Nyheder

February 15, 2024

Oplev Telok Penjarah: A Pirate Haven in Skull and Bones

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Telok Penjarah er en central placering i Skull and Bones, der er fyldt med købmænd, missioner og mere. Den findes i det nordøstlige hjørne af kortet, langt ind i Vestindien. Selvom du vil nå Telok Penjarah som en del af hovedhistorien, anbefales det at finde denne placering tidligere, da den indeholder tonsvis af nyttige NPC'er.

Oplev Telok Penjarah: A Pirate Haven in Skull and Bones

At finde Telok Penjarah

For at finde Telok Penjarah i Skull and Bones skal du krydse en stor flade. Hvis du rejser mod øst fra retningen af ​​Sainte-Anne, er din bedste fremgangsmåde at skære gennem Pemburu-øerne og Zamrud.

Pas på farerne

Før du tager afsted til Telok Penjarah, er det vigtigt at bemærke, at dette er en meget højere niveau zone end det oprindelige Red Isles-område. Medmindre du er niveau otte eller højere, anbefales det at undgå enhver konflikt med nærliggende skibe. Derudover er der en bred strækning af åbent hav mellem disse to steder, der ofte er fyldt med storme og Rogue Waves, så vær på udkig.

Forbered dig på rejsen

Rejsen til Telok Penjarah er farlig, så vær klar til hvad som helst. Fra det tilfældige vejr til indkommende fjendtlige fartøjer er det vigtigt at have det bedste udstyr, når du skal til dette sted.

Pirate Haven

Telok Penjarah er et piratparadis, der ligner Sainte-Anne. Den indeholder en bred vifte af handels-NPC'er, lige fra smed til skibstømrer. Det kan varmt anbefales at tale med smeden i Telok Penjarah, da han ikke kun starter en kort quest-kæde, men også kan lave kanoner på meget højere niveau.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder