Sats på Rainbow Six Siege World Cup 2024

Rainbow Six Siege World Cup er en sæsonbestemt begivenhed, der samler de bedste Rainbow Six Siege-spillere verden over for at konkurrere på spillets højeste niveau. Arrangementet er også en unik mulighed for fans til at dele deres passion, stolthed og kærlighed til spillet med deres yndlingshold på en verdensscene.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, populært Rainbow Six Siege, er et eSports-spil udviklet af Ubisoft Montreal. Videospillet kan spilles online på Microsoft Windows-, Xbox- og PlayStation-platforme. Den første version af Rainbow Six Siege blev udgivet i december 2015 og tog straks spilverdenen med storm.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt om Rainbow Six Siege World Cup

Det første Rainbow Six Siege World Cup nogensinde var planlagt til sommeren 2021. Ifølge arrangørerne forventedes 20 hold at deltage i den indledende begivenhed. Fjorten hold var inviteret direkte af Ubisoft, og seks andre hold skulle konkurrere og vinde i kvalifikationsrunderne for at deltage i VM.

31 hold fra forskellige lande og regioner skulle deltage i kvalifikationsfasen. Desværre måtte begivenheden udskydes på grund af Covid 19-pandemien, der ramte verden i det tidsrum.

I 2020 havde R6 mere end 70 millioner aktive spillere - den seneste version af spillet blev udgivet i januar 2022. Versionen er kendt som Rainbow Six Extraction og indeholder de fleste af karaktererne i Siege.

R6 gameplay

Rainbow Six Siege er et online førstepersons skydespil. Spillere kan vælge og bruge enhver operatør fra de mange muligheder. Hver karakter har forskellige evner, gadgets, våben og nationaliteter, hvilket giver spillerne mulighed for at vælge, hvad der passer bedst til deres spilfærdigheder og præferencer. Men forskellene i karakterernes evner betyder, at hold normalt har en klar konkurrencefordel.

Normalt spilles spillet af to hold, det ene består af terrorister og det andet fungerer som en terrorbekæmpelsesenhed. Hovedmålene for hvert hold varierer afhængigt af den spillede tilstand.

For eksempel i gidseltilstand er angriberens primære mål at udtrække gidsler fra forsvarerne, da sidstnævnte forhindrer angribere i at redde gidslerne. I bombetilstanden er angribernes primære mål at lokalisere og uskadeliggøre bomber, mens forsvarere arbejder på at dræbe angriberne eller ødelægge defuseren.

Andre Rainbow Six Siege-spiltilstande inkluderer Secure Area, Tactical Realism og Outbreak. Det er også muligt at nyde spillet solo ved at spille tilstanden Situationer eller Træningspladser. Derudover finder der typisk flere sæsonbegivenheder sted hvert år.

Rainbow Six Siege World Cup Odds

Inden udsættelsen af Rainbow Six Siege World Cup var flere eSports betting sider havde allerede tilbudt væddemålsmarkeder til begivenheden. Spillets og begivenhedens popularitet resulterede i, at eSports-væddemålsudbyderne tilbyder meget konkurrencedygtige odds.

Ifølge eksperter vil relativt ens odds for begivenheden blive tilbudt på eGaming betting sites, hvilket sandsynligvis vil finde sted inden årets udgang. Ubisoft har endnu ikke offentliggjort de officielle datoer for begivenheden.

Væddemålsmarkeder og odds

De vigtigste væddemålsmarkeder, der tilbydes på de fleste eSports-væddemålssider til Rainbow Six Siege-begivenhederne, er direkte væddemål, flest drab og matchvinder. Direkte væddemål involverer at forudsige den samlede vinder af turneringen. Oddsene for sådanne væddemål er normalt gennemsnitlige for begivenhedsfavoritter, men kan være meget høje for underdogs.

Det betting odds for de fleste drab er typisk høje på grund af vanskeligheden ved præcist at forudsige antallet af drab for enhver spiller. Oddsene for væddemålsmarkeder med vindere varierer afhængigt af, hvilke hold der spiller mod hinanden, hvor favoritholdet til at vinde kampen har lavere odds.

Derudover tilbyder nogle væddemålsoperatører unikke væddemålsmarkeder, såsom væddemål på, om et gidsel bliver såret, eller om et hold vil klare at bruge defuseren.

Hvorfor er Rainbow Six Siege World Cup populært at spille på?

En af hovedårsagerne til Rainbow Six Siege World Cups popularitet er, at den byder på verdens bedste spillere og hold, der spiller mod hinanden. Fansene betragter det som en rigtig godbid, da de ser deres yndlingsspillere konkurrere på det øverste niveau, mens de nyder fremvisningen af de bedste færdigheder og taktikker, som bruges af deltagende hold.

En anden hovedårsag er, at begivenheden giver spillere adskillige væddemålsmarkeder. Næsten alle de bedste eSports-væddemålssider er indstillet på at tilbyde Rainbow Six Siege World Cup-væddemålsmarkeder, især dem, der allerede har andre eSport spilbegivenheder.

Betting odds vil sandsynligvis også være bedre end oddsene for de fleste andre eSports-begivenheder på grund af hvor konkurrencedygtige kampene vil være, hvilket er fordelagtigt for spillere.

Ifølge Rainbow Six Siege World Cup-arrangørerne er udvælgelsesprocessen for spillere og hold retfærdig, gennemsigtig og baseret på fortjeneste. Enhver spiller kan således kvalificere sig og deltage i turneringen, forudsat at de er gode nok. Det opmuntrer og motiverer millioner af spillere globalt til at prøve lykken med at komme med i turneringen, hvilket er med til at øge begivenhedens popularitet.

Rainbow Six Siege World Cup bedste hold

Som tidligere nævnt måtte Rainbow Six Siege World Cup, der var planlagt til 2021, udsættes på grund af Covid-19-pandemien. Der var dog allerede detaljerede planer for, hvordan alt skulle have foregået, hvilket sandsynligvis vil forblive det samme, når begivenheden finder sted.

Deltagende hold

Rainbow Six Siege World Cup vil være den første landsbaserede Rainbow Six Siege-turnering nogensinde, der involverer 45 hold fra forskellige regioner og lande. Kun 14 hold med direkte invitationer har bekræftet deltagelse.

De 31 andre hold skal konkurrere i de kvalificerede Rainbow Six Siege World Cup-ligaer for at tjene en plads til at deltage i den første af mange af de største Rainbow Six Siege World Cup-turneringer. De seks vindende hold fra kvalifikationskampene vil kvalificere sig til turneringen, i alt 20 hold, der konkurrerer i sidste etape af Rainbow Six Siege World Cup.

Teamudvælgelsesproces

Der er definerede regler, som vil blive brugt til at bestemme, hvilke spillere der skal spille for hvert af landsholdene. Hvert hold ved Rainbow Six Siege World Cup online-turneringer vil have en national komité bestående af tre ledere. Den første teamleder vil være en repræsentant valgt af det lokale Rainbow Six Siege lokalsamfund.

De lokale professionelle spillere og trænere vælger den anden, og Ubisofts lokale eSports-hold vælger den tredje. Alle teamledere skal være 18 år eller ældre og have statsborgerskab i det land, de repræsenterer. Lederne vil derefter vælge fem spillere til deres respektive hold. Hvert hold kan maksimalt have to spillere fra den samme pro-organisation.

R6 World Cup ambassadør

I betragtning af de store Rainbow Six Siege World Cup-turneringers betydning, så Ubisoft det bedst at finde en af de mest indflydelsesrige og populære atleter som begivenhedens ambassadør. De nåede også ud til Tony Parker, en internationalt anerkendt atlet, der spillede i NBA, for at tage rollen.

Tony Parker har mere end 20 års erfaring i professionelle konkurrencer, med adskillige anerkendelser og 4 NBA-mesterskabstitler. Han har også en ægte passion for eSports-spil. Ifølge begivenhedsarrangørerne kan Tony Parker dele sin værdifulde indsigt om Rainbow Six Siege World Cup-mesterskaberne med spillere.

Ydeevne

Det er stadig udfordrende at komme med forudsigelser om de vindende hold, da der endnu ikke er kommet formelle meddelelser om, hvilke spillere der skal spille for de respektive hold. Der kan kun siges, at konkurrencen bliver hård. Der er heller ingen officiel information om, hvor meget puljepræmien vil være.

Hvor skal man satse på Rainbow Six Siege World Cup

Væddemål på Rainbow Six Siege World Cup vil ligne væddemål på videospil. Rainbow Six begivenheder og turneringer. Til at begynde med skal spillere finde online eSport betting sider, der tilbyder væddemålsmarkeder på begivenheden.

Spillere kan have forskellige præferencer, hvilket betyder, at ingen bestemt udbyder af eSport-væddemål kan hævdes at være den bedst egnede for alle. En nem løsning til det er at besøge et rangeringswebsted for eSport-udbydere. En pålidelig placeringsside bør have alle oplysninger og relevante forslag til eSports-væddere.

Det næste skridt at følge, når du satser på Rainbow Six Siege World Cup-turneringer, involverer at vælge et passende væddemålsmarked. Det kan variere fra væddemål på udfaldet af en kamp eller overordnet turnering til spilspecifikationer, såsom hvilken spiller der vil have flest drab. Som med en liste over eSports-turneringer har de fleste væddemålsmarkeder ofte forskellige odds, som spillere skal overveje, før de placerer væddemålet.

Væddemålsstrategier for R6 World Cup

Spillere bør undersøge holdene og spillerne, før de satser på de bedste Rainbow Six Siege World Cup-turneringer. Det inkluderer at finde ud af tidligere præstationer og sammenligne holdets præstationer for at hjælpe med at træffe informerede beslutninger om de mulige resultater.

Nye spillere bør overveje at starte i det små, indtil de vænner sig til e-gaming-væddemål. Endelig bør spillere undgå væddemål, der er for risikable på trods af de attraktive odds, de måtte have.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen