Alt at vide om: Esports livestreaming

Takket være moderne live streaming-teknologi kan du nu se dine foretrukne elektroniske sportsgrene og satse på dem, mens begivenheder udspiller sig, uanset hvor du er. Da de fleste e-sports muligheder for livestreaming er gratis og let tilgængelige, er det at se og spille på livestreams af kampe eller folk, der spiller spil, blevet en af de største trends i verden i dag.

Top in-play betting sider er kendt for at tilbyde livestreams, så spillere kan se kampe og satse på samme tid uden at forlade siden. Men hvad skal du ellers holde øje med, når du vil vove dig ind i denne massive e-sportstrend? Heldigvis for dig har vi udarbejdet en detaljeret guide til alt, hvad du behøver at vide om verden af elektroniske sports livestreams og mere. Ud over dette er her de bedste esports live streaming betting sites til dato:

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Esports livestreaming forklaret

Spil på e-sports livestreams er stort set det samme som almindeligt sportsvæddemål, bortset fra at du i stedet for at spille på traditionelle sportsgrene spiller på konkurrencedygtig elektronisk sport, mens det foregår gennem livestreamen. For at komme i gang skal du vælge et væddemålsmarked, som du vil spille live på e-sport, vælge din sport og odds og placere dit væddemål. For at placere et væddemål skal du bruge en sportsbook, og da vi har at gøre med e-sport, vil du bruge en online sportsbook til at placere dine væddemål.

Sådan ved du, om en bettingside kan stole på

Med fremkomsten af iGaming, live streaming og elektronisk sportsvæddemål er der nu en hel del websteder, der tilbyder tjenesten online spil til live esport streaming begivenheder. Det er af denne grund, at det er vigtigt at vide, hvad man skal være opmærksom på, og hvad spillere skal bruge for at deltage sikkert og med succes i live e-sport live streaming betting. Lad os tage et kig på nogle sikkerhedsfunktioner, du skal være opmærksom på:

  • Sørg for, at du bruger et velrenommeret websted, der har en eller flere gyldige licenser udstedt af de relevante velrenommerede reguleringsorganer i dit land.
  • Sørg for, at den platform, der bruges, har et betalingssystem, der sikrer pålidelige og sikre ind- og udbetalingstransaktioner.
  • Positive anmeldelser fra tidligere brugere.
  • Secure Sockets Layer (SSL) og Transport Layer Security (TLS) certifikater.

Typer af Esports Live Stream Betting Odds

At forstå, hvordan odds fungerer, er en forudsætning for succesfulde væddemål. Det ville være nytteløst at satse på esports livestream-spil uden at overveje, hvilke der har større chancer for at vinde. Men nogle gange kan det være umuligt at afgøre, hvilket hold der har en større sandsynlighed for at få disse vinderpoint. Det er her oddsene kommer ind.

Vi har opstillet to populære online sports live stream betting odds nedenfor. Men hvis du leder efter en mere detaljeret guide til betting odds for hvert esports spil, så læs vores betting odds guide.

De mest populære Esports Live Stream Betting Odds

Decimal odds

Millioner af bookmakere i livestreamingindustrien foretrækker at bruge decimal odds. Dette skyldes, at spillere finder dem lette at forstå i de fleste dele af verden. Spillesteder i Storbritannien og USA bruger dog ikke decimalodds. Hvis du er fra en anden region og besøger USA eller Storbritannien, bliver du nødt til at sætte dig ind i deres odds for at placere væddemål.

Brøk odds

Disse former for odds har eksisteret i årevis og gør dem til den ældste måde at vise odds på. Når du bruger brøk-odds til at spille på elektroniske sports-livestreams, vil de to hold have forskellige brøkdele, der repræsenterer sandsynligheden for at vinde. Du skal gøre dit regnestykke godt for at kende dit yndlingshold og vinde, hvis du satser på det.

Sådan satser du på Esports livestreams online

Før spillere kan satse på esports live stream-sider, skal spillerne sikre sig, at du afkrydser alle boksene for de specifikke krav, som bookmakeren har stillet. Hvert live streaming-site har forskellige krav, så sørg for at tjekke dem på forhånd. Men her er nogle af de standardvilkår, som spillere skal følge, før deres esports livestream-væddemålsrejse begynder:

Opret en spillekonto

Først og fremmest skal spillere oprette en konto for at nyde væddemål på livestreams fra en bestemt bookie. Når spillere har oprettet og bekræftet deres konto, skal spillere indbetale nogle penge på kontoen for at være berettiget til livestreamingtjenesten.

Flash eller HTML5

Hos de fleste af de bedste bookmakere online har spillere brug for et flash- eller HTML5-baseret system for at streame live sportsaction. Spillere kan endda blive bedt om at installere et flash-plugin. De fleste af nutidens enheder kommer dog med disse forudindlæste.

internetforbindelse

For at se livestreams skal spillere være forbundet til internettet. Din internethastighed skal være mindst 5 Mbps for en problemfri forbindelse på de fleste live streaming betting sites derude.

Når du har alle ovenstående krav i skak, kan du gå videre med trinene på listen nedenfor for at satse på esports livestreaming online:

  1. Vælg en esports live streaming bettingside fra vores liste over bedste bettingsider.
  2. Åbn en konto hos dem og fuldfør kundebekræftelsesprocessen. Dette vil omfatte levering af forskellige former for identifikationsdokumentation.
  3. Tilføj nogle kontanter til din konto.
  4. Gå over til live betting-sektionen og klik på kampe eller løb.
  5. Byg din spillekupon.
  6. Og satse væk!

Unikke funktioner i populær Esports Live Stream Betting-software

Der er mange forskellige populære sider at vælge imellem i verden, som har unikke tilbud, når det kommer til esports livestreams. Her er to unikke funktioner, der kan tilbydes til spillere:

Ser kampe og væddemål på samme tid

Mange populære esports live stream bettingsider sikrer, at du kan se indholdet, mens du er logget ind på bettingsiden. Et eksempel på, hvordan dette kan gøres, er gennem en delt skærmvisning af hver kamp, som spillerne får adgang til via en speciel livestreamingmenu.

Live chat vindue

Populære sider er også kendt for at have et gruppe live chatvindue tilgængeligt på siden eller bunden af kampvideoen, så du kan nyde en samtale med andre online spillere.

Sådan vælger du de bedste online live stream betting sider

Med flere e-sportstjenester, der nu tilbyder live betting-streams, kan det være overvældende at beslutte, hvilken platform der skal bruges. Det er dog afgørende at vælge den bedste side for at sikre, at ens oplevelse er positiv, og at spillere minimerer risikoen, mens de satser. Her er vores anbefalinger til, hvilke faktorer du skal være opmærksom på, når du træffer denne beslutning:

En bred vifte af live sportsstreams og spilmuligheder

Ikke alle live streaming betting sider tilbyder de samme e-sport spil, begivenheder eller sport. Nogle kan bare være interesseret i én sport, mens andre kan tilbyde flere. Sørg for, at den platform, du vælger, har en bred vifte af tilbud såvel som den e-sport, du er interesseret i.

Lagerplads

De fleste bookmakere vil bruge en applikation til at levere deres tjenester. Nogle af de apps, du skal downloade, kan kræve en stor mængde plads. Så husk dette, og sørg for, at din enhed har plads nok til at køre disse applikationer problemfrit.

Brugererfaring

Det kan blive meget frustrerende, når du bruger en platform, der ikke er designet godt til en jævn og nem oplevelse. Da spillere ønsker at fokusere på væddemål og ikke blive distraheret af dårligt UX-design, skal du sikre dig, at den platform, du vælger, er nem at forstå og bruge.

Bankmuligheder

For at åbne en konto og placere et væddemål skal spillere have en konto med penge på knyttet til din konto. Derfor bør du sikre dig, at den platform, du bruger, understøtter din bank og din metode til pengeoverførsel.

Forskellige sportsgrene at satse på

Livestreaming bliver mere relevant i verden af underholdning, film og, vigtigst af alt, sport. Der er en masse af sportsbegivenheder du kan nu streame online og placere væddemål på. Nedenfor kan du finde en liste over de mest almindelige sportsgrene, du kan streame live og lave live-væddemål på:

FIFA

Hvis du har spillet videospil i et stykke tid nu, eller hvis du er fortrolig med sportssimuleringsvideospil, så ved du sikkert, hvad FIFA er. FIFA er uden tvivl det mest populære sportssimuleringsspil derude, med hundredtusindvis af spillere, der regelmæssigt spiller spillet.

Call of Duty

Når vi taler om first-person shooters, er det første spil, der nok kommer til at tænke på, Call of Duty. Et væld af spillere anser denne kanal i et esport-spil for at være pioneren for first-person shooters. Call of Duty er også et af de mest populære spil, hvor millioner af spillere fra hele verden regelmæssigt spiller Call of Duty.

Liga af legender

I løbet af de sidste par år har der været en massiv stigning i folk, der er begyndt at komme ind i væddemål til e-sportsspil som f.eks Liga af legender. En af de væsentligste medvirkende årsager til det var lukningen af almindelige sportsbegivenheder på grund af Covid 19.

CS:GO

CS:GO live stream betting er ret populært i disse dage. En væsentlig grund til, at CS:GO-væddemål er så populært, er, at selve spillet er meget populært. CS:GO har også en massiv e-sportsscene med vanvittig hype og præmiepuljer, der regelmæssigt overstiger en halv million dollars. CS:GO-konkurrencer er nogle af de mest spændende sportsbegivenheder, og spillere elsker at satse på dem.

Dota 2

Dota 2 er uden tvivl det mest populære e-sportsspil med flere millioner aktive spillere. Sammen med disse aktive spillere er der tonsvis af andre mennesker, der var almindelige Dota 2-spillere, men som nu kun ser esports-begivenheder for Dota. Spillere fra begge disse fællesskaber begynder at komme ind i esports-væddemål på grund af hvor spændende det er.

Esports Live Stream Betting Tips og Tricks

For at hjælpe på din rejse til vækst og succes med esports live stream indholdsvæddemål, er her en række tips og tricks som du kan ansøge med det samme:

Lav dine lektier

Før du begynder at placere live-væddemål på en e-sports livestream-kamp, bør du lave omfattende research vedrørende de spillere, der skal konkurrere i begivenheden. Du bør have kendskab til, hvilke hold de var en del af, før de kom til dette hold, og hvad deres præstationer var i de seneste kampe. Ud over dette bør du se på andre faktorer, såsom hvilke relationer en spiller har til deres hold, har de kommunikationsproblemer, eller mangler de ordentlig ledelse. På trods af at de er meget dygtige, kan en spiller muligvis ikke vinde kampen, hvis han ikke har gode relationer til sit hold.

Se kampen nøje

Selvom dette punkt kan virke indlysende for nogle, begår begyndere mange gange den fejl, at de ikke fokuserer meget på livestream-kampen. Der er tidspunkter, hvor livestream-kampe er ekstremt uforudsigelige, og resultaterne kan ændre sig inden for få sekunder.

Sats kun på spil, du er godt informeret om

Det kan være fristende at lave væddemål på forskellige esports-titler, som du ikke har meget viden om. Det er dog bedst at holde sig til de spil, som du ved mest om, især hvis du er nybegynder. Som nybegynder ønsker du ikke at spille, hvor oddsene ikke er til din fordel.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

FAQ

Alt du skal vide om casinoer

Hvad indebærer esports livestream-væddemål?

Væddemål på e-sport er stort set det samme som almindeligt sportsvæddemål, bortset fra i stedet for at satse på traditionelle sportsgrene, spillere satser på livestreaming af konkurrencedygtig elektronisk sport, efterhånden som det forekommer.

Hvilken sport er den nemmeste at spille på?

Der er tonsvis af esports-spil, som du kan placere live-væddemål på, såsom CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League og Overwatch. Du bør dog kun placere væddemål på det spil, du ved mest om.

Er esports livestream-væddemål lovligt?

Ja. Hvis gambling er lovligt i det land, du befinder dig i, så vil esports livestream-væddemål være lovligt. Det eneste krav er, at den gambling- eller spilside, du bruger, skal have licens.

Debiterer livestreamingsider dig?

Nej. Du kan gratis streame en lang række sportsbegivenheder fra mange steder rundt om i verden. De fleste af dem kræver, at brugerne først opretter en konto og finansierer deres spillekonto, før de kan få adgang til livestreaming-funktionen.

Hvad er den optimale internethastighed til livestreaming?

At livestreame med høj hastighed og HD-kvalitet kræver minimum 5 Mbps. Hastigheden for streaming af god kvalitet vil dog også afhænge af den bookmaker du bruger.