Nyheder

February 24, 2022

Ny CoD: Warzone Map Review

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Call of Duty-serien har i årevis været en vigtig franchise for esport-betting-fællesskabet. Hvis læserne er interesserede i dette emne, kan de bruge esportRanker for at få yderligere indsigt. Højprofilerede CoD-turneringer byder på velkendte pro-spillere, der konkurrerer om at vinde præmiepuljer til en værdi af millioner af dollars. CoD: Warzone er blevet særligt populær på grund af dets battle royale-stil og det faktum, at grundspillet er gratis.

Ny CoD: Warzone Map Review

Den 9. november blev et nyt Warzone-kort droppet. I stedet tager Pacific Caldera spillet tilbage til dets WWII-rødder og er integreret med den seneste Vanguard-opdatering. Hvis det viser sig at være populært, kan Caldera ende med at blive det foretrukne kort til CoD-konkurrencer. Dette ville føre til, at det også bliver vist på markederne for esport-væddemålssider. Men før det kan ske, skal det imponere spilpublikummet.

En urolig start

Når nye spilopdateringer udgives, plejer der at være nogle få børneproblemer. Bugs skal muligvis rettes, eller spillere savner muligvis det ældre indhold. Hovedklagen med hensyn til ydeevnen af Caldera er, at den kører på samme motor som Modern Warfare (2019). Fans forventede en overhaling af systemet i stedet for blot at tilføje nye kort og våben til det eksisterende.

På trods af dette har udviklingsteamet inkluderet imponerende visuel troskab, et flot skadeslagssystem og endda tilføjet elementer fra den berømte Black Ops-serie. Så selvom Caldera måske ikke er den massive systemopdatering, som fans forventede, leverer den stadig i form af en sjov CoD-oplevelse.

Hvilke nye elementer bringer Caldera?

Verdansk har været hovedkortet over Warzone i nogen tid. Fans af online esports-væddemål genkender muligvis kortet, da det er en favorit blandt CoD-professionelle. Det er dog et hovedsageligt bymiljø, der lægger vægt på brugen af bygninger til overdækning. Caldera er et meget anderledes udyr. Kortet er meget mere landligt, med masser af løv at gemme sig i. Men det vigtigste element, der vil påvirke CoD Warzone-væddemål er den mere betydelige mængde af luftkampe.

Caldera består af 15 forskellige regioner. Hver fremstår noget unik, hvilket giver hele kortet en større følelse af mangfoldighed. Der er strande, ruiner og en flyveplads at udforske. Ændringerne er ikke kun begrænset til indholdet. Selve spillesystemet er blevet ændret for at gøre spillet meget mere retfærdigt.

Forbedringer til online væddemål

En af de væsentlige bekymringer ved esports-væddemål er muligheden for, at spillere snyder. Raven Software, holdet bag Warzone, har truffet foranstaltninger for at minimere, at brugere udnytter sårbarheder. Dette inkluderer nervepirring af nærkampsvåben, sensorer og stuns. Derudover er stop Power ikke længere tilgængelig som en feltopgradering. 

Til sidst, når spillere vinder Gulag-minispillet, genoptager de deres in-Gulag-genstande. Som et resultat kunne esport-væddemålstips til spillet forenkles. Derudover er der færre variabler at overveje, når du laver en indsats. De nye ændringer vil sandsynligvis gøre Caldera populær blandt både spillere og gamblere.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder