Alt om væddemål på Alliance

Når brugeren benytter esports-væddemålssider, skal brugeren vælge det rigtige hold at satse på. Det er bedst at vælge en, der har en lang historie med at vinde turneringer. Dette er bestemt tilfældet med Alliance. De er baseret i Sverige og har været en del af pro-gamingscenen siden 2013. Et ledelsesteam på fem personer fører tilsyn med organisationen. Tidligere fokuserede de på StarCraft II og League of Legends.

Men i de senere år er de gået videre til andre populære titler. Derfor bliver spillere, der leder efter vindende hold i disse to spil, nødt til at søge andre steder. Det betyder dog ikke, at Alliance er blevet irrelevant. De har simpelthen skiftet turneringer, der er blevet mindre mættede med rivaliserende hold.

Alt om væddemål på Alliance
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alliance spillere

Alliance var oprindeligt ejet af GoodGame-bureauet. Dette var et datterselskab af Twitch, en spilstreamingtjeneste under kontrol af Amazon. I 2016 annoncerede Alliance sin beslutning om at forlade GoodGame og blive helt spillerejet. Det betyder, at holdmedlemmer har et ekstra økonomisk incitament til at vinde kampe. Dette hold har fået opmærksomhed fra esports betting sites på grund af deres højprofilerede gevinster. For eksempel vandt de i 2013 International og opnåede den største præmieudbetaling i esports historie.

De bedste e-sportshold skal have meget dygtige medlemmer, der er i stand til at overgå konkurrenterne. Siden deres opståen har Alliance rekrutteret adskillige store navne. For eksempel sluttede StarCraft-spilleren Naniwa sig i deres rækker i 2013. Et år senere rapporterede journalistiske sider, at Armada havde sluttet sig til holdet. Dette var vigtigt, da de blev betragtet som en af de bedste Super Smash Bros.-spillere på banen.

I slutningen af 2013 besluttede holdet at stoppe med at konkurrere i European League of Legends Championship Series. De udgav også SortOf, deres sidste Starcraft II-afspiller. Dette skyldtes hovedsageligt nye regler, som forhindrede bureauer i at eje flere hold. Det var en vigtig faktor i, at Alliance forlod GoodGame og øgede deres spillerautonomi. Esports-væddemålsfans skal tage højde for dette problem, når de placerer indsatser på Alliance. De har en track record med at udmærke sig med visse titler, før de forlader dem helt.

De kan nogle gange droppe spillere på grund af udefrakommende påvirkninger. Samtidig er mange nye spillere interesserede i at blive medlem af Alliance på grund af det faktum, at de ikke vil blive kontrolleret af et stort agentur. Disse variabler kan have en direkte indflydelse på betting-oddsene for Alliance-kampe.

Alliancens stærkeste spil

Dette esport spilhold udmærker sig i en række forskellige spilkonkurrencer. De har spillere fra Holland, som har sluttet sig til det professionelle Trackmania-kredsløb. Det er et racerspil, hvor spillerne kan skabe deres egne baner. De fleste Trackmania-turneringer har et tidskørselsformat. Derfor skal Alliancens medlemmer have hurtige reflekser.

Kørsel er ikke den eneste spilgenre, som Alliance udmærker sig ved. De har lagt meget af deres fokus på battle royale-genren. Dette inkluderer den populære titel Apex Legends. Under professionelle kampe skal to til tre spillere slå sig sammen og vælge karakterer med specifikke evner. Alliancemedlemmer skal komme med en god karakterkonfiguration og også arbejde godt sammen for at vinde kampen. Det samme kan også siges om Fortnite, en anden Battle Royale-titel, der har domineret e-sport i de seneste år.

Alliance har også udvidet til kampgenren ved at opnå spillere fra Super Smash Bros. Melee. Dette spil har et ret uortodoks kampsystem. Spillere skal studere det, hvis de vil lave præcise forudsigelser om turneringsresultater. I stedet for en udtømmende sundhedsbjælke beregnes skadesprocenter med en tæller, der stiger over tid.

Hvorfor er Alliance Esports populær?

En kyndig spiller vil være opmærksom på flere faktorer, når han vælger et berømt esport-hold. En af de vigtigste er konsistens. Selvom Alliance har lidt nogle tab gennem årene, har de også formået at præstere godt, når det talte. Når alle deres kampresultater er sat sammen, bliver det klart, at Alliance har haft stor succes siden 2013.

Mange esport-hold kan lide at deltage i en bred vifte af forskellige esport-turneringer. Problemet er, at de kan ende med at sprede sig for tyndt. I modsætning hertil vælger Alliance at fokusere på en håndfuld titler. Det betyder, at de kan bruge deres energi på at forbedre deres præstationer. Dette er endt med at blive en vindende strategi.

Alliance har også en ret udvalgt gruppe af spillere på deres liste. På overfladen kan dette få dem til at fremstå som et mindre højt profileret hold. Men ved kun at bruge de allerbedste mennesker har Alliance etableret sig som en eliteorganisation. Dette betyder også, at spillere har færre individer at vælge imellem, når de placerer et alliancebaseret væddemål. Hvis der var flere spillere til rådighed, ville chancerne for at lave en vinderforudsigelse være reduceret.

Alliancens priser og resultater

De mest populære e-sportshold skal have en track record af sejre. Bookies lagde mærke til, da Alliance Dota 2-holdet modtog hovedpræmien ved 2013 International. De endte med at besejre de tidligere mestre Natus Vincere under finalen. Scoren var 3 - 2. Under gruppespillet sluttede Alliance på 14 - 0, en perfekt rekord for denne konkurrence. De tabte dog også to gange til Na'Vi og en gang til Team DK.

Deres præstation var svagere det næste år. Alliancen formåede ikke at forsvare deres krone. De endte på 11. pladsen med en mindre end fantastisk rekord på 6 - 9. Som et resultat faldt deres liste fra hinanden, og Alliance gik videre til andre spilturneringer.

Da Alliance sluttede sig til European League of Legends Championship Series i 2013, sluttede de på tredjepladsen med 16 - 12. De var bag rivalerne SK Gaming og Fnatic. Spilleren Froggen blev kåret som MVP til Spring Split. Under slutspillet faldt de til 4. pladsen og tabte til Fnatic ved semifinalerne. Efter Summer Split endte holdet med en rekord på 21 -7. Deres højdepunkt på året var at vinde League of Legends verdensmesterskab efter en 3 - 1 sejr mod Fnatic.

Penge vundet

Succesen for esport-hold er ofte baseret på det beløb, de ender med at opnå over tid. Bookies tager normalt dette med i overvejelserne, når de afgør oddsene for, at de vinder. Siden deres start har Alliance konkurreret i over 360 turneringer. Den samlede tjente præmiepenge overstiger $6.846.000. Dette gør dem til et meget højt profileret hold at holde øje med.

Størstedelen af disse midler blev vundet på kampe for spillet Dota 2. Faktisk blev 84 % af dem optjent. Dette skyldes to ting: det store antal Dota-turneringer og Alliance-spillernes enestående præstation i denne titel. I modsætning hertil er mængden af penge tjent fra andre individuelle spil marginal. Selvom det lyder imponerende at tjene $115.647 fra Apex Legends, tegner det sig kun for 1,70 % af Alliancens præmier. For nylig har holdet udvidet deres rækkevidde til kampgenren. Indtil videre har dette ført til, at de har vundet $301.124. Dette er 4,40% af deres samlede total.

Når spillere tager alle disse statistikker i betragtning, bliver det klart, at størstedelen af Alliances succeser skyldes ét spil: Dota 2. Derfor kan spilleren ønske at fokusere på denne titel, når han laver en indsats. Problemet er, at Alliance ikke længere konkurrerer i Dota-begivenheder. Men efterhånden som holdet udvider sin rækkevidde, kan dette ændre sig i den nærmeste fremtid.

Bedste Alliance-spillere

Et top-esportshold er kun så godt som dets individuelle spillere. Da Alliance er baseret i Sverige giver mening, at deres bedste medlemmer også kommer fra dette land. Hvis folk baserer kriterierne for e-sportssucces på mængden af tjente penge, kan følgende Alliance-spillere blive betragtet som de ti bedste:

  • Gustav Magnusson (s4)
  • Jonathan Berg (Loda)
  • Jerry Lundqvist (EGM)
  • Joakim Akterhall (Akke)
  • Henrik Ahnberg (AdmiralBulldog)
  • Simon Haag (Handsken)
  • Linus Blomdin (Limmp)
  • Nikolay Nikolov (Nikobaby)
  • Adam Lindgren (Armada)
  • Artsiom Barshak (fng)

Esports-spillere, der støtter disse spillere, vil bemærke, at de har visse ting til fælles. De har et omfattende kendskab til spillet og kommer med taktikker for at vinde førstepladsen. Nogle gange vil en spiller blive valgt af Alliance på grund af et specifikt færdighedssæt. For eksempel er de bedste Trackmania-spillere hurtige og præcise til at kontrollere køretøjer.

Top Battle Royale-spillere har færdigheder, der overlapper med first person shooters. Hastighed er afgørende for dem, der ønsker at konkurrere i kampspilskonkurrencer. Det skal bemærkes, at der er et ledelsesteam hos Alliance, som bestemmer, hvilke spillere der skal sendes til bestemte turneringer. Derfor er holdets succes som helhed i høj grad påvirket af deres beslutninger.

Hvor og hvordan man satser på Alliance

De bedste esports betting sider vil give brugerne adgang til så mange spillemarkeder som muligt. Hvis ikke, vil det være sværere at finde specialister. Den gode nyhed er, at Alliance er en velkendt og mainstream esport-organisation. Hvis en bookmaker har sektioner dedikeret til videospilbegivenheder, vil dette hold sandsynligvis være med.

Det er dog usandsynligt, at Alliance vil kunne ses på disse markeder året rundt. I stedet bliver spilleren nødt til at vente, indtil den rigtige turnering begynder. Specifikt bør de holde øje med begivenheder baseret på Fortnite, Super Smash Bros., Apex Legends og Trackmania.

Den rigtige indsatsstrategi vil afhænge af det specifikke spil. Alliance er æret for at nå de sidste stadier af turneringer. Derfor ønsker spilleren måske at vente til semifinalen. Dette vil give dem mulighed for at se Alliance præstere og analysere deres styrker. Battle Royal-spil er altid et risikabelt spil, fordi der er så mange spillere på kortet. Det er bedre at vælge racertitler, fordi der er færre variabler at overveje. Under teambaserede arrangementer vil Alliances succes være baseret på, hvor godt hvert medlem komplementerer hinanden.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen