Nyheder

February 16, 2024

Oplev Bukit Candis skjulte forpost i Skull and Bones

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

Bukit Candi er en skjult forpost i Østindien, kendt for sine skatte og bekvemme hurtige rejsepunkter. I denne guide viser vi dig, hvordan du finder denne forpost, og hvad du kan forvente at finde der.

Oplev Bukit Candis skjulte forpost i Skull and Bones

Opdag Telok Penjarah

For at få adgang til Bukit Candi skal du først opdage Telok Penjarah, det andet hovedknudepunkt i Skull and Bones efter Saint-Anne. Overlev de forræderiske have og truende skibe for at nå Østindien, hvor Telok Penjarah ligger.

Navigerer til Bukit Candi

Når du har låst Telok Penjarah op, skal du sejle derfra og gå nordpå langs regionens vestkyst. Mens du sejler, skal du holde øje med bøjer, der markerer indgangen til en sikkerhedszone. Bukit Candi ligger halvvejs langs denne rute.

Udforsker Bukit Candi

Selvom den er lille i størrelse, tilbyder Bukit Candi nogle værdifulde ressourcer. Du kan møde en Rempah Warrior, der sælger forskellige varer, inklusive Mons Meg I Ship Weapon-planen, kosmetik og mad. Derudover er der en cache med elementer såsom reparationssæt.

Konklusion

At finde Bukit Candi-forposten i Skull and Bones kan kræve lidt indsats, men belønningen er det værd. Besøg denne skjulte perle for at få fat i værdifulde forsyninger og opleve et praktisk hurtigt rejsepunkt. God sejlads!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?
2024-04-13

Mega Incineroar: En Game-Changer eller et konkurrencedygtigt flop?

Nyheder