Vejledninger

March 23, 2023

Rainbow 6-væddemål: Den ultimative guide

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rainbow Six Sieges eventuelle esports-succes syntes uundgåelig. Som et first-person shooter var det sikkert at tiltrække de dygtigste spillere fra hele kloden. R6S, som folk kalder det, tog en mere taktisk tilgang til FPS-genren end andre first-person shooters.

Rainbow 6-væddemål: Den ultimative guide

Selvom spil som Call of Duty fokuserer stærkt på voldeligt løb-og-våben-gameplay, var R6S et unikt udyr. Taktik, strategiske træk og velkoordineret teamwork var afgørende for sejren. I de fleste tilfælde ville du tabe hver runde øjeblikkeligt, hvis du kastede dig tankeløst ud i miljøet.

På grund af det hidtil usete aspekt af dette spillefelt er konkurrencen høj, og med det følger udsigten til at vinde betydelige pengegevinster.

Hvad er Rainbow Six?

Tom Clancy's Rainbow Six er en videospil serie udgivet af Ubisoft, hvor Rainbow Six er den første del. Siden debuten i 2015 har Rainbow Six Siege været det foretrukne spil til e-sportskonkurrencer, og væddemål på Rainbow Six: Siege er eksploderet i popularitet. Hold på fem konkurrerer mod hinanden i Attacker vs. Defender-kampe, hvor strategisk teamwork spiller en afgørende rolle for resultatet. Spillere krydser flere områder, mens de engagerer sig i kamp, og på hvert niveau kan de rive visse strukturer ned for at øge deres taktiske muligheder. Det er et førstepersonsskydespil med fokus på strategi.

Rainbow Six Siege har en bred vifte af spiltilstande, hver med sin egen særskilte spillestil:

  • Gidsel konkurrencedygtig tilstand, er målet for angriberne at befri gidslet, mens målet for forsvarerne er at stoppe dem. For at vinde runden som forsvar skal du enten dræbe alle angriberne eller holde gidslet sikkert i spillets varighed. Angribere skal være omhyggelige med at redde den fangede uden at bringe dem i fare, ellers risikerer de at miste scenariet.
  • Bombe spiltilstand skal spillere søge efter og uskadeliggøre et af to skjulte sprængstoffer. Hvis forsvarerne kan udslette angriberne og ødelægge defuseren, vil de vinde runder. Hvis forsvarerne med succes eliminerer angriberne bagefter, når defuseren er blevet installeret, men ikke kan uskadeliggøre den i tide, vil forsvarerne lide et nederlag.
  • Sikkert område tilstand, forsvarerne bevogter et kammer, der indeholder en biohazard beholder, mens angriberne forsøger at beskytte det. Begge spillere skal elimineres for at spillet kan afsluttes, eller det angribende hold skal sikre biohazard-beholderen, mens ingen forsvarere kan spores.

Rainbow Six eSports-væddemålsmuligheder

Disse Rainbow Six Siege væddemålsmarkeder samler ofte de største puljer på de bedste Rainbow Six betting sites, da det er der, de fleste spillere fokuserer deres penge.

Finalist/turneringsvinder

Matchvinder-væddemål, hvor du vælger vinderen af et enkelt spil eller serievinderen uden yderligere begrænsninger, er den mest grundlæggende form for e-sports-væddemål. Bettors bør forvente en bred vifte af uforudsigeligheder og odds på disse markeder. Mens præstationen af etablerede leads typisk er forudsigelig, har nogle underdogs altid en chance for at vinde.

Vinder af kort

Et af de "direkte vinder"-markeder, dette væddemål er baseret på, hvem der vil komme øverst på et givet kort i en turnering. Spillere bør undgå at vælge den nuværende leder af turneringsbordet som en mulig kortvinder. Det er ikke ualmindeligt, at en kamp på et kort afhænger af præstationen af en eller to spillere i et bestemt hold.

Korrekt score

Dette er stort set det samme som det foregående afsnit, bortset fra at scoreforudsigelsen for Rainbow Six-indsatser skal være så præcis som muligt. Det er et hasardspil med høj indsats, der involverer omfattende undersøgelse af alle hold og spil, men den potentielle udbetaling er betydelig, hvis du vinder. Denne indsatstype kræver den bedste Rainbow Six-væddemålsstrategi at forudsige rigtigt.

Over under

En spiller forudsiger, at de kumulative point scoret i en R6 esports-turnering eller serielængde vil falde inden for et bestemt interval. En gambler vil miste deres indsats, hvis de går over de fastsatte tal. Den højest mulige score indebærer den højest mulige risiko, og i sjældne tilfælde de fleste rigtige penge Rainbow Six-væddemål kan give.

Flest drab

En spillers opgave er at forudsige, hvem der vil vinde flest drab i en kamp eller turnering. Det er den mest almindelige type Rainbow Six-væddemål, fordi det er så ligetil: mange hold udpeger deres bedste spillere som "specielle ødelæggere" på e-sportsscenen og udstyrer dem med spillets mest dødelige angreb.

Særlige væddemål

Forskellige bookmakere kan også tilbyde en række andre specialindsatser. Et sådant væddemål involverer at forudsige, om holdet med succes vil installere defuseren, om et gidsel vil blive såret eller ej, og så videre.

De bedste Rainbow Six-turneringer at satse på

Hvis du leder efter professionelle Rainbow Six Siege-turneringer, Ubisoft, spillets udgiver, er vært for tre af dem, og de er alle sammen forbundne - Six Invitational, Six Major og Pro League. 

E-sportsscenen for gaming-konventioner som Gamers8 byder ofte på R6 Siege. Sidst, men ikke mindst, kan fællesskabsmedlemmer se frem til en håndfuld årlige e-sportskonkurrencer, der arrangeres af spiludviklere og finansieres af industrisponsorer. Nogle af dem bliver robuste faste etårige, mens de fleste af dem kun er engangs.

Seks Invitations

Six Invitational er Ubisofts primære Rainbow Six Siege esports-turnering. Hvert år konkurrerer de 20 bedste hold i internationale esports-begivenheder. Disse hold er mestrene i regionale kampe og de ubestridte ledere inden for e-sport. Hovedpræmien i Rainbow Six Siege Invitational er $1.000.000, og den samlede præmiepulje er $3.000.000. Dusinvis af oplægsholdere og streamere, bakket op af et formidabelt analytisk personale, transmitterede gennemspillene til et internationalt publikum.

Kampen er brutal, underholdningen er spændende, og udfaldet af væddemålene er uventede. Heldige spillere kan vinde livsændrende summer på trods af lave odds når yngre hold udkonkurrerede uventet en direkte mester, og obskure spillere bliver stjerner på en dag.

Seks Major

Rainbow Six: Sieges Six Major-turneringer er lidt mindre, men en berømt begivenhed, der finder sted to gange om året, i maj og november, og er titlen af værtsbyen, såsom Six Major Paris. Ubisoft er ligeledes vært for det, og dets 16 hold er opdelt i fire grupper: otte regionale mestre i Pro League, seks hold, der avancerede via større og mindre kvalifikationer, mesteren fra det foregående års turnering og værtens favorit. Spillere på de højeste niveauer bliver fortsat trukket til turneringens $500.000 præmiefond.

Den verdensomspændende liga og strenge kvalifikationsrunde åbner op for et stort indsatsområde. Det er ikke let at forudse hvert eneste resultat i en Rainbow Six Siege-kamp, såsom hvorvidt de regionale mestre er hinanden værdige eller ej, eller om udgiverens valg går videre til semifinalerne. For at udnytte dette tilbyder bookmakere en lang række relativt præcise alternativer, hver med meget højere odds og farer.

Pro League

Hvis du leder efter det næste store navn inden for e-sport, skal du ikke gå længere end til Pro League. To gange årligt, før hvert sæt af Six Majors, er en Pro League-sæson. Der er fire forskellige regionale mesterskaber i Pro League: Europa, Latinamerika, Nordamerika og Asien og Stillehavet. Vinderne går videre til sidste runde og bliver udvalgt til at konkurrere i Major Championship. Med kampserier i Pro League, der typisk varer i et par måneder, har en spiller tilstrækkelig tid til at vinde og analysere foretrukne hold.

Pro League-væddemål er både det mest udfordrende og mest ligetil i branchen. Det er et mødested for de få rutinerede hold med en omfattende liste af sejre og de mange kommende hold med få, hvis nogen, sådanne præstationer på deres navn. Den ultimative sejr er normalt sikker, men alligevel sker mirakler. Dog kan underdog-klubber vinde stort for spillere i forskellige kampe og sæsoner.

Rainbow Six Betting Tips

Du er næsten klar til at begynde Rainbow Six Siege-væddemål, nu hvor du forstår de forskellige markeder og oddsformater, der er tilgængelige. Forøg dine chancer for at vinde væddemål i Rainbow Six Siege ved at følge rådene, vi har givet nedenfor.

1. Identificer muligheder for at støtte favoritten eller underdog

At vide, hvilken side der er favorit og underdog i hvert R6 esports-møde, vil hjælpe dig med at gøre dine indsatser. I R6-væddemål kan det skade dine chancer for at vinde at støtte oplagte favoritter for ofte.

2. Kend spillets regler

At kende ins og outs af Rainbow Six Siege, fra operatørerne (brugelige karakterer) og deres færdigheder til standardmetoder og gameplay, er afgørende for at vinde indsatser. Spillere skal mestre deres foretrukne operatørs unikke offensive, defensive og støtteevner. At kende nøglespillerne, og hvordan de interagerer med dine yndlingshold, vil give dig en fordel og give dig mulighed for at udforske mere nuancerede væddemålsmarkeder.

3. Bliv involveret i det større R6-fællesskab og lav dit hjemmearbejde

Mange mennesker spiller Rainbow Six Siege, og de kan alle lide at tale med hinanden og dele deres tanker. De fleste professionelle R6-spillere, især på Twitter og Twitch, kan findes på sociale medier. Du kan gøre det sjovere at lære om R6 ved at udvikle en stærk forbindelse med de hold, du ønsker at støtte, ved at se deres live-udsendelser og følge med på deres sociale medier. Operatørerne og den overordnede spillestil for de spillere, du ser live, kan fortælle dig meget om spillet og det hold, du søger.

Afsluttende tanker

Turneringer og andre begivenheder for Rainbow Six Siege finder ofte sted i løbet af året. Et stort spillandskab venter på dig i Rainbow Six. Tjek nogle af e-sportsbøgerne vi har evalueret på eSportRanker og begynd at placere væddemål, hvis du klør efter at komme ind i handlingen.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports
2024-05-23

Remembering Chris "Zuna" Buechter: A Trailblazer in Esports

Nyheder