Nyheder

February 15, 2024

Mestrer Jordens rystelser i WoW Classic og WoW Season of Discovery

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Tremors of the Earth betragtes som en af ​​de sværeste quests i World of Warcraft Classic. Selvom det giver enestående belønninger, såsom Blazewind Breastplate med +23 Agility, er det ikke nogen let bedrift at fuldføre denne opgave.

Mestrer Jordens rystelser i WoW Classic og WoW Season of Discovery

Sværhedsgrad

Hvis du forsøger Jordskælv under fase to af Season of Discovery, vil du opdage, at den er designet til spillere, der skubber niveau 50. Niveaugrænsen i fase to er dog 40, hvilket gør det udfordrende at gennemføre uden en dygtig gruppe af fem spillere.

Første del: At finde chef Tho'grun

For at starte Tremors of the Earth-missionen skal du samle Jordens Tegn. At besejre Boss Tho'grun, en NPC, der strejfer rundt i Badlands, er nøglen til at få denne genstand. Selvom det kan være svært at finde Boss Tho'grun på grund af hans uforudsigelige placering, øger missionen i din log dine chancer for at støde på ham. Når du har besejret Boss Tho'grun, skal du plyndre Jordens Tegn og vende tilbage til Garek for at fuldføre den første del af missionen.

Anden del: Hematus og Blacklash

Efter at have indleveret Jordens Tegn, vil du modtage det næste mål: at finde og besejre to sorte drager, Hematus og Blacklash. Før du engagerer dem, skal du aktivere tre søjler placeret i Badlands. Disse søjler låser op for adgang til dragerne. Det er vigtigt at bemærke, at Hematus og Blacklash er fjender på niveau 50, så det er vigtigt at samle en gruppe. Et velafrundet hold med hårdtslående DPS-spillere, en tank og en healer anbefales. Når du har besejret dragerne, skal du plyndre deres lig for Chains of Hematus og Blacklash's Bindings, som du bliver nødt til at bringe tilbage til Garek.

Konklusion

At fuldføre Jordens rystelser er en udfordrende opgave, der kræver omhyggelig planlægning og koordinering. Men belønningerne, især den eftertragtede Blazewind Breastplate, gør det umagen værd. Hvis du er klar til udfordringen, så saml en dygtig gruppe og begiv dig ud på denne episke mission i WoW Classic og WoW Season of Discovery.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder