Nyheder

November 1, 2023

Understanding the Changes in CS2 Ranks: A Guide to Climbing the Leaderboards

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

CS2 har introduceret et nyt rangeringssystem med nogle vigtige forskelle fra CS:GO. Hvis du sigter efter højere CS2-rækker, er det afgørende at forstå disse ændringer, før du dykker ind i konkurrencedygtige kampe. Denne artikel vil give dig tips, tips og tricks til at hjælpe dig med at starte din konkurrencebestigning på det rigtige spor.

Understanding the Changes in CS2 Ranks: A Guide to Climbing the Leaderboards

Ændringer i CS2-rangerne

Det nye CS2-rangeringssystem medfører betydelige ændringer sammenlignet med CS:GO. Den mest bemærkelsesværdige ændring er fjernelsen af ​​navngivne niveauer som Silver, Gold Nova eller Global Elite. I stedet bruger CS2 nu et gennemsigtigt ELO-system, hvor et enkelt tal repræsenterer det samlede antal point, du har optjent for at klatre på ranglisten.

En anden stor ændring er introduktionen af ​​to separate ledertavler: Konkurrencedygtig og Premier.

Konkurrencedygtige CS2-rangeringer

Konkurrencedygtige CS2-rækker fungerer på samme måde som CS:GO. Efter at have gennemført et bestemt antal placeringsspil, vil du blive placeret i kampe baseret på din rang. Men i modsætning til tidligere er din rangering i Competitive CS2 ikke længere en samlet rangering for alle kort. I stedet vil du have en separat rang for hvert kort, du har spillet på.

Disse CS2-rangeringer kommer med individuelle ledertavler for hvert kort. Hvis du har dedikeret tid til at mestre et bestemt kort, såsom Nuke, kan du fremvise din vurdering på Nuke-ranglisten i Competitive CS2.

Premier CS2 rangerer

I Premier CS2 har du mulighed for at forfølge en samlet rang for dit gameplay, svarende til hvordan det var i CS:GO. Premier introducerer dog et turneringslignende draft pick/ban system til maps, der ligner de strategier, der bruges af CS2 Pro-spillere i professionelle kampe.

Den rangering du opnår i Premier CS2 kaldes din CS Rating. Den låses op efter at have vundet din 10. Premier-kamp og er ikke længere opdelt i rækker som i CS:GO. I stedet bruger CS2 nu et ELO-system, der spænder fra 0 ELO til 35000 ELO, kategoriseret i 7 farver. For mere detaljeret information henvises til tabellen nedenfor for at forstå, hvordan dine CS2-rangeringer er sammenlignet med CS:GO.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder