Top King of Glory væddemålssider 2024

De fleste e-sportsspillere har hørt om King of Glory, forkortet til KoG. Så hvad er det helt præcist? Nå, King of Glory er et MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) spil udviklet af Tencent Holdings Ltd, et af de største spilfirmaer i verden. Spillet er kendt under flere navne, afhængigt af den geografiske placering.

Nogle af disse navne inkluderer Wangzhe Rongyao og Kongernes Ære. Dette e-sportsspil har en enorm tilhængerskare spredt, især i Kina. Det betyder, at det er et af de mest spillede esport-spil i Asien. En ting, der gør KoG populær blandt esports-entusiaster, er måske dens lighed med et andet legendarisk spil, League of Legends (LoL). Da KoG blev udgivet i 2015, var sidstnævnte allerede et stort hit, så eventuelle paralleller mellem disse to titler forventedes at virke til fordel for førstnævnte.

Top King of Glory væddemålssider 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvad handler spillet om?

Ligesom League of Legends fungerer KoG godt på mobile enheder, hvilket giver spillere mulighed for at nyde oplevelsen fra hvor som helst i kosmos: på kontoret, i bussen, derhjemme osv. Med den nuværende (fra 2022) afgrøde af elskere af esportsspillere på den måde er det sikkert at sige, at KoG har vundet millioner af hjerter og vil fortsætte med det, i det mindste i en overskuelig fremtid.

Ligesom dens forgænger, LoL, er KoG's et spil, hvor potente karakterer skiller sig ud i et hold kontra team. Formålet med dette er at ødelægge modstanderens krystal, base og tårne. Heltene i dette spil har forskellige styrker. Du har brug for reflekser, strategi og endda nerver for at besejre fjenden. Du vil se spillets helte i besiddelse af ting som afstandsvåben, nærkampe og besværgelser. Andre evner inkluderer magiske angreb.

Satser på King of Glory

Mens KoG måske ikke nævnes i samme åndedrag som Dota 2, LoL og CS: GÅ med hensyn til væddemålspopularitet er faktum, at et stort antal esports-bettere investerer i dette spil. Spillet er designet til mobile enheder og er rettet mod millioner af spillere, der elsker at vædde på farten.

Og der er ikke noget så kompliceret ved at spille på KoG. Ligesom enhver anden e-sport, er alt hvad du behøver at finde en pålidelig e-sports spilleside; tilmeld dig, log ind, vælg en KoG-turnering, du vil spille på, og placer et væddemål. Du skal dog først forstå, hvordan spillet fungerer. En Google-søgning ville hjælpe dig meget med dette.

Hvor finder man King of Glory

Med en stigning i KoG's popularitet, har hundredvis af sportsbooks set dette som en glimrende mulighed for at tjene penge, mens de holder spillere underholdt på samme tid. Bookies er ikke det samme; de adskiller sig i mange aspekter, inklusive tilbudte odds og bonusser, blandt andre.

Bookmakerne er også forskellige med hensyn til væddemålsmarkeder. Mens nogle tilbyder en bred vifte af sådanne, giver andre kun et lille udvalg, hvilket begrænser spillere på den type væddemål, de kan placere. Derfor skal du være opmærksom på disse funktioner, når du leder efter et esports betting-websted, du kan stole på.

Hvorfor er King of Glory populær?

King of Glory er måske ikke et kendt navn i USA, men det er en stor succes i Kina. Det er blevet mødt med massiv popularitet i landet og har millioner af månedlige aktive spillere. I dag er KoG ved at blive et populært mobilspil, og andre lande vil sandsynligvis omfavne det.

Der er mange grunde til, at King of Glory er så populær en e-sport i Kina. Først og fremmest er det en fremstilling af deres egne, der taler meget om spillets popularitet i landet. Men der er meget mere end det, inklusive generøse præmiepuljer.

King of Glory er også let at spille med lave adgangsbarrierer. Spillere kan lære spillet på få minutter, hvilket gør det muligt for spillere at komme ind i det uden at vente for længe. Uanset om du er nybegynder eller avanceret spiller, vil du finde dig selv i stand til at spille og fuldføre niveauer på ingen tid. Derfra kan du skabe en tilpasset helt ved at vælge deres køn, hår, hudfarve og tøj. Gå derefter ind på slagmarken og knus dine modstandere i en-til-en kampe.

Internetfællesskab

KoG's internetfællesskab består af fans, der ser esport-turneringerne, spillere, der satser, og professionelle spillere, der pryder KoG-turneringer. Fællesskabet vokser konstant hurtigt i Kina og breder sig hurtigt til andre lande. Dette er også en indikation af, hvor populær KoG er blevet siden lanceringen.

Spil King of Glory online

At spille KoG online er enkelt og involverer følgende trin:

 • Downloader spillet fra TapTap
 • Oprettelse af en konto og log ind
 • At vælge en kamptilstand og vælge kortet
 • Vælg din yndlingshelt, arranger dine færdigheder, og vælg holdkammerater.
 • Kæmper for at vinde

Her er et par ting, du skal vide, når du begynder på KoG:

 • Kend kortet godt: Hvis du vil være en god spiller hos King of Glory, skal du kende kortet godt og lære at bruge hver enkelt færdighed i forskellige situationer.
 • Øve sig: Øvelse er nøglen til succes, og det er sandt, når det kommer til at spille King of Glory, så du skal sikre dig, at du bruger nok tid på at finpudse dine færdigheder og strategier, før du går ind i en egentlig kamp eller turnering.
 • Lean fra andre: Forbedre dine færdigheder ved at se videoer om, hvordan andre spillere spiller. At observere deres bevægelser og teknikker vil hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder på ingen tid.

Største King of Glory-spillere og -hold

Fra 2022 er de mest fremtrædende KoG-spillere primært kinesiske, inklusive Wang Tao, Yang Tao, Huang Yaoqin og Xu Bicheng, blandt mange andre. Med hensyn til hold er her de mest fremragende:

 • AG Super Play
 • eStar Gaming
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • Top Esports
 • Dynamit spil
 • EDward Gaming
 • Royal Giv aldrig Op
 • Invictus Gaming
 • KT Rolster
 • G2 Esports
 • Sky9
 • Fnatic
 • Team Liquid

Er der et King of Glory World Cup?

Ja. Det er kendt som Honor of Kings World Champions Cup. Dette er en international turnering hvor de bedste spillere konkurrerer om Honor of Kings verdensmester. Konkurrencen er arrangeret af Tencent Games og har to typer turneringer: hold og solo. Spillerne og holdene fra Asien deltager i denne turnering for at vinde millioner af dollars i præmiepenge.

Det er bemærkelsesværdigt, at mens Honour of Kings verdensmesterskab er blevet portrætteret som en global turnering, er det stadig en kendsgerning, at det stadig er en asiatisk affære, i hvert fald indtil videre, hvis turneringsdeltagerne, dvs. Kina, Malaysia, Macau og Hing Kong, er noget at gå efter. Deltagerantallet fortsætter dog med at stige hvert år.

Det kan bare være et spørgsmål om tid for turneringen at tiltrække deltagere fra andre kontinenter, herunder Europa og Amerika. Når det er sagt, har Kina været det bedste hold i spillet, da landets hold har vundet løvens andel af turneringen i form af gevinster.

The King of Glory World Cup bedste hold og spillere

De bedste King of Glory-spillere inkluderer eStar Pro, QG Happy og Turnso Gaming, turneringsvinderne siden dens indvielse i 2018. QG Happy har vundet turneringen to gange, mens resten kun har opnået den pasform én gang. Indtil videre er de bedste spillere Fly, Cat og NuanYang, hvor Fly er den eneste spiller, der er blevet den bedste mere end én gang.

Satser på King of Glory

Du ønsker måske at satse på KoG, men du vil ikke være i stand til at realisere dit ønske uden en pålidelig esports-betting-platform. Ja, at satse på dette spil kan blive lidt kompliceret, især hvis du leder efter en bestemt spilinkarnation. Derfor skal du sikre dig, at den sportsbook, du vælger, tilbyder dine særlige favoritter. Fra 2022 inkluderer nogle af de bedste KoG-væddemålssider Loot.bet, Bet365, GGBet og Rivalry.

Loot.bet

Med et ry som en Dota2-pioner, er der ingen tvivl om det Loot.bet er en af de bedste til at tilbyde betting på andre esports, inklusive KoG. Som sødemiddel tilbyder bookmakeren dig bonusser på over hundreder af dollars.

1xBet

Kun få, hvis ikke ingen, kommer tæt på 1xBet. Med omkring et halvt århundrede millioner brugere betyder det, at det er et af de største væddemålsmarkeder. Og der er også generøse bonusser til at hjælpe dig i gang med KoG.

GGBET

Hvilken solid betting platform! GGBet er en af de mest sikre betting sider, du nogensinde vil støde på. Selvom den måske ikke har så stor tilhængerskare som Bet365's, har den et fortjent ry som en af de bedste esport betting sider.

Følg de bedste King of Glory-hold og sats præcist

Spil på King of Glory er et populært tidsfordriv i Kina. Der er mange måder at placere væddemål på, men den bedste måde er at følge topholdene og satse præcist. Hvis du leder efter et godt hold, ville din bedste mulighed være Team WE, AG Super Play, EDward Gaming, Top Esports, Turnso Gaming, Dynamite og mange andre, som beskrevet tidligere i dette indlæg. Nogle af disse hold har vundet så mange turneringer, at det ville være svært ikke at bemærke dem. Dermed giver de en glimrende chance for at satse og har en chance for at vinde.

Gør brug af internettet

Sportsvæddemålsverdenen har ændret sig dramatisk i de seneste år. Med internettet skabes hundredvis af nye ligaer, begivenheder og resultater hver dag. Det samme internet har masser af information om hold/spillere for at hjælpe med at følge hold og satse præcist, så du kan have en bedre chance for at vinde. Med en internetgadget såsom en smartphone skal du blot søge efter et hold på internettet, og nøglestatistik vil blive vist på din skærm ved at trykke på knappen.

Fordele og ulemper

King of Glory er et af de mest populære spil i Kina. Det har hundreder af millioner af spillere og er blevet et kulturelt fænomen. Men ligesom andre esport-spil har KoG sin rimelige andel af fordele og ulemper.

Fordele

 • Den er mobilvenlig. Spillet er designet specifikt til mobile brugere, så ingen bliver låst ude af oplevelsen, bare fordi de ikke har en bærbar eller stationær computer. Dette gør det praktisk at spille på farten.
 • Spillet ændrer sig konstant i opdateringer, så det er altid sjovt at prøve nye ting.
 • King of Glory har en masse sociale aspekter, som gør det sjovt for folk at lege med venner eller fremmede

Ulemper

 • Spillet er meget konkurrencedygtigt, så du kan blive modløs, hvis du ikke vinder.
 • Du skal muligvis bruge meget tid på at spille for at blive god
 • King of Glory er blevet kritiseret for dets vanedannende karakter og spillets vold, som nogle siger kan føre til dårlige vaner. Spillet har også en aldersbegrænsning på 18+, men mange børn spiller det alligevel, fordi de finder det for svært at modstå fristelsen til at spille med deres venner online.
 • King of Glory er ikke for alle, fordi det kræver dygtighed, teamwork og strategi. Kun dygtige spillere, der forstår at arbejde sammen med andre for at få succes, har en chance.

Forstå King of Glory betting odds

Forstå oddsene at vinde hos King of Glory er vigtig for at lave succesfulde væddemål.

Esportens betting odds er tilgængelige på nogle esports betting sider. Du kan finde dem i form af decimaler eller brøker. Jo højere odds er, desto mere usandsynligt vil du vinde dit væddemål. Her er nogle nøglefaktorer, du skal overveje, når du ser på King of Glory esport odds:

 • Holdets præstation i de seneste konkurrencer - Holdets præstation mod andre hold i samme liga eller gruppe.
 • Holdets nuværende form eller momentum
 • Odds mod andre hold i samme liga eller gruppe

Du kan finde et væld af spilråd online, hvor nogle sportsbooks endda giver KoG-forudsigelser for at hjælpe dig i gang. Begå dog aldrig den fejl at glemme én ting: oddsene er altid designet til fordel for huset. Så når du satser på dette spil, skal du gøre det velvidende, at tab er mere reelt, end du kan forestille dig.

Betting tips og tricks

KoG-spillere har brug for tips og tricks til at hjælpe dem med at slå huset eller minimere tab. Hvis du vil tage dit væddemål til det næste niveau, vil disse tips være nyttige.

Forstå spillet

Den første ting du skal gøre er at lære det grundlæggende i spillet, før du begynder at placere indsatser. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvilke hold der er stærkere eller svagere.

Analyser hold og spillere

Det ville hjælpe at analysere hvilke hold og spillere har en større chance for at vinde en kamp mod et andet hold eller spiller. På denne måde kan du træffe bedre beslutninger, når du placerer dine indsatser. Hold øje med nyheder relateret til specifikke hold, og vælg altid et godt hold.

Andre tips, der er værd at overveje, inkluderer:

 • Pas på odds og undgå højrisiko-væddemål
 • Brug ikke gambling som en måde at håndtere problemer på
 • Glem ikke heldet
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiske Esports-maestro, står som et fyrtårn af viden hos EsportRanker. Jun-ho blander analytisk dygtighed med en medfødt kærlighed til spil og optrævler det indviklede billedtæppe af onlinekonkurrencer og sikrer, at spillere forbliver informerede og inspirerede.

Send email
More posts by Jun-ho Kim