Nyheder

February 13, 2024

Treasure Hunting Adventure: Bridge Construction Report Quest i Enshrouded

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

I spillet Enshrouded spiller udforskning en væsentlig rolle i din rejse. En af de spændende quests, der involverer skattejagt, er Bridge Construction Report quest.

Treasure Hunting Adventure: Bridge Construction Report Quest i Enshrouded

Start af Quest

The Carpenter, en vigtig karakter i spillet, giver dig et værdifuldt tip. Han afslører, at han har gemt en skattekiste inde i en bro og giver dig alle de nødvendige instruktioner for at hente den. Selvom disse instruktioner i første omgang kan virke klare, kan de være vildledende, når du når broen.

Trin til at fuldføre Quest

At fuldføre brobygningsrapportens sidequest i Enshrouded er både givende og relativt hurtigt. Følg disse trin for at fuldføre opgaven:

  1. Gå til Braelyn Bridge ved at følge quest-placeringsmarkøren på kortet.
  2. Når du træder ind på broen, vil du modtage en meddelelse, der indikerer, at skattekisten er placeret nedenfor. Kisten er skjult inden for broens fundament.
  3. Hop direkte mod placeringsprompten og glid til jorden nær søjlen. Bemærk, at prompten kan forekomme højere end din nuværende placering, men du kan ignorere denne uoverensstemmelse.
  4. Gå rundt om søjlen tættest på prompten, som er den nærmeste søjle til tårnet.
  5. På den anden side af søjlen finder du murbrokker. Brug din hakke til at grave gennem murbrokkerne og afdække den skjulte kiste.

Belønninger

Ved at finde og åbne skattekisten kan du få forskellige belønninger. Disse belønninger kan omfatte sjældne, episke eller legendariske våben samt erfaringspoint for at fuldføre sidequesten.

Gå ikke glip af brobygningsrapportens sidequest i Enshrouded. Det er et værdifuldt eventyr, der tilbyder værdifulde belønninger og en mulighed for at teste dine skattejagtfærdigheder!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder