Sats på Smite World Championship 2024

Når det kommer til esport-turneringer baseret på spillet Smite, skiller SWC sig ud som den mest populære. Det finder sted årligt hver vinter i Atlanta, Georgia. Hi-Rez Studios arrangerer begivenheden. SWC blev først etableret i 2015. Siden da har det udviklet sig til en af de største e-sportsturneringer. Online esport betting sider favoriserer SWC på grund af dets format. 10 hold konkurrerer i dobbelte eliminationsfaser, før en enkelt knockout-slutfase begynder. Dette giver spillere rig mulighed for at analysere hver spillers præstation.

Mange esport-begivenheder får opmærksomhed fra gambling-fællesskabet på grund af deres høje præmiepuljer. Selv på det laveste lykkedes det stadig at nå i alt imponerende $785.000. Så høje belønninger har tiltrukket de allerbedste Smite-hold fra hele verden.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt om Smite, spillet

I løbet af det første år var der $2,6 millioner på højkant. Dette gjorde den til den tredjemest lukrative esports præmiepulje i 2015. Velkendte konkurrencer som f.eks League of Legends verdensmesterskaber havde lavere belønninger på trods af, at de blev betragtet som mere højt profilerede på det tidspunkt.

Gamblere kan se SWC via online streams og placere væddemål på kampene. En række bookmakere åbner markeder baseret på denne turnering.

Smite tilhører multiplayer online kamparena (MOBA) genre. Siden udgivelsen har spillet været gratis at spille. Dette er et almindeligt aspekt af mange af de mest populære esport-titler. Smite er i øjeblikket tilgængelig på flere forskellige platforme. Dette inkluderer PS4, Xbox One, Nintendo Switch og pc.

Spilleren påtager sig rollen som en mytologisk figur, såsom en gud eller gudinde. De engagerer sig i holdbaserede kampkampe. Hver forskellig karakter vil have en unik evne til at udnytte under kampen. Holdet skal finde på en vindende strategi for at overliste både modstanderspillere og NPC-håndlangere.

Smite esport mesterskaber som SWC har en tendens til at fokusere på spiller versus spiller modes. Derfor er spillere nødt til at sætte sig ind i, hvordan disse kampe fungerer. Det er også vigtigt at lære om fordele og ulemper ved hver specifik gud.

Kun et dusin af dem er tilgængelige gratis på månedsbasis. Det er dog muligt at låse op for mere ved at bruge valutaer i spillet og gennemføre udfordringer.

Professionelle spillere kan lide at personliggøre deres gudekarakterer med unikke skins og følelser. Begivenheder såsom SWC vil dog normalt begrænse præstationsopgraderinger for at gøre kampene så fair som muligt. Det er vigtigt at tage dette i betragtning, når du laver en indsats.

Reglerne for at spille Smite

Før du spiller på esport-ligaer, skal spilleren have en rimelig forståelse af spillereglerne. Conquest er den mest almindelige spiltilstand. Det ligner den, der ses i Liga af legender. To hold bestående af fem spillere forsøger at ødelægge det modsatte holds Phoenixes. Der er også en kæmpe kriger kaldet Titanen, der skal tages ned.

Holdene starter kampen i hver sin ende af kortet. Før han går ind i spillet, har en spiller en vis mængde guld at bruge på startgenstande. Pro Smite-spillere tænker taktisk over, hvilke forbedringer der vil gavne holdet.

For at komme fra den ene side af kortet til de andre skal spillerne rejse gennem en af tre baner. Hver enkelt bliver forsvaret af et Phoenix-væsen sammen med forsvarstårne. Hvis spillere kommer for tæt på dem, vil de pådrage sig en masse skade.

Minions er hjælpsomme NPC'er, der hjælper spillere med at nedkæmpe fjender. De har et ret svagt angreb, men gyder regelmæssigt. Der er fire klasser af gud: kriger, magiker, jæger, snigmorder og vogter. De bedste hold vil komme med en vindende klassekonfiguration, der komplementerer gruppen som helhed.

Hvorfor er Smite World Championship populært?

Der er mange grunde til, at spillere kan betragte SWC som en af de bedste e-sportsturneringer. Hver kamp er tempofyldt og spændende. Spillets kunstdesign er kendt for at være farverigt og engagerende. Når der foretages angreb, resulterer det ofte i et udbrud af nuancer.

Udover den æstetiske appel er der også masser af taktikker, som spillere kan anvende. Hvis de kender styrkerne/svaghederne ved hver gudekarakter, vil det være lettere at forudsige, hvilket hold der kommer øverst.

Listen over e-sportsturneringer, der er populære blandt betting-fans, vil fokusere på dem, der eliminerer tilfældighedselementet så meget som muligt. I stedet vil spillene belønne spillere, der kender reglerne og analyserer spillerens præstation. Dette er bestemt tilfældet med Smite.

Dette spil er også elsket af folk, der har en fascination af mytologi. Karaktererne i Smite kommer fra en række forskellige pantheoner. De omfatter guder fra græske, nordiske, keltiske, oldægyptiske, kinesiske og slaviske legender. Hvis nogen nogensinde har ønsket at se disse figurer kæmpe mod hinanden, så er Smite den ideelle titel for dem. At kunne satse på disse episke gudekampe vil sandsynligvis være meget tiltalende.

SWC's vindende hold

Når du spiller på esport-turneringer, er det altid vigtigt at vælge det rigtige hold. I Smite skal der være en god balance mellem dem, der gør skade og helbreder ledsagere. Hvis alle vælger en kriger af kampvognstypen, er deres modstandere mere tilbøjelige til at udnytte deres svagheder. I stedet har vindere af SWC valgt deres guder omhyggeligt.

Store esport-turneringer såsom SWC har store summer på spil. Kun de allerbedste Smite-spillere kommer igennem til finalen. Hvis en spiller er usikker på, hvem han skal støtte, er der flere faktorer, man skal være opmærksom på. Det er nyttigt at beregne den samlede skade, som gruppen kan håndtere.

Hvis dette er lavere end deres modstandere, kan de blive overmandet. Hastighed er et andet afgørende element. Disse spil er ekstremt hurtige. Vindere skal udføre angreb så hurtigt som muligt.

Følgende hold har tidligere været mestre i SWC. Det er derfor dem, man skal holde øje med, hvis de fortsætter med at deltage i turneringen i fremtiden:

  • Epsilon Esports
  • NRG Esports
  • eUnited
  • Splyce
  • SK Gaming
  • Pittsburgh Knights
  • Atlantis Leviathans

De største øjeblikke i SWC's historie

Da SWC er en af de mest spændende esport online turneringer, giver det mening, at der har været en lang række ikoniske øjeblikke siden starten. For eksempel imponerede MLCSt3alth tilskuere, da de rev gennem hele modstanderholdet TITAN. Det skilte sig ud som et af de mest højoktanslag i Smites historie.

Da Epsilon og Cloud 9 konkurrerede mod hinanden, lykkedes det spilleren YAMMYN at få et firedobbelt drab på få sekunder. Denne svenske Smite pro lavede også et imponerende Celestial Beam kill i en separat kamp mellem Luminosity og NRG.

Da Team Rival kæmpede mod Eunited, brugte spilleren PolarBearMike sine specialiserede gudangreb med stor effekt. Han endte med at slå drabsslaget mod en ildgigant. Dette træk vandt hans hold kampen. Ved andre lejligheder har spillere skabt mindeværdige øjeblikke takket være deres ekspert defensive strategi.

Dette skete i en kamp mellem Dignitas og Splyce. Kaptajnen på Splyce formåede at kæmpe mod hele det rivaliserende hold. Det er rimeligt at sige, at der hvert år af turneringen er mindst et øjeblik, der ender med at hænge fast i seernes minder.

Hvor og hvordan man satser på Smite World Championship

Da denne turnering finder sted i løbet af vinteren, bliver spillere nødt til at vente på denne sæson af året, før bookmakere åbner SWC-markeder. Spil på esport turneringer er blevet meget nemmere i de senere år. Dette skyldes det faktum, at væddemål på videospil i stigende grad er mainstream.

I den temmelig nylige fortid ville spillere have været tvunget til at søge efter niche-esport-bookies. Men nu har et stort antal traditionelle sportsbookmakere tilføjet videospilsektioner. Da Smite er meget populær, vil det ikke være for svært at finde muligheder for at spille på SWC.

Når personen har valgt sin foretrukne bookie, er det tid til at overveje, hvilken indsatstype han skal lave. De fleste spillere vil nøjes med at forudsige det hold, der vil vinde en kamp eller turnering. Hvis spilleren ønsker en mere specialiseret indsats, er der flere muligheder. De kan gætte det hold eller den spiller, der trækker det første blod.

Da strukturnedtagninger er et stort aspekt af spillet, kan personen basere deres indsats omkring det. Uanset indsatstypen er det vigtigt at undersøge begge hold omhyggeligt. Dette kan gøres ved at se deres tidligere kampe.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er Smite World Championship 2022?

Smite World Championship 2022 startede den 9. oktober 2021 og den store finale fandt sted den 9. januar 2022.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen