Nyheder

February 13, 2024

PGL Copenhagen Major: Asia-Pacific RMR Qualifiers for Counter-Strike 2

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PGL Copenhagen Major, den første major for Counter-Strike 2, starter i marts. Denne prestigefyldte danske turnering vil byde på hold fra hele kloden, herunder Asien-Stillehavsområdet og Mellemøsten.

PGL Copenhagen Major: Asia-Pacific RMR Qualifiers for Counter-Strike 2

Kvalifikationsproces

Mens de europæiske og amerikanske regioner vil have henholdsvis 32 og 16 hold, der konkurrerer om en plads i Major, vil Asia-Pacific RMR kun have otte hold, der kæmper om kvalifikationen. De to bedste hold fra denne region går videre til åbningsfasen for majoren.

De otte hold deltager i en dobbelt-elimineringsbracket, hvor vinderne af den øverste og nederste bracket sikrer deres billetter til København i midten af ​​marts. Alle kampe bliver bedst af tre.

De to kvalifikationer fra Asia-Pacific RMR vil blive seedet sammen med de europæiske og amerikanske kvalifikationer i åbningsfasen af ​​Majoren.

Tidsplan og resultater

Asia-Pacific RMR for PGL Copenhagen Major begynder den 26. februar. De to bedste hold fra denne RMR vil kvalificere sig til Major, mens de resterende hold vil blive elimineret.

Tidsplanen for Asia-Pacific RMR er endnu ikke fastlagt. Følg med for opdateringer.

Sådan ser du

Asia-Pacific RMR vil blive transmitteret live på Twitch gennem PGL-kanalen. Derudover vil community-broadcastere også streame kvalifikationerne på deres individuelle Twitch-kanaler.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder