Nyheder

February 14, 2024

Optimering af rustningsudvalg i Helldivers 2: Bedste valg for mobilitet, hastighed og balance

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

I Helldivers 2 er der tre typer rustning: let, medium og tung bygning. Hver type har sin egen passive statistik, der giver kampfans på banen. Mens nogle passive statistikker gentages gennem hele spillet, er der forskellige kombinationer tilgængelige, såsom let eller tung rustning med en 50 procent reduktion af eksplosiv skade.

Optimering af rustningsudvalg i Helldivers 2: Bedste valg for mobilitet, hastighed og balance

Når du vælger rustning, er det vigtigt at overveje din spillestil, våben og strategier. Derudover vil uanset om du spiller solo eller med et hold også påvirke dit valg af kropsrustning.

Den bedste type rustning at købe er let rustning. Det giver ikke kun passiv statistik svarende til medium eller tunge typer, men det prioriterer også mobilitet. Dette giver mulighed for ubesværet glidning, dykning og undvigelse af kugler uden at blive overvældet af fjender. Den ekstra mobilitet muliggør også brugen af ​​stivere våben og stationære støttevåben.

Her er vores rangering af de bedste rustninger i Helldivers 2:

  1. SC-34 Infiltrator (lys)
  2. DP-53 Saviour of the Free eller DP-40 Hero of the Federation (medium)
  3. CE-35 Trench Engineer (medium)
  4. SC-30 Trailblazer Scout (let)
  5. CM-09 Bonesnapper (medium)
  6. SA-12 Servo Assisted (medium)
  7. B-24 Enforcer (medium)

Bemærk venligst, at denne liste kan ændre sig, efterhånden som nye armaturer bliver tilgængelige.

Når du vælger panser, er det vigtigt at prioritere fart og balance. Hvis du spiller solo, anbefales det at vælge let rustning. Men hvis du spiller med et hold, er det tilrådeligt at have mere afbalanceret kropsrustning, hvor din passive stat afhænger af din spillestil og strategivalg.

Det bedste valg er SC-34 Infiltrator let rustning. Det er i øjeblikket den hurtigste i Helldivers 2 og kommer med afbalanceret statistik. Selvom den ikke har ekstra beskyttelse i sine passiver, ligger dens styrke i dens overordnede hastighed, stealth og repositioneringsevner. Infiltratoren er et godt valg for både solo- og holdspillere.

DP-53 Saviour of the Free og DP-40 Hero of the Federation er også fremragende valg. De giver afbalanceret statistik, hvilket giver dig hurtighed og ekstra dæmpning mod indkommende skader. The Saviour of the Free reducerer risikoen for at dø af blødninger og kritiske skader, hvilket gør det særligt nyttigt under Terminid-sværme.

CE-35 Trench Engineer er en velafbalanceret mellemrustning. Den giver en reduktion på 30 procent i våbenrekyl, når den sidder på huk og tilbøjelig, hvilket gør den ideel til stealth eller langtrækkende kampe. Det giver også to ekstra granater, hvilket giver mulighed for effektiv fjende eliminering.

SC-30 Trailblazer Scout er en anden let rustning, der udmærker sig i hastighed og udholdenhed. Den er bedst egnet til meget opmærksomme spillere, der nyder konstant bevægelse. Dens lille panservurdering betyder dog, at skaden kan tages hurtigere end med andre panser.

CM-09 Bonesnapper fungerer som gruppens læge. Det giver ekstra stimulans og ekstra sundhed, hvilket skaber en tanker-bygning uden at ofre fart. Denne rustning anbefales til solospillere og dem, der ønsker at udfylde en støttende rolle.

SA-12 Servo Assisted tilbyder afbalanceret statistik, med ekstra beskyttelse af lemmer og et øget kasteområde. Det er et godt valg til sabotagemissioner og reducerer risikoen for brækkede lemmer fra eksplosive skader.

B-24 Enforcer, selvom det er en Superstore-rustning, er værd at nævne. Det inkluderer rimelige passiver, der reducerer rekyl og øger skadesmodstanden. Det er nyttigt i langtrækkende kampe, men dets lav udholdenhed regenerering sætter spilleren i fare, hvis han er fanget inde i fjendens territorium.

Afslutningsvis, når du vælger rustning i Helldivers 2, skal du prioritere mobilitet, hastighed og balance. Overvej din spillestil, våben, og om du spiller solo eller med et hold. SC-34 Infiltrator, DP-53 Saviour of the Free og DP-40 Hero of the Federation er blandt de bedste valg. Men den bedste rustning for dig afhænger i sidste ende af dine individuelle præferencer og strategier.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder