. august.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder