Nyheder

November 15, 2023

Snoop Dogg udvider sig til teknologi med Death Row Games: Diversifying Gaming and Empowering Creators

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rapperen Snoop Dogg, kendt for sin succesfulde musikkarriere, har udvidet sine forretningsforetagender ind i teknologiens verden. Sammen med sin søn, Cordell Broadus, har Snoop annonceret lanceringen af ​​Death Row Games, et spilstudie med fokus på at give muligheder for forskellige skabere og udvide fortællingen omkring spil.

Snoop Dogg udvider sig til teknologi med Death Row Games: Diversifying Gaming and Empowering Creators

Diversificering af virksomhedsporteføljen

Snoop Dogg har opbygget en forskelligartet forretningsportefølje gennem årene med adskillige succesrige satsninger. I denne uge føjede han endnu en fjer til kasketten ved at gå ind i teknologibranchen. Death Row Games har til formål at skabe et rum for forskellige skabere i spiløkosystemet og bidrage til beslutningsprocessen i industrien.

Unreal Engine 5: The Foundation of Death Row Games

Death Row Games er afhængige af Epic Games' Unreal Engine 5 (UE5), en community-baseret platform, der giver skabere mulighed for at udvikle indhold ved hjælp af open source-kode. Den alsidige kode gør det muligt at skabe spil, der er funktionelle på forskellige konsoller, herunder Xbox, Playstation, PC og VR-enheder. Epic Games opkræver et royaltygebyr på 5 % for udviklere, der sælger deres indhold gennem platformen.

Snoop Doggs involvering i spil

Snoop Dogg har været involveret i spilindustrien i et stykke tid. Han har været en del af esports-spilkollektivet FaZe Clan og har endda haft et brugerdefineret skin i populære spil som Call of Duty og Call of Duty: Modern Warfare. I 2019 lancerede han Gangsta Gaming League, hans egen esports-turneringsserie. Derudover har Snoop udgivet en eksklusiv NFT-kollektion med titlen 'A Journey with the Dogg' i 2021.

Snoops Business Ventures

Death Row Games slutter sig til Snoop Doggs omfattende liste over forretningsforetagender, som har en anslået nettoværdi på $160 millioner. Nogle af hans bemærkelsesværdige satsninger inkluderer en kæledyrsproduktlinje, et venturekapitalfirma kaldet Casa Verde Capital, Cannabis-mærket Leafs by Snoop, Snoopadelic Films, Indoggo gin-linjen og mere.

The Future of Death Row Games

Selvom det stadig er usikkert, om Snoop vil udføre en Fortnite-koncert som Travis Scott, har han allerede markeret sig i gaming-metaverset. Snoop var vært for en virtuel optræden og udgav tilpassede NFT'er til fans i The Sandbox gaming metaverse i 2021. Med Death Row Games sigter Snoop og hans søn efter at skabe en platform, der viser kulturen og historierne fra forskellige skabere, især dem fra undertjente samfund.

Som konklusion markerer Snoop Doggs indtog i teknologiens verden med Death Row Games endnu en milepæl i hans succesfulde karriere. Ved at give muligheder for forskellige skabere og bidrage til spilindustriens beslutningsproces, sigter Snoop mod at udvide fortællingen omkring spil og fremvise kulturen i undertjente fællesskaber.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder