Sats på Six Invitational 2024

Ubisofts Six Invitational gør et navn for sig selv i globale e-sportsturneringer. De årlige Rainbow Six Siege professionelle esports online-turneringer tiltrækker nogle af de bedste spiltalenter i verden. Baseret i Montreal, hvor Ubisoft arbejder på at udvikle spillet, er turneringen vært for hold, der konkurrerer i et VM-lignende mesterskab.

I 2021 udsatte begivenhedsarrangører konkurrencen på grund af grænselukninger i Frankrig. Konkurrencens spillere, som er planlagt til at finde sted i Paris i 2022 på grund af den igangværende pandemi, mødes i Palais Brongniart. Af sikkerhedsmæssige årsager vil arrangementet ikke have publikum til stede. Som den første store begivenhed siden 2020 forventer Rainbow Six-arrangører et robust online-seertal.

Om Six InvitationalRainbow Six SiegeR6 spiltilstandePopularitetHvor og hvordan satser man på Six Invitational?
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Om Six Invitational

Indsamling af 19 hold til at konkurrere i en dobbelt eliminering, tværregional turnering. Stævnets arrangører øgede antallet af turneringskampe. Holdene inddeles i to grupper efter seedning. Deltagerne skal spille i tilsammen 81 kampe fordelt på fire regioner på scenen. De bedste 8 hold fra hver gruppe fortsætter til slutspillet.

Turneringsspillerne modtager støtte fra globale Rainbow Six Siege-fans og fællesskaber fra hele kloden. Fællesskaber bidrager til et Battle Pass, som hjælper med at nå den maksimale præmiepulje på $3.000.000. Præmiepengene fordeles i procenter. Hold på førstepladsen vinder $1 million eller 33,3 procent af præmiepuljen. Andenpladsen vinder $450.000 eller 15 procent. Tredjepladsen vinder $240.000 eller 8 procent. Hold på nittende og tyvende plads vinder $30.000 eller 1 procent af præmiepuljen.

Holdene konkurrerer i en LAN-baseret computeropsætning og er under strenge sanitære krav. Six Invitational arbejder sammen med ACEPS, et sundheds- og sikkerhedsagentur og ISMA, et lægehjælpsbureau for at sikre spillernes sikkerhed. Regeringen i Frankrig arbejder også i samarbejde med begivenhedsarrangører for at implementere et sikkert, kontrolleret miljø, som følger retningslinjerne opstillet af lokale myndigheder og sundhedsagenturer.

Rainbow Six Siege

Førstepersons skydespil Rainbow Six Siege spillet tillader forskellige operatører pr. esport-liga at deltage. Spillerne styrer virtuelle operatører med forskellige nationaliteter, gadgets og våben. Med den asymmetriske struktur får hold muligvis ikke lige evner. Counter-Terrorism Units kaldes FBI SWAT i spillet og redder amerikanske gidsler.

Forsvarere og angribere omfatter også det tyske GSG-9, det britiske SAS, det franske GIGN og det russiske Spetsnaz. Hver enhed indeholder til operatører. Spillere kan rekruttere en operatør med evnen til at vælge udstyr og evner. Valg af nye operatører sker i begyndelsen af en runde. Indkøb i spillet giver operatører mulighed for at købe kreditter til kosmetiske genstande, skaffe operatører hurtigere eller våben.

Efter begyndelsen af en runde vælger angriberne spawn-point for at starte et angreb, og forsvarere bestemmer også forsvarsstrategi. I løbet af en kort forberedelsesperiode styrer angribere droner til kortscouting for at søge efter oppositionsoperatører, opsætninger, mål og fælder. Kort giver mulighed for nærkamp, og tillader kun genoptagelse efter rundens afslutning.

Spillere, hvis karakterer dør under spillet, kan bruge en supporttilstand til at få adgang til drone- og sikkerhedskameraer og lade deres hold kende fjendens aktiviteter og placeringer. Casual kampe varer i fire minutter og rangerede kampe varer i tre minutter. Teamwork er afgørende for R6-spillere for at besejre modstanderholdet. Ved at kommunikere med hver holdspiller kan et holdmedlem fuldt ud udnytte sine evner og afslutte målet.

I tilskuertilstand kan spilleren observere forskellige vinkler af en kamp. Faktisk har spillet et stort fokus på miljøets ødelæggelse. Spillere ødelægger strukturer med sprængstoffer eller kugler. Efter at have ødelagt et miljø, kan et hold opnå en fordel af fjenden. Spillere, der bruger kreativitet og strategi i spillet, er bedre i stand til at navigere i systemet. Spillets funktioner inkluderer et penetrationssystem, som skader fjenden mindre, når kugler passerer gennem strukturer.

Forsvarshold kan befæste mure og bruge skjolde til beskyttelse. Dog kan fjenden bryde eller ødelægge disse beskyttelser med sprængstoffer og andre gadgets. Forsvarere bruger fælder, inklusive pigtråd overalt på kortene. Spillere kan rappellere gennem vinduer, ødelægge gulve og bagholde det modsatte hold. Granater og ladninger er værdifulde ødelæggelsesværktøjer, som er begrænset i hver runde.

R6 spiltilstande

Ved starten har spillerne 11 kort og 5 modes at vælge imellem før lanceringen. Yderligere downloadbart indhold inkluderer i alt 20 kort at spille. Spiltilstande inkluderer følgende funktioner:

 • Gidsel: Angribere tager forsvarerne som gidsler i en multiplayer-mode. Forsvarere sigter efter at forpurre angribernes spil ved at eliminere hver operatør på det modsatte hold eller forsvare gidsler i løbet af spillets spilletid. Hvis et gidsel dør, vinder det angribende hold runden.
 • Bombe: I bombetilstanden skal angriberne finde og uskadeliggøre én ud af to bomber. For sejren er forsvarerne ansvarlige for at dræbe angriberne eller ødelægge bombeafbryderen. Selvom forsvarerne dræber alle angribere, skal de ødelægge defuseren, hvis den allerede er blevet plantet.
 • Areal: I sikker områdetilstand beskytter forsvarere et containerrum til biologisk fare, da angribere forsøger at kæmpe ind og sikre containeren. I slutningen af tilstanden opnås enten biohazard-beholderen af angribere, eller alle et holds spillere bliver dræbt i spillet.
 • Taktisk: Denne tilstand giver spillere mulighed for at markere modstandere og se holdkammerater gennem vægge. Med stor vægt på teamwork og realisme fjerner den heads-up-displayfunktionerne.
 • Uddannelse: I solo-spil eller multiplayer fungerer op til fem spillere som forsvarere eller angribere, mens de kæmper mod bølger af kunstig intelligens-kontrollerede modstandere gennem forskellige tilstande, inklusive gidsel, bombe og eliminering.
 • Udbrud: I en begrænset periode viste Operation Chimera 3-spillerhold mod hinanden. Et hold er en AI-styret human mutation inficeret med fremmede parasit. I denne tilstand skal spillerne overvinde vanskeligheder, såsom venskabelig ild mod den sværeste af de to vanskeligheder i tilstanden.

Popularitet

Spillets popularitet fremgår af det faktum, at Seks Invitational esports mesterskaber er en af de mest populære søgetermer på internettet med millioner af væddemål på esport-turneringer. Med hensyn til seere, omsætning og væddemålspopularitet er Six Invitational højt placeret. Da spillet har været på væddemålsscenen i årevis, er turneringen konkurrencedygtig med nogle af de store e-sportsturneringer på markedet.

Siden begyndelsen har de kreative spiltilstande og teamsamarbejde fanget hjerterne hos spillere over hele kloden. På kun to år var den første Six Invitational-begivenhed i Montreal, Canada i 2017 med til at øge spillets popularitet. Præmiepuljen på $100.000 var nok til at give næring til spillets succes. Det næste år var den prisbelønnede pulje endnu højere på $500.000 og firedoblet i 2019 til $2 millioner. Med en samlet pulje på $3 millioner til 2022-turneringen går begivenhedens heldige vinder hjem med en million i præmiepenge.

Seks Invitationals vindende hold og største øjeblikke

Langt, arrangørerne forventer, at 2022-turneringen bliver en af de bedste esports-turneringer. Interessen er drevet af spillets voksende popularitet og millioner i præmiepenge. Nogle af de mest populære hold inkluderer SSG, Penta, G2, cTm og Elevate, som er mestre. Elevate og cTm vandt faktisk 2017 Invitationals, mens G2 og Empire konsekvent har succes med at slå konkurrenterne i de bedste e-sportsturneringer.

Hvor og hvordan satser man på Six Invitational?

Det er vanskeligt at lære om væddemål på esport-turneringer. Bettors skal finde en velrenommeret online esports betting sider med gunstige Six Invitational odds til væddemål. At søge online og læse anmeldelser af nuværende bookmakere kan hjælpe nye spillere til at træffe en informeret beslutning om, hvor de skal spille.

Nogle af de mest populære sportsbook-platforme tilbyder følgende:

 • Hurtige væddemål
 • Forskellige betalingsmuligheder
 • Gunstige odds
 • Fantastisk kundeservice
 • Generøse bonusser
 • Nemt at navigere på hjemmesider
 • Simple grænseflader
 • Liste over e-sportsturneringer

Når en gambler vælger online esports betting sites til at satse på store esports turneringer, kan han se væddemålsmulighederne og oddsene igennem for at vælge den type væddemål, der skal foretages. Efter at have valgt et specifikt match, vil undersøgelsesstatistikker hjælpe at vælge de bedste hold. Det er tid til at placere væddemålet. Efter kampen eller turneringen er slut, vil bookmakeren lade en sportsbook-kontoindehaver vide, om han har vundet.

Six Invitational er en af de største e-sportsturneringer i verden. Med en præmiepulje på $3 millioner er turneringen den bedste reklame for Ubisofts Six Siege-spil. Spillets popularitet fortsætter med at vokse, udløst af en global fanskare, som logger online for at spille og se professionelle under populære kampe. På bare et par år er Invitational vokset til en af de mest populære begivenheder på nettet, der har tiltrukket seere fra hele verden til at nyde hold, der dræber eller bliver dræbt i et sjovt spil.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022
2022-12-08

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022

Esports ekspanderer, og flere konkurrencer og spil bliver inkluderet på væddemålsmarkederne. Det er ikke overraskende at se esports-væddemål vokse i popularitet, i betragtning af hvor populære sportskonkurrencer er blevet i de senere år.