Nyheder

January 6, 2022

League of Legends verdensmesterskab 2022

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

League of Legends World Championship er den mest prestigefyldte og største årlige turnering i den stærkt konkurrenceprægede League of Legends. Efterhånden som esports-væddemål er vokset i popularitet, har interessen for denne begivenhed også vokset.

League of Legends verdensmesterskab 2022

Førende online betting sider tilbyder markeder i alle større regioner og stadier af verdensmesterskabet, inklusive gruppespillet, kvartfinalerne, semifinalerne og finalerne.

Hvad er League of Legends verdensmesterskab?

League of Legends World Championship er en årlig begivenhed, hvor de bedste spillere fra hver region mødes for at konkurrere om en præmiepulje på over 2 millioner dollar. Begivenheden strækker sig over mere end tre ugers konkurrence og kulminerer i den sidste kamp, hvor hold kæmper om det på Summoner's Rift om dominans og pralerettigheder.

Det er en meget populær online betting begivenhed, som eSport betting entusiaster ser frem til. Det er overflødigt at sige, at der vil være en høj interesse for esport betting sider, hvor du også får masser af eSport betting tips.

LoL World Championship 2022 vil samle de bedste League of Legends-spillere i verden. Det vil komme med gode online betting muligheder for esports betting entusiaster.

Hvor finder LoL World Championship 2022 sted?

Arrangementet finder sted i fire forskellige byer i Nordamerika. Værtsbyerne for League of Legends World Championship 2022 er blevet annonceret på Riot Games' officielle hjemmeside.

Det var oprindeligt planlagt, at League of Legends World Championship skulle afholdes i Nordamerika i år, men turneringen blev ændret til Kina. Dette blev gjort for at give kinesiske fans en mere autentisk Worlds-oplevelse, efter at landet var vært for en lille turnering i 2020.

Verdensmesterskaberne for 2021 blev afholdt i Reykjavik, Island, efter oprindeligt at have været planlagt i Shenzen, Kina. Den blev flyttet til Island på grund af omstændigheder udløst af pandemien. Det er i øjeblikket uvist, om eller hvornår Kina vil være vært for endnu et LoL verdensmesterskab i fremtiden.

Som Riot påpeger, er det det første tilfælde af den årlige konkurrence, der afholdes i mere end ét land. Det vil også være første gang siden 2016, at det bliver vært i Nordamerika.

Arrangementet begynder med den første etape, der afholdes i Mexico City, og spillestedet vil være konkurrencearenaen Liga Latinoamerica.

Konkurrencens gruppespil og kvartfinalerne afholdes i New York, og spillestedet vil være Hulu Theatre i Madison Garden i New York.

Finalerne følger semifinalerne i Torontos Scotiabank Arena i San Fransiscos Levi's Stadium.

Mens verden stadig er ved at komme sig efter virkningerne af pandemien, ser Riot Games allerede frem mod 2022, hvor Worlds finder sted i Nordamerika. Som en af de store esports-begivenheder for LoL-væddemål online, vil det helt sikkert tiltrække stor interesse.

Det vides endnu ikke, om Worlds 2022 vil have et livepublikum eller ej. Mere information forventes at blive frigivet om turneringen i begyndelsen af næste år, efterhånden som sikkerhedsretningslinjerne for den igangværende COVID-19-pandemi udvikler sig.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder