Nyheder

February 14, 2024

Maksimer effektiviteten i Pure Quartz Farming i Palworld

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

I Palworld er Pure Quartz en værdifuld naturressource, der kun kan findes i det frostklare vinterbiome kendt som Astral Mountain. Dette materiale er vigtigt for at lave kredsløb, som bruges til at bygge strukturer, der kører på elektricitet. Hvis du ønsker at maksimere din landbrugseffektivitet og samle masser af ren kvarts, er her nogle vigtige punkter at huske på:

Maksimer effektiviteten i Pure Quartz Farming i Palworld

Crafting kredsløb

For at lave kredsløb skal du bruge ren kvarts og polymer. Start med at bygge en strømgenerator og en produktionssamling, som låses op på teknologiniveau 28. Når du har disse strukturer på plads, kan du begynde at fremstille polymer ved hjælp af højkvalitets Pal-olie. Kredsløbsopskriften kræver fire Pure Quartz og to Polymer.

At finde ren kvarts

Pure Quartz kan kun findes i Astral Mountains vinterlige biom, der ligger på den nordvestlige side af kortet. Det er vigtigt at have udstyr med kuldebestandighed for at overleve i denne region. Se efter Pure Quartz-aflejringer med deres karakteristiske sølvkanter. Brug en hakke til at dyrke Pure Quartz fra disse aflejringer. For at øge din landbrugseffektivitet kan du overveje at lave raffinerede metalhakker, da de er mere holdbare. Derudover skal du investere nogle point i din vægtstatistik for at øge din bæreevne.

Passivt landbrug

At bygge baser nær naturressourceaflejringer er en fantastisk måde at passivt dyrke sjældne ressourcer som Pure Quartz. Find et passende sted i nærheden af ​​Pure Quartz-aflejringer og konstruer en base. Tildel venner med minearbejde egnethed til at dyrke materialet fra de naturlige aflejringer. Brug en Pal med transportarbejdsegnethed til at indsamle den høstede Pure Quartz og opbevare den i lagerkasser. At bygge flere baser på strategiske steder rundt på kortet vil yderligere forbedre dine passive landbrugsevner.

Besejrer Pals

Der er tre udfordrende venner, der dropper Pure Quartz, når de er besejret. De er Frostallion Noct, Astegon og Jetragon. Vær forberedt på en hård kamp, ​​hvis du ønsker at få Pure Quartz fra disse venner.

Afslutningsvis er Pure Quartz en værdifuld ressource i Palworld, der bruges til at lave kredsløb. Ved at følge de ovennævnte tips kan du effektivt finde og dyrke Pure Quartz for at imødekomme dine håndværksbehov. Held og lykke!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder