Nyheder

February 13, 2024

The Dominating TAQ Evolvere: A Powerful LMG for Warzone Season Two

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Introduktion

TAQ Evolvere, en LMG introduceret i Season One Reloaded, har kæmpet for at finde sin plads i Warzone. Men de seneste buffs har endelig gjort dette våben værd at overveje.

The Dominating TAQ Evolvere: A Powerful LMG for Warzone Season Two

Forbedret ydeevne

Raven Software lavede betydelige forbedringer af TAQ Evolvere i anden sæson. De øgede dens maksimale og minimale skade og tilføjede nye næsten-til-midte skader og rækkeviddeværdier. Disse ændringer var rettet mod at sikre, at våbnet forbliver effektivt i våbenkampe med længere afstande. På trods af disse bestræbelser blev LMG's status ikke væsentligt forbedret.

Kraftige buffs

For at løse dette, udgav udviklerne en mindre opdatering den 13. februar, som inkluderede kraftfulde buffs til TAQ Evolvere. Våbnets bevægelseshastighed blev øget fra 4,4 meter i sekundet til 5,1, mens skudhastigheden blev reduceret til 500 rpm. Selvom brandhastighedsnerven kan virke som en ulempe, blev den opvejet af en buff til 556 Belts Magazine. Dette magasin har nu øget hastighed, ADS-tid, fordele ved bevægelseshastighed og en brandrate ved 857 rpm.

Dominerende engagementer

Selv uden 556 Belts Magazine er TAQ Evolvere en styrke at regne med. Ifølge data fra TrueGameData udmærker denne LMG sig i engagementer kortere end 50 meter og har en imponerende time-to-kill-hastighed på 679 ms fra 49 meter ude. Til sammenligning har andre top-metagame-pistoler som Holger 26 og RAM-7 langsommere time-to-kill-hastigheder i det område.

Rekyl og belastning

Recoil er ikke et problem med TAQ Evolvere, hvilket gør det endnu nemmere at bygge en loadout. Den anbefalede loadout for TAQ Evolvere i Warzone Season Two inkluderer VT-7 Spitfire Suppressor, Corio Eagleseye 2.5x Optic, Kimura RYN-03 Vertical Grip, 7.62x51mm High Grain Ammunition og SA Kilonova Stock. Denne loadout fokuserer på at forbedre kuglehastigheden og skaderækkevidden, samtidig med at den visuelle rekyl reduceres.

Konklusion

Med de seneste buffs og dens dominerende præstation i tæt på mellemklassen engagementer, er TAQ Evolvere ved at blive et populært valg blandt Warzone-spillere. Hvis du leder efter en kraftfuld LMG til sæson to, så prøv TAQ Evolvere!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder