De mest populære Esports-titler at satse på i Asien

Vejledninger

2023-02-23

Katrin Becker

Esports er en af de bedste kilder til underholdning i Asien. Det er en form for konkurrence, der involverer videospil. Multiplayer-spil spilles i turneringerne, og spillerne deltager i dem i form af hold. Det er selvfølgelig arrangeret af nogle af de store navne, og præmiepuljen er sindssyg.

De mest populære Esports-titler at satse på i Asien

Nu, som i gambling, er du måske klar over, at du kan spille på e-sport. Du kan spille på hvilket hold der vinder turneringen, da der altid er favoritter i hver turnering. Men favoritterne vinder selvfølgelig ikke altid, så vær klog med dine indsatser. 

Hvis du leder efter, hvilke esports-titler du kan spille på, er du på det rigtige sted. Her er de 5 bedste esports at spille på i Asien i 2023. 

Dota 2

Det første, vi vil tale om, er et af de mest berømte og sindssygt spillede spil, Dota 2. Spillet spilles af millioner på daglig basis for at nyde den unikke oplevelse, Dota 2 giver. Dette spil blev udgivet i 2013, og uden tvivl er Dota det dybeste multiplayer action RTS-spil, der nogensinde er lavet. I en e-sportsturnering kan du satse på Dota 2, da der vil være mange hold at satse på. 

Dota 2-turneringen har den største præmiepulje i Esports historie. Dette spil er en af de foretrukne esports at satse på i asiatiske lande. 

PUBG mobil

Players Unkown Battleground Mobile er et af de mest spillede spil i de seneste år. Dette spil tog internettet med storm, og næsten hver person spillede dette spil. PUBG Mobile er et gratis at spille og et af de bedste battle royale-spil udviklet af LightSpeed & Quantum Studio, en afdeling af Tencent Games. I PUBG Mobiles battle royale er der 100 spillere, og hvert hold består af op til 4 spillere.

PUBG Mobile har ikke eksisteret i lang tid, men stadig giver dette spil en af de bedste spiloplevelser. Det er en esport du kan spille på, da de hold der spiller i turneringen er velkendte, og der er altid favoritter. 

Arena of Valor

Ligesom PUBG er Mobile Arena of Valor også et nyt spil. Dette spil var tidligere kendt som Strike of Kings, og det er en international tilpasning af Honor of the Knights. Arena of Valor er en online multiplayer kamparena udviklet af Timi Studio og udgivet af Level Infinite. Der er så mange seje og unikke helte, du kan vælge, og dette spil giver en ganske unik oplevelse. 

Når det er sagt, er det en af de mest populære esports, som folk satser på i asiatiske lande. Desuden er præmiepuljerne i denne esport ret generøse. Lad os springe ind i den næste.

FIFA 23

FIFA 23 er et af de mest populære videospil, der spilles af millioner. Næsten alle fodboldfans har spillet dette spil, da de elsker simuleringen. Selvom det er lidt trist, at det er den 30. del i FIFA-serien, er det også den sidste. Det betyder, at vi ikke vil se noget andet FIFA-spil. Alligevel betyder det ikke, at dette ikke vil være en e-sport længere, da der vil blive afholdt turneringer for FIFA 23.

FIFA 23 er et glimrende spil at satse på, hvis du befinder dig i et af de asiatiske lande. Du kan spille på begge hold, men i sidste ende vil den dygtige vinde. Det er også et spørgsmål om held, så du kan være heldig. 

Liga af legender

League of Legends er et af de mest berømte spil, og millioner af spillere spiller dette spil. Dette spil omtales almindeligvis som League, og det er en 2009 multiplayer online kamparena-video. Spillet har stadig stor indflydelse på fans af esport-væddemål i asiatiske regioner, på trods af at det blev udgivet for mere end ti år siden. Det er uden tvivl en stor bedrift. League of Legends er et gratis spil, og det er et holdbaseret spil.

Konklusion

Esports er et hurtigt udviklende segment af sportsvæddemålsindustrien over hele verden, og dette er ikke anderledes i asiatiske lande. Du kan finde flere licenserede esports bookmakere der tilbyder spil, der er ekstremt populære blandt e-sportsfans i Singapore, Japan, Korea og andre asiatiske regioner.

Seneste nyheder

Grundlæggende om Fortnite-væddemål
2023-03-30

Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Nyheder

Casino-kampagne

Unibet:100 % op til €100
Spil nu

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Gå ikke glip af disse bonustilbud

Unibet
Unibet
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusUnibet anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusComeOn anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Close