Nyheder

November 1, 2023

Understanding the Changes in CS2 Ranks: A Guide to Climbing the Leaderboards

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

CS2 har introduceret et nyt rangeringssystem med nogle vigtige forskelle fra CS:GO. Hvis du sigter efter højere CS2-rækker, er det afgørende at forstå disse ændringer, før du dykker ind i konkurrencedygtige kampe. Denne artikel vil give dig tips, tips og tricks til at hjælpe dig med at starte din konkurrencebestigning på det rigtige spor.

Understanding the Changes in CS2 Ranks: A Guide to Climbing the Leaderboards

Ændringer i CS2-rangerne

Det nye CS2-rangeringssystem medfører betydelige ændringer sammenlignet med CS:GO. Den mest bemærkelsesværdige ændring er fjernelsen af ​​navngivne niveauer som Silver, Gold Nova eller Global Elite. I stedet bruger CS2 nu et gennemsigtigt ELO-system, hvor et enkelt tal repræsenterer det samlede antal point, du har optjent for at klatre på ranglisten.

En anden stor ændring er introduktionen af ​​to separate ledertavler: Konkurrencedygtig og Premier.

Konkurrencedygtige CS2-rangeringer

Konkurrencedygtige CS2-rækker fungerer på samme måde som CS:GO. Efter at have gennemført et bestemt antal placeringsspil, vil du blive placeret i kampe baseret på din rang. Men i modsætning til tidligere er din rangering i Competitive CS2 ikke længere en samlet rangering for alle kort. I stedet vil du have en separat rang for hvert kort, du har spillet på.

Disse CS2-rangeringer kommer med individuelle ledertavler for hvert kort. Hvis du har dedikeret tid til at mestre et bestemt kort, såsom Nuke, kan du fremvise din vurdering på Nuke-ranglisten i Competitive CS2.

Premier CS2 rangerer

I Premier CS2 har du mulighed for at forfølge en samlet rang for dit gameplay, svarende til hvordan det var i CS:GO. Premier introducerer dog et turneringslignende draft pick/ban system til maps, der ligner de strategier, der bruges af CS2 Pro-spillere i professionelle kampe.

Den rangering du opnår i Premier CS2 kaldes din CS Rating. Den låses op efter at have vundet din 10. Premier-kamp og er ikke længere opdelt i rækker som i CS:GO. I stedet bruger CS2 nu et ELO-system, der spænder fra 0 ELO til 35000 ELO, kategoriseret i 7 farver. For mere detaljeret information henvises til tabellen nedenfor for at forstå, hvordan dine CS2-rangeringer er sammenlignet med CS:GO.

Seneste nyheder

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors
2023-11-26

Optimer dit VALORANT-gameplay med sjove trådkors

Nyheder