Sats på LCS Championships 2024

League of Legends Championship-serien, populært LCS, er en top-tier eSports-liga med League of Legends (LoL)-spillere fra USA og Canada (Nordamerika). Denne Riot Games-begivenhed er en af 12 regioner i det konkurrencedygtige LoL-økosystem. Denne konkurrence afholdes normalt hvert andet år i to konkurrenceopdelinger, der afholdes i løbet af foråret og sommeren, hvor ti franchisehold kæmper om LCS Champions-status.

Alle LCS-spil spilles live i Riot Games' studier i Los Angeles, Californien. I 2021 introducerede Riot Games en særlig begivenhed kendt som LCS Lock-In, der spilles lige før splittelsen for at lette holdene og forberede dem til oplevelsen på scenen.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Alt om League of Legends

Under hovedkonkurrencen tildeles alle point, der opnås i slutningen af hver split, baseret på spillerens placering på konkurrencestigen. Der er en $400.000 Champions Queue præmiepulje for hver split. Desuden venter en større præmiepulje, mere end $2.000.000, på hold, der kvalificerer sig til World League of Legends Championships.

Hvad er Liga af legender? LoL er en multiplayer online kamparena (MOBA) spil. Dette videospil blev udviklet af Riot Games og blev officielt udgivet den 27. oktober 2009. Gennem årene har LoL uden tvivl været den mest populære titel i MOBA-genren og topper i øjeblikket listen over eSports-turneringer fra denne udvikler.

League of Legends kan være ret teknisk, men utroligt glædeligt. Dette MOBA spil ser hold på fem spillere spille mod hinanden. Spillet starter med hvert hold på modsatte sider af et kort, tæt på Nexus . Det vindende hold i enhver kamp ødelægger deres modstanders Nexus.

I løbet af spillet går hvert hold gennem en række tårne kendt som tårne, placeret langs stier til hver Nexus. Det primære mål er selvfølgelig at ødelægge fjendens Nexus. Men andre hovedmål inkluderer ødelæggelse af fjendens strukturer såsom tårne.

For at kæmpe og holde trit med fjenden skal spillerne også holde niveauer op. At øge niveauet kræver erfaring opnået ved at dræbe håndlangere og fjendens spiller. Guld, opnået ved at dræbe håndlangere, er afgørende for at købe bonusser under spillet. Med guld kan spillere købe ting som passive rustningsforstærkninger eller midlertidige skjolde.

Spiltilstande

League of Legends har i øjeblikket to spiltilstande: Classic og ARAM. Til at starte med er den klassiske spiltilstand stort set defensiv. Holdet, der bruger denne tilstand, forsøger at komme til modstanderens Nexus gennem tårne og hæmmere ved hjælp af håndlangere. På den anden side har ARAM, All Random All Mid-tilstanden tætte ligheder med den klassiske tilstand, men handlingen har en tendens til at være begrænset til et enkeltvejskort.

Mestre i LCS

Under spillet kontrollerer hver spiller en enkelt mester. LoL har i øjeblikket 159 mestre, hver af dem med unikke egenskaber.

Ved starten af ethvert spil eller kamp skal hver spiller vælge en mester til at kæmpe deres kamp. Navnlig er valget af en mester begrænset til, hvad spilleren har låst op. Spillere får dog også en chance for at prøve en af 14 mestre, der normalt gøres gratis hver uge for at give spillerne mulighed for at prøve dem uden at låse dem op.

Nogle Champion-kategorier, der tilbydes af League of Legends, inkluderer:

 • Assassins
 • Skyttere
 • Fighters
 • Mages
 • Tankskibe
 • Support

I de fleste tilfælde besidder hver mester tre fokale styrker, som muligvis tilegner sig andre, efterhånden som spillet skrider frem. Spillere skal interessere sig meget for disse egenskaber, især når de danner et hold, da det kræver meget mere end at sætte fem spillere sammen.

LoL ligaer

League of legends spilles på både armatur- og professionelt niveau. Nogle LoL-konkurrencer er arrangeret af spillets udviklere, Riot Games. Fra 2021 blev 12 League of Legends professionelle ligaer spillet over hele verden. Disse ligaer er for det meste klassificeret som Tier 1 eller Professional Leagues, League Cups og Lower Leagues.

Hvorfor er LCS-mesterskaberne populære?

League of Legends er mere end blot en videospil til mange mennesker. Millioner af spillere sidder på spillemaskiner og spiller spillet døgnet rundt over hele verden. Årligt mødes professionelle LoL-spillere for de bedste eSports-turneringer.

Esports-væddere er altid ude efter at placere indsatser, mens spillerne kæmper. De sidste par år har der været en stigning i efterspørgslen efter eSports-væddemål. At være en af LoL'er største eSport-turneringer, LCS-mesterskaberne er særligt tiltalende for spillere.

Der er mange grunde til, at eSport-spillere rangerer LCS eSport-mesterskaberne blandt store eSport-turneringer. Her er nogle grunde til, at dette eSports-mesterskab er meget populært i betting-kredse.

 • Det er meget dækket af eSports betting sider
 • Spil på LoL er normalt stærkt reguleret
 • LCS-mesterskaber tilbyder non-stop-handlinger, hvilket gør væddemål på eSport-turneringer meget intense og spændende.

Populariteten af LoL gaming har været fænomenal i de senere år, og der er store chancer for, at LCS verdensmesterskaberne har spillet en uvurderlig rolle. Takket være live-streaming-platforme, spilanmeldelsessider og dybdegående dækning fra online eSport betting sider, vil dette eSport-mesterskab svæve til nye højder i de kommende år.

LCS Championships vinderhold og største øjeblikke

Største øjeblikke

LCS-mesterskaberne viser nogle af de verdens bedste LoL-hold. Som med enhver begivenhed på topniveau har der været nogle fantastiske skud, legendariske øjeblikke og nogle fantastiske wombo-combo-øjeblikke (sekvens af kraftfulde angreb). I lyset af dette er her et af de 'største' øjeblikke, der er set ved LCS-mesterskaberne i de seneste år.

100 Thieves vs. Evil Geniuses - 2021 LCS Summer Playoffs, anden runde, fjerde spil

Lol LCS-etapen havde masser af spænding i 2021, men ingen sammenlignet med slutspillet i anden runde mellem Onde Genier og 100 Tyve. De første 34 minutter så 100 Thieves en forbløffende føring ind i spillet og skubbede det onde geni til kanten. I en konkurrence, der kan beskrives som en af de bedste udfoldelser af personlige færdigheder, finder de onde genier på en eller anden måde en måde at komme tilbage i spillet på.

Selvom 100 Thieves stadig bar dagen et spil senere, var Evil Geniuses fremvisning bemærkelsesværdig. Og hvis bare de havde bygget ind i momentum, kunne tingene have været meget anderledes.

LCS's vindende hold

LoL er næsten et årti gammel. Konkurrencen har altid været hård, og der er ingen større præstation i spillet end at holde LCS Championship-trofæet, når en sæson slutter.

LoL LCS Championship, tidligere North American League of Legends Championship Series, har set adskillige ændringer, der berører præmiepengene, værtsdestinationer, konkurrerende hold og spilleregler.

Turneringen blev første gang afholdt i 2013, hvor de første to sæsoner var vært for otte LoL-hold. Lige siden ti hold har været med i hver begivenhed (fra 2015 og frem).

LoL LCS vindere

LoL LCS Championship er opdelt i to dobbelt-round robin split-begivenheder; forårssplit og sommersplit, der spænder over 225 spil. Ved slutningen af hver opdeling rangeres alle hold efter deres gevinstprocent. Når det er sagt, er her en liste over tidligere LCS-vindere.

Vindere af Spring Split

 • Sky9 2020
 • Team Liquid 2019
 • Team Liquid 2018
 • Team SoloMid 2017
 • Counter Logic Gaming 2016
 • Team SoloMid 2015
 • Cloud 9 2014
 • Team SoloMid 2013

Vindere af sommersplit

 • Team SoloMid 2020
 • Team Liquid 2019
 • Team Liquid 2018
 • Team SoloMid 2017
 • Team SoloMid 2016
 • Counter Logic Gaming 2015
 • Team SoloMid 2014
 • Cloud9 2013

Som det står, er Team Liquid utvivlsomt det mest succesrige hold i LoL LCS Championships, med fire titler på deres navn. Som sådan er det uden tvivl holdet, der skal holde øje med spillere, der satser på eSport online-turneringer. Også spillere kan drage fordel af høje odds givet til underdogs, da upsets er en norm i konkurrencen.

Hvor og hvordan satser man på LCS-mesterskaber?

Hvor man kan satse på LoL LCS Championships

De fleste eSports bookmakere stræber efter at gøre krav på LCS Championship, givet mesterskabets popularitet. Mens bookmakere måske tilbyder generøse lol betting odds, bør bonusser og kampagner altid være øverst på listen, når du leder efter en online sportsbettingside.

Bookmakerens troværdighed er afgørende, når de skal vælge en bettingside. Spillere skal begrænse deres muligheder til licenserede og regulerede væddemålssider. Andre væsentlige overvejelser omfatter rækkevidden og fleksibiliteten af betalingsmuligheder, væddemålsmarkeder og anmeldelser fra andre spillere.

Sådan satser du på LCS-mesterskaberne

LCS-mesterskaberne byder på utallige muligheder for spillere. Men spillere skal forblive strategiske, når de placerer væddemål. Alle kan placere et væddemål, men det kræver meget mere at placere vindende væddemål konsekvent.

Enhver, der satser på eSport-turneringer som LCS, bør altid udvise forsigtighed, når de placerer væddemål. LCS-forudsigelser og væddemålstips er nyttige, når du vælger kampe. At vædde på store konkurrencer af denne størrelsesorden gør det ofte svært, selv for erfarne LoL-spillere, at vide, hvordan holdene vil matche hinanden.

Med de fleste hold, der foretager rosterændringer, bør spillere altid stræbe efter at følge med holdene. Desuden bør spillere også holde styr på holdets spillestil, hvilket i høj grad hjælper dem med at placere informerede væddemål.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen