Sats på PUBG Global Championship 2024

Der er få esport online-turneringer større end PUBG Global Championship. Det byder de bedste spillere velkommen i det gratis Battle Royale-spil. Denne titel har opnået stor succes på mobilen. Turneringen spilles dog kun på PC. Dette skyldes primært, at PUBG Mobile Club Open (PMCO) allerede tilbyder en platform for mobile spillere. PUBG Corporation arrangerer PGC årligt.

Mødestedet kan variere afhængigt af år. I 2021 fandt det sted i Incheon, Sydkorea. Online esport betting sider har en tendens til at fokusere på begivenheder, der tilbyder en stor præmiepulje til topspillerne. I tilfældet med PGC var det hele $4.340.000. Som et resultat var der masser af spillemarkeder til turneringen. Pro-spillere fra hele verden blev inviteret til at deltage. Den kinesiske delegation deltog gennem et LAN-sted i stedet for på lokation i Incheon.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hændelsesformat

På trods af at være en af branchens største esport-turneringer, PUBGs arrangement har først for nylig etableret et konsekvent sæt regler. I 2021 blev det annonceret, at hold vil få deres startplacering afgjort ud fra en pointregel. I løbet af den første uge bliver de opdelt i grupper på otte, før de konkurrerer i en serie af kampe i round robin-stil.

Når de er afsluttet, skal de bedste seksten grupper deltage i den næste fase, kaldet Weekly Survival. Hver hverdag afvikles seksten højoktankampe. Hvert hold, der kvalificerer sig, deltager i den ugentlige finale. Men for at opnå dette skal de opnå en "kyllingmiddag".

Under Grand Survival-fasen konkurrerer alle topholdene i en serie på femten kampe. Denne fase vil sandsynligvis modtage meget opmærksomhed fra fans af væddemål på esport-turneringer. Endelig, efter et ret komplekst kredsløb, kåres verdensmesteren.

Om PUBG

Under spillet, PUBG spillere skal springe ud i faldskærm på et ø-kort. De kan enten konkurrere solo eller som en del af et hold på fire. Længden for en standardkamp er 30 minutter. I løbet af den tid vil størrelsen af kortet reduceres, hvilket tvinger spilleren til at konfrontere fjender. Hovedformålet er at kæmpe til døden, indtil en spiller eller et hold er tilbage.

Et blåt kraftfelt bevæger sig længere ind i landet, og enhver, der fanges uden for dets omkreds, vil konstant miste helbred. Når spillerne først falder til, vil de være ubevæbnede. De skal gennemsøge bygninger for tilgængelige våben, opgraderinger og sundhedsartikler. At finde forsyninger er en nøglefærdighed for succes.

Små midlertidige røde zoner opstår, hvor en byge af bomber bliver kastet. Spillere skal undgå disse områder på grund af det høje fareniveau. Af og til vil et fly tabe kasser med specialudstyr. Placeringer af kasser har dog en tendens til også at tiltrække fjendens hold.

Hvordan kampe vindes

Da dette er en af de store esport-turneringer, skal mesterspilleren have et højt færdighedsniveau og en høj strategi. Der er et vist element af held i dette spil. Placeringen af afhentningsgenstande er randomiseret. Gode spillere vil vide, hvilke forsyninger de skal søge efter. Det vil afhænge af deres forud planlagte taktik.

For eksempel vil nogle hold lede efter et køretøj for at bevæge sig sikkert og hurtigt rundt på kortet. Andre spillere vil hamstre sundhedspakker for at overleve så mange fjendemøder som muligt. Det er klogt at vælge et specifikt våben på forhånd. I esport-mesterskaber plejer langdistancevåben såsom snigskytterifler at blive favoriseret. De giver spillere mulighed for at udkæmpe fjender med nøjagtighed på afstand. Uanset specifik taktik skal alle topplacerede spillere have hurtige reflekser. Under 1v1-møder er den hurtigste person normalt vinderen.

Hvorfor er PUBG Global Championship populært?

De bedste e-sportsturneringer tilbyder en række vigtige ligheder med bettingfans. Spillet skal være let at forstå. Jo enklere det er, jo mere sandsynligt vil spilleren være i stand til at forudsige en direkte vinder. Reglerne til PUBG er ligetil. Den sidst stående spiller vinder.

Det er dog også vigtigt, at esport-ligaer er sjove at se. Hvis spilleren keder sig af kampene, vil det påvirke deres samlede spiloplevelse negativt. Det PUBG Global Championship er fyldt med spændende handling. Revolverkampe og eksplosioner er en vigtig del af hver kamp. Selvom personen laver en tabende indsats, kan de stadig nyde forestillingen.

Varigheden af kampene er en anden grund til, at så mange mennesker nyder PUBG. I standardtilstand vil spillet garanteret afsluttes inden for 30 minutter. Hvis flere kampe finder sted hurtigt efter hinanden, har spillere mulighed for at placere en række væddemål. Den høje hastighed af PUBG matcher rivaler med traditionelle sportsgrene såsom rugby og fodbold. Det er en klar forklaring på stigningen i popularitet af e-sport som helhed.

PUBG Global Championship-vindende hold

Ved udgangen af 2021 PUBG Global Championship, det vindende esport-hold var nyglad. Næster var Heroic, Virtus.Pro og TSM. Team Liquid fik en særlig pris for det mest imponerende hold. Tre spillere blev anerkendt for at have flest drab. Disse var Jeemzz fra Team Liquid sammen med Pag3 og TeaBone fra Heroic. Mens Gen.G Esports ikke nåede nogen af topplaceringerne, modtog de en All-PGC-pris.

Ud af listen over e-sportsturneringer er der få, der giver nok anerkendelse til mere end ét hold. PGC forstår, at selv dem på femtepladsen stadig er bemærkelsesværdige konkurrenter. Gamblere plejer at placere deres indsatser baseret på, hvem der ender med den største del af præmiepuljen. Dog giver PGC dem chancen for at foretage flere specialiserede indsatser.

I løbet af en måneds konkurrence nåede 32 hold til den sidste etape. På overfladen kan et så højt tal gøre det svært for spillere at forudsige en direkte vinder. I så fald kunne de i stedet lave en mere specifik indsats. For eksempel kan de satse på, hvem de tror vil have det højeste antal drab eller rejse den længste distance på kortet.

Største PUBG-turneringsøjeblikke

Der er ingen mening i online e-sportsvæddemål på turneringer, hvis begivenheden ikke er sjov at se. PGC's appel er, at uventede øjeblikke kan ske i enhver kamp. Under den seneste konkurrence var der adskillige højdepunkter at vælge imellem.

På et tidspunkt rejste den sydkoreanske spiller Salute i en jeep. De begyndte at tage ild fra en fjende, der gemte sig på en bakke. På trods af at de kørte med høj hastighed, lykkedes det Salute at slå deres fjende ud i løbet af få sekunder.

Jeemzz fra Norge blev udeladt i det fri uden dækning i én kamp. De fik øje på en gruppe på tre, der var samlet omkring en jeep. Denne situation vil normalt have en lav overlevelsesrate. Hver af fjenderne kunne nemt have snydt ham. Men Jeemzz kastede simpelthen en række granater på lang afstand. De landede med overraskende nøjagtighed og sendte dem alle tre.

Den finske spiller Pag3 var en fremtrædende konkurrent gennem store dele af turneringen. Hans mest mindeværdige øjeblik var, da han blev jaget ned af to køretøjer og tog dem frontalt ved hjælp af en kampriffel og granater. Det viste, at i dette spil kan spillere vinde, hvis de blot står fast og bevæger sig hurtigt.

Hvor og hvordan man spiller på PUBG Global Championship

Da PUBG er så velkendt inden for esports-fællesskabet, er der masser af bookmaker-websteder, der tilbyder indsatser for at deltage i handlingen. En god side vil indeholde markeder med de største e-sportsturneringer. Dette vil inkludere PUBG Global Championship. Det er vigtigt at lave lidt research for at afgøre, hvilken bookie der tilbyder de stærkeste odds. Indsatser behøver ikke at være begrænset til blot at forudsige et vindende hold. Der er sider derude, der giver bedre muligheder og flere skræddersyede væddemålsfunktioner.

Når du spiller på PUBG Global Championship, er det klogt at drage fordel af alle velkomsttilbud. Multi-bet multiplikatorer er også ønskelige. Det skyldes det høje antal kampe, der finder sted under konkurrencen. Live betting platforme vil fungere godt til gambling på PGC. Der er mange variabler, der kan vende bordet til et holds fordel. Derfor kan en mere dynamisk spillestil være mest ønskelig.

Ved starten af den en måned lange konkurrence vil ikke alle markeder åbne sig. Bookmakernes opmærksomhed på PGC vil være på sit højeste i de sidste faser. Hvis spillere kæmper for at finde spillesider, der passer til begivenheden, kan de blot vente, indtil turneringen når sit højdepunkt.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen