Alt om væddemål på Evil Geniuses

Evil Geniuses er et af de mest populære e-sportshold med hovedkvarter i San Francisco, Californien. Det er blandt de ældste kendte videospilinstitutioner. Med sin lange historie har Evil Geniuses formet spilscenen siden grundlæggelsen i 1999. Deres succes har været afhængig af deres spilleres evne til at vælge deres rejse og være modige uden at være begrænset af krav.

Effektiv anvendelse af denne strategi har ført til deres fortsatte succes i den professionelle spilverden, hvilket efterlader et langvarigt aftryk på deres historie.

Alt om væddemål på Evil Geniuses
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Team tro

Holdet repræsenterer også en lang række præstationer af dygtige tidligere stjerner. Disse historiske arv og store partnerskaber har været medvirkende til at tiltrække toptalenter. Derudover har disse hjulpet teamet i deres bestræbelser på at bygge og genopfinde.

Dristige strategier af holdet er lavet på grund af deres tillid til, at sejr handler mere om forberedelse end at løfte et trofæ. Det har hævet barren ved løbende at vælge, hvad der er rigtigt frem for normerne for spilindustrien. Det professionelle niveau af omsorg og respekt for deres holdmedlemmer, inklusive spillere, har været enestående. Nye måder at belønne seere og fans på er også blevet introduceret af det bedste e-sportshold.

Disse handlinger har forbedret holdets samlede chancer for succes. EG-teamet er gået over i spilverdenen ved at introducere nye spilvisuals gennem årene. Holdet har med succes gjort fremskridt med at inkorporere kampsport i deres spilunivers. Sammen med rekruttering af nye spillere har disse tiltag hjulpet holdet til at forblive konkurrencedygtigt i det nye miljø.

Rekrutteringer foretages af og til af teamet, og de fokuserer altid på at fastholde dygtige medarbejdere. Potentielle spillere får lige muligheder for at konkurrere og få chancen for at komme med på holdet. Ledelsen af dette team foretrækker passion og talent frem for etiketter som køn, etnisk baggrund eller orientering. De sigter efter, at deres plads skal genkende alle spillere.

Spil, der berømte esport hold er god til er Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant og Fighting Games.

Evil Geniuses spillere

Dota 2-listen for holdet har en del talenter. Arteezy (Artour Babaev Carry, canadisk), JerAx (Jesse Vainikka, finsk) og Nightfall (Egor Grigorenko, russisk) er holdets erfarne spillere. Cr1t (Andreas Nielsen, dansk) og Filippinernes Abed (Abed Yusop) fuldender holdet med 5 spillere.

League of Legends hold består af dygtige Contractz (Juan Arturo Garcia, mexicansk) og Svenskeren (Dennis Johnsen, dansk). Jiizuke (Daniele Di Mauro, italiensk) og Danny (Kyle Sakamaki, amerikansk-japansk) er også erfarne og talentfulde medlemmer. To sydkoreanere, Impact (Jeong Eon Young) og IgNar (Lee Dong-Geun) udgør holdet på 6 medlemmer.

Fire spillere udgør LCS Academy-holdet. Jojopyun (Joseph Pyun, canadisk) og TeamLuke (Luke Wasikowski, amerikansk) er erfarne medlemmer af dette team. Mystiques (Patryk Piórkowski, polsk) og Tony Top (Zheng Fen, kinesisk) er også dygtige og erfarne.

Spillere, der repræsenterer Onde Genier i CS: GO er alle amerikanere. Det er Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) og CeRq (Cvetelin Dimitrov), som er af bulgarsk oprindelse.

Rocket League-spillere er tre canadiere: Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) og Shoryu (Quentin Perera). To amerikanere, Aspect (Joshua Yongjoon Lee) og Srtty (Jett Joye), som er af australsk oprindelse fuldender holdet på 5 medlemmer.

Temperatur (Nolan Pepper) og Boostio (Kelden Pupello) er begge amerikanere.

Rocket League-spillere har to spillere; Rizex45 (Riccardo Mazzotta, tysk) og Catalysm (Leonardo Christ Ramos, tysk-cubansk).

Kampspillere inkluderer Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) og SonicFox (Dominique McLean), alle amerikanere.

Evil Geniuses mest kraftfulde spil

Counter-Strike: Global Offensiv

Oprindeligt bestod Counter-Strike-holdet udelukkende af canadiere. Nu er det prioriteret, at holdet skal være sammensat af en masse erfarne og talentfulde spillere. CeRqs egenskaber har givet ham anerkendelse ved internationale begivenheder som ESL One Year York 2019. Det var hans første turnering under EG-banneret. Deres spil udbydes altid på markeder af top esports betting sider.

Brehze har været holdkammerater med CeRq i mere end to år. Hans rosterkonsistens udvider også hans styrker i spillet. Begge har etableret sig som en stor trussel ved konsekvent at stille store tal op. Jakes og Wills erfaring har også været til stor gavn for holdet. Will havde brugt størstedelen af sin karriere på at konkurrere på de højeste niveauer i Europa. I foråret 2020 vandt han BLAST Spring Finals.

Tim giver også et væld af erfaringer til denne gruppe. HLTV udnævnte ham til en af årets 20 bedste spillere, efter han vandt ESL Major Boston i 2018. Gennem en kombination af fantastiske spillere er Epic Geniuses' Dota 2-hold blevet et af de farligste i store mesterskaber. Med sin unikke kombination af dygtige og erfarne spillere har holdet vundet adskillige titler.

Liga af legender

I januar 2013 besluttede EG-enheden at slutte sig til League of Legends-scenen. Lige i øjeblikket har League of Legends en kolossal mængde talent. Contractz er en jungler kendt for sine spilleevner og bærestil.

Impact betragtes også som en af de bedste top-laners i spillets historie. Han har vundet adskillige regionale mesterskaber i Korea og Nordamerika. Derudover vandt han også VM i 2013. Svenskeren begyndte sin konkurrencedygtige ligakarriere som 15-årig. Gennem årene har han gjort sig bemærket som top-jungler i næsten et årti.

Danny er en 17-årig ADC-spiller, der har udviklet sig til et af NA's toptalenter, siden han kom til LCS-listen fra Amateur i foråret 2021.

IgNar er en erfaren supportspiller, der tidligere har repræsenteret Misfits og FlyQuest i tre forskellige regioner, og opnået adskillige topplaceringer og to verdensoptrædener. Han er kendt for at være en af de bedste playmakere i spillet. Hans engagementer med signaturmestre har indgydt frygt hos hans modstandere.

En kombination af disse enorme talenter under Legends har vundet nogle trofæer til holdet.

Hvorfor er Evil Geniuses populære

EG-holdet har vist sig at være imponerende gennem årene. I dag betragtes den som en af de stærkeste i branchen. Partnerskaber, der er udviklet som et resultat af deres spilsucces, har gjort holdet populært. Community, er en gruppe, der fremmer spildiversificering. De har lovet at arbejde sammen for at øge minoritetsungdoms deltagelse i spil og spilindustrien.

De tilskyndede også til diversitet inden for holdet og blandt deres fans. De hævder, at du aldrig ved, hvem der er på den anden side, når du spiller online. Derfor er det lige meget, hvem de er, hvordan de ser ud, eller om de deler det samme sprog, så længe de har gale færdigheder. De er alle sammen og kommer til at vinde.

Wolverhampton Wanderers og Monster Energy er begge klubpartnere. Det er to store mærker, der er velkendte over hele verden. Som et resultat har de hjulpet med at gøre Evil Geniuses yderligere populær som et af de bedste e-sportshold.

LG UltraGear har også været en betydelig partner. De har gamingskærme, der er af professionel kvalitet og beregnet til seriøs gaming. Højtydende funktioner, der reagerer på alle blockbuster-spil, som Evil Geniuses spiller, er udviklet af denne partner. Desuden giver de hvert spil det klareste billede, de hurtigste opdateringshastigheder og den skarpeste klarhed. Disse lader holdet spille spil, mens de også taler med deres fans rundt om i verden.

Onde genier, der vinder hold og de mest mindeværdige øjeblikke

CS: GÅ

EG begyndte at spille Counter-Strike i begyndelsen af 2000'erne. I 2009 fik de succes efter at have skrevet under på Complex Gamings hedengangne liste. De vandt IEM IV American Championship Finals som et resultat af dette. Ikke desto mindre afsluttede de deres Counter-Strike-afdeling i 2012. Købet af NRG Esports-liste i 2019 har gjort det muligt for EG-holdet at genvinde fodfæstet.

EG CSGO-enheden har haft stærke resultater i de seneste konkurrencer. Deres sejr kom i august kl ESL One: Köln 2020 Online-Nordamerika-turnering. I juni blev de kåret som mestre af BLAST Premier: Spring 2020 American Finals. De tog også førstepladsen i CS: Summit 6 Online: North America-konkurrencen i 2020.

Dota 2

Efter 2011 International, annoncerede Evil Geniuses deres nye Dota 2-afdeling i oktober 2011. Kurtis 'Aui 2000' Ling blev opkøbt af EG i 2014 fra Cloud9 og Sumail. Holdet fortsatte med at vinde The International 2015, hvor de vandt US $6.616.014 i præmiepenge. Det var den største spilpræmie, der nogensinde er givet i e-sportens historie. Holdet blev nummer to i tre store turneringer i 2021. De pågældende turneringer var Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division og ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Før de rent faktisk flyttede til Nordamerika i 2014, gik Evil Geniuses ind i League of Legends i 2013 og spillede to splits i EU LCS. De kæmpede i Nordamerika og blev tvunget til at sælge deres plads i ligaen til Winterfox. De vendte tilbage til NA LCS i 2019 efter at have fået Echo Fox franchisepladsen. De fortsatte med at vinde LCS 2021 Rookie of the Year-prisen. Derudover vandt de LCS 2021 Coaching Staff of the Split-prisen samt LCS 2021 Summer Split All-Pro Team-prisen. De blev nummer to i LCS 2020 Spring Split.

Hvor og hvordan man satser på onde genier

Brugere bør være myndige og fuldt ud klar over de risici, der er forbundet med gambling. De burde heller ikke have været forbudt at spille aktiviteter før. Det bedste esports betting sider for at finde markeder på Evil Geniuses hold er GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet og BetDSI. Turneringsvindere, pengelinjeindsatser, over/under, første kort og handicapvæddemål er blot nogle få af de væddemålsmuligheder, der er tilgængelige på disse sider. Men alligevel indebærer væddemål på onde genier, ligesom alle andre gambling spil, en risiko.

Holdene konkurrerer i en række konkurrencedygtige onlinespil, og de har etableret sig som et bredt anerkendt førende spilfirma. Som et resultat skal spillere vælge et websted, der passer til dem. Derefter bør de udnytte bonusser. Esports bonustilbud er tilgængelige på nogle af disse betting sider for både nye og eksisterende spillere. Disse bonusser øger kontantreserverne. Således giver de spillere mulighed for at satse flere rigtige penge, hvilket øger muligheden for succes.

En bestemt væddemålsstrategi er også påkrævet. At have en nogenlunde idé om spil betting strategi du vil bruge vil hjælpe dig med at få succes. Det beskytter dig også mod at lave irrationelle hasardspil baseret på dine følelser.
For at holde sig opdateret om truppen og dens spillere, skal man følge holdets konti på sociale medier og hjemmesider. Det er afgørende at være opmærksom på de forskellige væddemålsmarkeder og begynde at sammenligne de odds, der tilbydes af forskellige bettingsider. Dette vil hjælpe spillere til at drage fordel af de store væddemålsmuligheder, der er tilgængelige, hvilket øger deres chancer for at vinde.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Onde genier rygtes at forlade esportsindustrien: Potentielle konsekvenser og økonomiske udfordringer
2023-11-23

Onde genier rygtes at forlade esportsindustrien: Potentielle konsekvenser og økonomiske udfordringer

For nylig har der været påstande, der tyder på, at Evil Geniuses, en fremtrædende esportsorganisation, måske forbereder sig på at forlade branchen. Disse påstande, fremsat af 'industriinsidere', blev rapporteret i Sports Business Journal. Spekulationerne opstod efter, at Evil Geniuses besluttede at trække sig fra LCS (League of Legends Championship Series). Det er blevet oplyst, at organisationen aktivt har forsøgt at sælge sin esport-afdeling, men indtil videre har ingen købere vist interesse.

Onde genier giver næsten sikre væddemål
2022-07-28

Onde genier giver næsten sikre væddemål

Evil Geniuses er et e-sportshold i Nordamerika. Dette esportshold er en af verdens ældste esports-franchises. Det blev etableret i Victoria, British Columbia, i 1999. Holdet har en samling af spillere og hold på tværs af forskellige genrer.