Nyheder

November 7, 2023

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 Tournament: En stor begivenhed i Fighting Game Community

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

Nickelodeon All Stars Brawl 2 udkommer snart med forbedringer i forhold til det første spil i serien. Spillet har fået opmærksomhed i det konkurrenceprægede spilfællesskab og vil blive sat på prøve ved den kommende Slimebox-turnering.

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 Tournament: En stor begivenhed i Fighting Game Community

Tidlig begivenhed fra Coinbox Organizer Hungrybox

Hungrybox, en velkendt figur i Super Smash Bros.-fællesskabet, arrangerer en tidlig begivenhed for Nickelodeon All-Star Brawl 2. På trods af en kontroversiel historie med det første spil, vender Hungrybox tilbage til serien med Slimebox-turneringen, som vil være den første store begivenhed for spillet.

Fokus på Nickelodeon All-Star Brawl 2

Slimebox-turneringen vil vise Nickelodeon All-Star Brawl 2, et af de mest ventede kampspil i 2023. I lighed med Coinbox-begivenheden for Smash er denne turnering arrangeret af Hungrybox i samarbejde med GameMill og har en præmiepulje på $50.000.

Nordamerikas eksklusive onlineturnering

Turneringen er eksklusiv for deltagere i Nordamerika på grund af dens online format. Denne beslutning har til formål at sikre en jævnere og mere lokaliseret oplevelse for alle spillere.

Dato og platform

Hele turneringen finder sted den 15. november 2023, og vil blive streamet på Hungrybox's Twitch-kanal. Denne begivenhed vil tjene som en tidlig test af spillets konkurrencepotentiale, og hvis det lykkes, kan Slimebox-turneringen blive en tilbagevendende serie.

Afslutningsvis er Slimebox Nick All-Star Brawl 2-turneringen, arrangeret af Hungrybox, en spændende mulighed for spillere til at fremvise deres færdigheder i det længe ventede Nickelodeon All-Star Brawl 2. Med forbedringer i spillet har denne turnering potentialet at blive en betydningsfuld begivenhed i kampspilssamfundet.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder