Alt om League of Legends Betting Odds

I løbet af de sidste par år har der været en massiv stigning i folk, der er begyndt at satse på e-sportsspil som League of Legends. En af de væsentligste medvirkende årsager til det var lukningen af almindelige sportsbegivenheder på grund af Covid 19.

Hvis du er League of Legends e-sportsfan, overvejer du måske også at komme til League of Legends-væddemål. Selvom det for det meste ikke er kompliceret, er en ting, du skal lære mere om, League of Legends betting odds, hvilket er præcis, hvad vi vil forklare her i detaljer.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt du behøver at vide om odds for League of Legends

Før du kommer ind på League of Legends-væddemål, er der flere vilkår for esports-væddemål som du skal lære om. En af de vigtigste af disse udtryk er betting odds, eller i vores tilfælde League of Legends betting odds.

Der er meget at lære om League of Legends betting odds, som hvordan man finder de bedste og hvilke typer der findes. Betting odds også give dig nogle værdifulde oplysninger om det væddemål, du er ved at foretage, hvilket er afgørende, hvis du ikke vil tabe hele tiden. Du kan gøre det rigtig godt i League of Legends betting, hvis du ved meget om betting odds og ikke meget om andre vilkår.

League of Legends væddemålsodds forklaret

League of Legends væddemål har simpelthen odds for bestemte resultater i League of Legends esports-begivenheder. Odds i væddemål formidler to af de mest fundamentale elementer i esports-væddemål, inklusive det beløb, du vil få, hvis du vinder væddemålet, og hvor sandsynligt det er, at et bestemt resultat kan opstå.

Lad os for eksempel sige, at den store finale i en League of Legends-turnering finder sted mellem T1 og Gen.G. I denne kamp kan flere udfald forekomme. T1 kunne vinde begivenheden, Gen.G kunne få et vist antal drab, eller T1 kunne få det første drab.

Bookmakere bruger væddemål til at bestemme sandsynligheden for, at hvert af de ovennævnte udfald indtræffer. En anden ting, som betting odds fortæller os, er mængden af penge, du får til gengæld for at vinde et væddemål.

Spillere skal være opmærksomme på de seneste odds, før de placerer et væddemål. At vide, hvilket udfald der har en større chance for at indtræffe, er en værdifuld information og må ikke ignoreres. At kende det beløb, du får til gengæld for at vinde væddemålet, vil også hjælpe dig med at beslutte, om væddemål på et bestemt resultat er risikoen værd.

Typer af LoL-væddemål

Du undrer dig måske over, hvordan du kan læse odds for at finde ud af de nøjagtige chancer for, at et bestemt resultat sker, og hvor meget afkast du vil få. Dette vil afhænge af den type odds, der bruges til League of Legends-væddemål, også kaldet det ulige format. Hvert ulige format har en anden metode til at læse dem. Her er nogle af de mest almindelige typer af odds LoL.

Fraktionelle odds

Brøkdele odds bruger en brøkdel til at repræsentere det afkast, du vil få, og chancerne for, at resultatet sker. For eksempel kan et bestemt resultat for en League of Legends-kamp have brøkdele af odds på 5/3, udtalt fra fem til tre.

For det første fortæller fraktioneret odds på 5/3 dig, at du vil få $5 til gengæld, hvis du satser $3 og vinder indsatsen, hvor $2 er din belønning for at vinde indsatsen. På samme måde, hvis du satser $6, får du $10 til gengæld, hvor $4 er din belønning.

For det andet, da odds 5/3 giver dig et afkast på mindre end to gange dit indsatsbeløb, vil et udfald med disse odds have en større chance for at indtræffe. På den anden side har et udfald af odds 3/1 meget færre chancer for at opstå, fordi belønningen er tre gange indsatsbeløbet.

Decimal odds

Du kan konvertere brøkodds til decimalodds direkte ved hjælp af kampe. Odds på 5/3 bliver 1,67 for decimalformatet, og 3/1 bliver 3,0. Decimal odds er det nemmeste at læse. Tallet repræsenterer det nøjagtige multiplum, du får til gengæld. For eksempel, hvis du satser $100 på et udfald med odds 3,0, får du $300 til gengæld, hvor 200 er dit vinderbeløb.

Amerikanske Odds

Amerikanske odds bruger et tal med et positivt eller negativt fortegn. Odds på -150 betyder, at du skal satse $150 for at vinde $100. På den anden side betyder odds på +150, at du får $150 til gengæld for at satse $100.

Hvor finder man de bedste League of Legends-odds

Mens du spiller på League of Legends, er en af de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, oddsene. Også betting odds er en af de vigtigste faktorer, du bør overveje, når du beslutter dig for en online esports bookmaker. Du vil vælge bookmakere, der har de bedste odds.

Du undrer dig måske over, hvad gode odds er. Da betting-odds bestemmer det beløb, du får til gengæld for at vinde væddemålet, er de bedste betting-odds dem, der giver dig mest afkast for de væddemål, du vinder.

For at finde de bedste League of Legends-odds, kan du se på, hvilke odds der er tilgængelige for et bestemt bettingmarked hos flere online bookmakere. Det skyldes, at næsten alle bookmakere har lidt forskellige odds. Nogle bookmakere har odds med urimeligt små afkast, selv på risikable væddemål. Du bør filtrere disse typer platforme fra og vælge dem, der giver odds med store afkast.

Dette kan virke som en tidskrævende og kedelig opgave. Du behøver dog ikke bekymre dig. Der er en nemmere måde at finde de bedste League of Legends-odds på. Du kan tjekke ud EsportRanker til anmeldelser af spilsider, hvor nogle af de bedste spilsider vurderes ud fra flere standarder, herunder kvaliteten af odds.

De bedste Live LoL Betting Odds

Med konventionelle væddemål placerer du væddemål på udfaldet af en kamp, før kampen overhovedet er startet. Der er dog en anden type væddemål, der giver dig mulighed for at placere væddemål på en kamp, efterhånden som den finder sted, som kaldes live esports-væddemål.

Da situationen for en League of Legends-kamp kan ændre sig, efterhånden som den skrider frem, ændres sandsynligheden for, at specifikke udfald også opstår. Af denne grund opdaterer bookmakere konstant deres odds for live betting, hvor disse odds kaldes live betting odds.

Der er flere fordele ved at bruge live betting odds frem for almindelige odds. For det første er live-betting-odds meget mere præcise om, hvilket udfald der sandsynligvis vil forekomme, fordi de bliver opdateret i henhold til kampens situation. For det andet kan du overvåge en begivenhed tæt med live betting og skabe en bedre væddemålsstrategi for at forbedre dine chancer for succes.

En anden fordel ved at bruge live betting odds er, at nogle gange dukker der vanvittige betting muligheder op. Disse muligheder giver dig enten super høje chancer for at vinde væddemålet eller få utroligt høje afkast.

Spil på League of Legends med rigtige penge

Ikke mange mennesker ved om det, men du kan spille på League of Legends med rigtige penge. Alt du skal gøre er at finde en bookmaker, der tilbyder væddemålsmarkeder for League of Legends esports. Processen for LoL-væddemål med rigtige penge er ret ligetil, efter du har valgt en bookmaker.

For at satse på League of Legends med rigtige penge, skal du gå til hovedsiden for den bookmaker du vælger og derefter registrere dig på platformen.

Derefter skal du vælge en indbetalingsmulighed blandt de tilgængelige og foretage indbetalinger til en værdi af det beløb, du gerne vil satse med. Nu kan du se på adskillige League of Legends-begivenheder og væddemålsmarkeder og placere væddemål på resultater, du har det godt med.

Hvis du er ved at begynde at komme ind i League of Legends-væddemål med rigtige penge, er det meget simpelt at træffe beslutningen. Alt du skal gøre er at spørge dig selv, "er du en god spiller i League of Legends, og kender du masser af League of Legends e-sport?" Hvis svaret er ja, bør du helt sikkert prøve det.

Ofte stillede spørgsmål

Er League of Legends-væddemål lovligt?

For det meste er det helt lovligt. Du skal dog være over den lovlige alder, der kræves for hasardspil og må kun spille på registrerede og licenserede platforme. Nogle lande har forbudt gambling, så du bør også tjekke dit lands love.

Hvor kan jeg finde de bedste odds for LoL-væddemål?

Der er ingen side med de bedste odds for League of Legends. Du bliver nødt til at sammenligne de odds, der tilbydes på flere bettingsider og derefter vælge den, der giver dig det højeste afkast.

Hvilke typer LoL betting odds findes der?

Der er tre typer af betting odds for League of Legends, herunder fraktionelle odds, decimal odds og amerikanske odds. Disse typer kaldes også ulige formater.

Hvor kan man satse på League of Legends med rigtige penge?

Du kan spille på League of Legends med rigtige penge hos online bookmakere, der har sportsbooks til e-sport. Næsten alle esports-bettingsider tilbyder væddemålsmarkeder for League of Legends-begivenheder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

LAN eller online: En Make-Or-Break for eSports-spillere
2022-12-29

LAN eller online: En Make-Or-Break for eSports-spillere

Den globale pandemi har bragt et boom i eSports-væddemål. Det stoppede også LAN-turneringer, men førte til fremkomsten af online-turneringer. Live LAN-turneringer vender dog tilbage med lempelse af lockdowns, og immuniseringsprogrammer viser sig at være effektive.