Nyheder

February 14, 2024

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge: Tips og problemer

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

En ny udfordring i Modern Warfare 3s sæson to kræver, at spillere bliver kreative i Gunsmith. Udfordringen, som er en del af uge to af sæson to, beder om 20 operatørdrab med en "underbarrel lethal attachment." Der ser dog ud til at være et problem med, at udfordringen ikke spores korrekt i øjeblikket.

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge: Tips og problemer

Hvad er en underbarrel lethal attachment i MW3?

I MW3 refererer en underbarrel dødelig fastgørelse til ethvert våbentilbehør i Gunsmith, der er udstyret i Underbarrel-spalten og er i stand til at få drab. Dette inkluderer tilbehør såsom understængerhaglgeværer, understængende flammekastere og endda JAK Limb Ripper understængende motorsav. Det er vigtigt at bemærke, at andre understøtningsanordninger som greb ikke tæller med i udfordringen.

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Dræber Udfordring, der ikke spores

I øjeblikket er der et problem med sporingen af ​​den ugentlige udfordring i MW3 multiplayer. Mange spillere har rapporteret på sociale medier, at udfordringen med at låse op for JAK Limb Ripper ikke tæller drab, der bruges med en understrik dødelig vedhæftning. Sledgehammer Games har endnu ikke erkendt problemet, men det ser ud til at påvirke flere spillere.

Sådan får du Underbarrel Lethal Attachment Kills i MW3

Når problemet er løst, er der adskillige vedhæftede filer, der bør tælle med i MW3. Disse omfatter Corvus Masterkey, KL40-M2, Burrow 500 Drill Charge og JAK Purifier flammekasteren. Disse vedhæftede filer kan findes på de fleste kampgeværer. Det er vigtigt at bemærke, at disse drab skal udføres med et anbefalet våben i Gunsmith og i multiplayer mod andre spillere (operatører), ikke bots.

Hvis udfordringen kræver at få dræbt med selve vedhæftningen, anbefales det at bruge Corvus Masterkey eller JAK Purifier flammekaster understænger i Hardcore-tilstande for lettere drab.

Konklusion

Selvom udfordringen med at få dødelige vedhæftede filer i MW3 i øjeblikket kan have sporingsproblemer, kan spillere bruge forskellige vedhæftede filer til at fuldføre udfordringen, når problemet er løst. Hold dig opdateret for mere information, når udviklerne anerkender problemet.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder