Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Vejledninger

2023-03-30

Eddy Cheung

I 2018 eksploderede Fortnite i popularitet over hele verden. Dette visuelt slående og livlige multiplayer battle royale-spil svævede over konkurrenterne og vandt hurtigt hjerterne hos hundreder af millioner af spillere verden over. Virksomheden rystes stadig af professionel e-sport og væddemål på spillet, selvom det har passeret sit højdepunkt.

Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Det er blevet anslået, at Epic Games tjente over 3 milliarder dollars i omsætning i 2018. I betragtning af disse tal er det næppe chokerende, at de investerer 100 millioner dollars for at gøre Fortnite til et fænomen inden for e-sport. Med fremkomsten af Fortnite som en populær e-sport, dukkede væddemålssider op, hvor nogle gik ud af deres måde at imødekomme spillere, der ikke var fortrolige med spillet.

Hvad er Fortnite?

Ligesom Beatles og Beyonce, Fortnite er blevet en international besættelse. Spillet foregår på Jorden, hvor næsten hele menneskeheden er blevet udslettet af et bizart vejrfænomen, og 100 spillere konkurrerer mod hinanden (enten individuelt eller i hold) på et enkelt kort. Målet er at eliminere alle andre spillere fra spillet.

Sportsbooks til Fortnite er i øjeblikket ikke så almindelige som for store hitters som CS: GO, Dota 2 og League of Legends. Mange spillere er forsigtige med at hoppe ind i et Battle Royale-spil på grund af den almindelige opfattelse af, at spillefeltet ikke er lige. Gydning og nedkastning af våben, for eksempel, er meget tilfældige. Som et resultat vil visse spillere have en iboende fordel frem for andre, hvis de lander på et sted, der er rigt på nyttige våben og udstyr.

En ting mere er, at i en Battle Royale kan selv de bedste spillere sniges fra hele slagmarken uden chance for at overleve. Dette kan gøre visse analyser af professionelle spillere ubrugelige, da selv de bedste af dem kan blive overrumplet af uheld.

Fortnite Mechanics og Gameplay

Fortnites mekanik er bemærkelsesværdigt forskellig fra andre Battle Royale-spil som PUBG.

 • Et hundrede mennesker går ombord på en bus og tager til en ø - spillets "kort"
 • Spillets mål er at erhverve forsyninger, våben og ammunition ved at hoppe ud af bussen og lande på et valgt sted.
 • Spillere konkurrerer mod hinanden på tværs af et kort for at komme ud på toppen. Spillere har mulighed for at gå alene eller danne hold.
 • En af Fortnites mest karakteristiske træk er muligheden for spillere til at bygge deres unikke konstruktioner ved hjælp af in-game materialer. Brugen af strukturer kan være aggressiv eller defensiv. En dygtig bygger kan svinge balancen i enhver kamp.
 • Du kan hente 25 skjolde fra de små blå flasker, der er spredt ud over kortet og 50 fra de større.
 • Det spilbare område reduceres med mellemrum (hvert par minutter) af en hændelse kaldet Storm's Eye. Dette tvinger spillere til at bevæge sig og deltage i handlingen i stedet for konstant at gemme sig.
 • I sidste ende vinder den, der stadig står.

Epic Games' ugentlige opdateringsplan sikrer, at Fortnite-metaen altid ændrer sig. Når et nyt våben føjes til spillet, skifter de optimale bygge- og vinderteknikker for at modvirke det. Nye indholdsopdateringer giver dybde til spillets fremskridt ved at give spillere og fans adgang til forskellige strategier for at opnå sejr.

Spillere kan vælge mellem en bred vifte af spiltilstande i Fortnite, herunder:

 • I Solos-tilstanden konkurrerer brugeren mod op til 99 andre individer. Sejren er den sidste, der står.
 • To spillere kan arbejde sammen i en "duo"-kamp. Halvtreds hold med hver to spillere er mulige i et duospil, men ikke påkrævet. Individer inden for par har dog også mulighed for at fungere alene.
 • I spiltypen Squads kan spillere danne hold på op til fire medlemmer. Der kan ikke være mere end femogtyve grupper på fire personer. I modsætning til soloer, hvis tre af dine holdkammerater bliver slået ud, kan den fjerde stadig genoplive dem.
 • Med Team Rumble-tilstanden står to hold på 20 spillere i kamp mod hinanden. Et hold vinder, hvis de er de første til at nå 125 drab i en kamp.

Fortnite væddemålstyper

Et vigtigt skridt i at forstå, hvordan man satser på Fortnite, er at lære, hvilke væddemål der er tilgængelige. Fortnites odds er sammenlignes med NFL og andre sportsgrene. En grov oversigt over oddsene for en Battle Royale-begivenhed kan se sådan ud:

Moneyline

Ved at bruge dette væddemål kan du placere et væddemål på, hvem du tror, der vil komme ud på toppen af Battle Royale-konkurrencen. Dette er et hasardspil med høj indsats, da forstyrrelser ofte er i Battle Royale-spil, og individuelle talenter er ofte ikke nok til at vinde i en gruppe på 100. Selv den mest talentfulde spiller kan have den ulykke at blive skudt uden selv at vide, hvem der skød. Hej M. Nedenfor er et eksempel på Fortnite moneyline odds.

Alle deltagere vil have deres egne unikke odds. Tag et kig på eksemplet nedenfor:

 • Tfue +1350
 • Ninja +1600
 • MrSavage +1600
 • Dubs +1700
 • Mongraal +1800

Da Tfues odds er de laveste, er han den klare favorit i denne matchup. Alle andre under det er en underdog. Oddsene kan ændre sig, efterhånden som konkurrencen nærmer sig, hvis bookmakere fastslår, at en anden spiller er på vej.

På grund af duoers unikke karakter som væddemålsmulighed, vil oddsene for sådanne indsatser være lavere end for soloer. Du behøver ikke vinde væddemål mod 99 andre hold, hvis dit væddemål kun spiller mod 49.

Selvom Stompys odds er +1600, når de bruges solo, forbedres de til +800, når de parres med Tschinken.

Futures/Outright Bet

Denne indsats har til formål at afgøre, hvem der vil komme sejrrigt ud af konkurrencen som helhed. Direkte væddemål er lige så højrisiko som Moneyline væddemål, hvis ikke mere. Der kan også spilles på de tre bedste i mesterskabet.

Prop bets

Disse væddemål fokuserer på at forudsige udfaldet af nogle mindre hændelser, der ikke vinder spillet, og som vil finde sted gennem hele kampen. Almindelige prop-indsatser inkluderer, hvem der får det første drab, flest drab, kampens varighed eller hvem der slutter i top 3. Væddemål på prop-væddemål kræver en solid Fortnite-væddemålsstrategi.

De store Fortnite-begivenheder at satse på

Der er ikke så mange muligheder for at konkurrere i Fortnite-konkurrencer, som der var tidligere. Det første Fortnite World Cup nogensinde blev afholdt i 2019 og skabte overskrifter ved at tilbyde en rekordstor præmiesum på $30 millioner. Der har ikke været en lignende præstation siden, og tilhængere mister troen på, at den vender tilbage med hvert nyt år. Det betyder dog ikke, at Epic Games ikke understøtter væksten af e-sport på andre områder.

Lige nu er Fortnite Championship Series den mest betydningsfulde esports-liga i Fortnite-universet. Dette er den største og vigtigste konkurrence i verden af konkurrencedygtige Fortnite-spil, der viser færdighederne hos tusindvis af spillere over hele verden. En årlig $1 million mesterskabsturnering afholdes i en åben liga, og alle kan prøve at kvalificere sig ved at konkurrere i en række begivenheder, der fører op til den.

Du kan dog placere indsatser på Fortnite på flere andre måder.

Turneringsplanlæggerne forbedres kl opstarte engangskonkurrencer med store pengepræmier og udbredt eksponering hvert år. Spil på e-sport er en naturlig del af denne dækning. I sommeren 2022 var Riyadh for eksempel vært for Gamers8-konkurrencen med en præmiefond på $2 millioner. Denne enkeltstående turnering blev snakket om i esport-fællesskabet, og det er blot et eksempel på de mange improviseret Fortnite-konkurrencer, der kan forekomme.

Det er en god idé at følge e-sportskanaler på sociale medier eller holde øje med den officielle Fortnite hjemmeside for at se, hvornår den næste store turnering er. Alternativt kan du besøge EsportsBets.com ofte, hvor vi tilbyder omfattende anbefalinger om de fineste og største Fortnite-konkurrencer, der forklarer, hvordan du maksimerer dine indsatser.

Fortnite Betting Tips

Hvis du vil satse på Fortnite og ikke ved, hvordan du kommer i gang, vil denne sektion være til hjælp for dig.

1. Få et fingerpeg om Fortnite

Før du placerer væddemål på Fortnite betting sider, skal du sætte dig ind i spillet. Selvom du er dygtig til selve spillet, vil det at kende spillets særheder give dig en fordel i væddemål.

Du skal være velbevandret i spillets grundlæggende principper, den nuværende meta, mangfoldigheden af spillestile og de detaljerede detaljer i spillets kvantitative, målbare elementer. Du bliver nødt til at stole på tilfældighederne alene, hvis du ikke har disse oplysninger. Dette er et massivt nej-nej, når du deltager i online esports-væddemål.

2. Se, hvad de professionelle gør

Når du har mestret spillets regler, skal du bruge endeløse timer på at observere, hvordan de professionelle præsterer. Og vi foreslår ikke blot, at du ser den lejlighedsvise kamp. 

For at vinde på Fortnite betting sites, du skal følge med de store hold. Studer deres seneste kampe, deres turneringsforberedelser, de forskellige spillestile, de har vist, og alt andet, du kan komme i tanke om. Hvis du kan forudsige, hvordan en bestemt spiller vil deltage i en kamp, kan du placere en indsats med en stor udbetaling på en af de bedste Fortnite-væddemålssider med rigtige penge.

3. Opret en Fortnite-væddemålsstrategi

Endelig skal du finde dig i en sund strategi for dine online væddemål. Dine præstationer vil blive kastet til nye højder som et resultat af dette. Selvom belønningen kan være stor, er det besværligt og tidskrævende at udvikle en væddemålsstrategi fra bunden. Heldigvis er de grundlæggende principper blevet lagt for dig i denne ekspertguide, så du kan udvikle din plan for at nå dine mål.

Udvælgelse af den bedste bookmaker

Du kan tage denne for givet. Standarderne for deres valgte bookmaker begrænser ens bedrifter. Hvis du lige er begyndt, skal du kigge dig omkring for at finde en bookmaker, der opfylder alle dine krav. 

Når du har overvejet alle dine valg, skal du vælge den, der opfylder dine behov - fantastiske bonusser, hjælpsom kundeservice, mulighed for at bruge din foretrukne betalingsmetode, og vigtigst af alt, en bred vifte af e-sportsmarkeder at satse på. Begræns ikke dine væddemålsmuligheder til kun Fortnite. Det burde du også prøv andre spil og væddemålsmuligheder, for du ved aldrig, hvad der kan blive din nye favorit.

Afsluttende tanker

Det er usandsynligt, at væddemål på Fortnite forsvinder snart, da spillet fortsat er den mest populære Battle Royale-titel på trods af stærk konkurrence fra både AL og PUBG. Det er faktisk til det bedste, at det er sket. Denne nye genre kan drage stor fordel af en indsprøjtning af sund konkurrence. Dette inkluderer både den professionelle scene og væddemålsindustrien.

Seneste nyheder

Grundlæggende om Fortnite-væddemål
2023-03-30

Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Nyheder

Casino-kampagne

Unibet:100 % op til €100
Spil nu

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Gå ikke glip af disse bonustilbud

Unibet
Unibet
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusUnibet anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

ComeOn
ComeOn
Indbetalingsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Modtag din bonusComeOn anmeldelse

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Close