Alt om væddemål på Invictus Gaming

Invictus Gaming, tidligere Catastrophic Cruel Memory, er en kinesisk eSports-organisation. Denne Shanghai-baserede organisation blev erhvervet i 2011 af en kendt forretningsmand kendt som Wang Sicong, en søn af en af de rigeste mennesker i Kina kaldet Wang Jianlin. Me Sicong købte det for cirka 6 millioner dollars, og omdannede senere holdet til Invictus Gaming for at fremme den professionelle e-sportsscene i landet.

Invictus Gaming var bestemt til at være et berømt eSport-hold, hovedsageligt fordi det startede med et solidt fundament tilbudt af Catastrophic Cruel Memory, uden tvivl et af de stærkeste eSport-hold i Kina.

Alt om væddemål på Invictus Gaming
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Holdet

Invictus Gaming-teamet har mere end hundrede aktive spillere. De forskellige spillere har specialiseret sig i forskellige esports spil. De er også rangeret baseret på faktorer som erfaring og tidligere præstationer. Spillerne kommer fra andre lande, herunder Kina, Korea, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hong Kong, Macao, Rusland og Storbritannien. Dog er omkring 70 % af spillerne fra Kina.

Gennem årene har Invictus Gamings succes været forankret i dets personale. I årenes løb har nogle af verdens bedste spillere til at spille for dette hold omfattet Zhou Yi, Chan Kien, Jun Wen, Jin Zhiyi, Hu Liangzhi, Song Eui, Luo Feichi, Gao Zhen Ning, Wang Liu Yi, Wong Chuan, Kang Dong Wen Bo, Zeng Hongda, Lee Ho Seong, Zhilei Xu, Jiang Cen, Ye Zhibiao, Bin Fu, Luo Yinqi, Chen Yao, Gao Tianpeng, Xu Zichen, Hang Zou, Xiang Hu, Wang Lei, Liu Mou, Heyang Li, Sun Yalong og Ou Peng.

Invictus Gamings indtægt

Invictus spil har tjent tæt på 15 millioner USD i de 11 år, den har eksisteret. En stor del af denne indkomst er kommet fra deltagelse i 560+ turneringer. Det er bemærkelsesværdigt, at Dota 2 har hentet flest indtægter til holdet, der tegner sig for omkring 55% af den samlede indkomst. League of Legends kommer på andenpladsen ved at bidrage med 21 %, og StarCraft 2 indbringer 4 %.

Når de er rangeret baseret på spillernes lande, kinesiske spillere har indbragt den højeste indkomst, der tegner sig for 71,4 % af den samlede omsætning. Malaysia følger det med 12,5 % og Republikken Korea med 11,4 %. De resterende lande bidrager mindre bidrager med resten.

Invictus Gaming medlemmer

Invictus-holdet drives af et hold som ethvert andet eSport-hold. Nogle bemærkelsesværdige omtaler inkluderer hovedtræneren er Ding Yu-Bo, og assistenttræneren er Siu Keung. Holdet ledes af Mr. Zhu Song-Ge, stedfortræder af Chen Zi. Holdet har også en analytiker, Gao Ya-Qi, og en oversætter, Jin Ming-Kui

Invictus Gamings stærkeste spil

Dota og Dota 2

Invictus Gaming har haft de bedste præstationer i Dota og Dota 2. Holdet tog tredjepladsen i 2011 World Dota Championship og vandt SMM Grand National Dota Championship året efter. På det tidspunkt var holdet allerede ved at gå over til Dota 2. Holdet blev et af de bedste eSports-hold efter at have vundet The International 2012 Tournament og vundet $1 million Grand Prize. Holdet har været konsekvent på det største stadie gennem årene, selvom holdlisten blev ved med at ændre sig.

Liga af legender

Da Catastrophic Cruel Memory blev omdøbt til Invictus Gaming, havde holdet allerede vundet 2011 WCG China Reginal Finals. Det markerede en god start for holdet, da det fortsatte med at klare sig godt i de fleste League of Legend-turneringer som det var med i. I 2020 afsluttede holdet LPLs regulære forårssæson med rekord 14 sejre og kun to tab.

StarCraft 2

Invictus Gaming har også et godt ry inden for esports verden StarCraft baseret på deres regelmæssige optrædener i forskellige StarCraft-turneringer og begivenheder. Indtægterne fra spillet afspejler ikke, hvor godt holdet er sammenlignet med andre spil som Dota 2 og League of Legends, kun fordi præmiepengene i StarCraft-turneringer normalt ikke er så høje som i sådanne spil.

Andre e-sportsspil, som Invictus Gaming-holdet spiller i, inkluderer CrossFire, Hearthstone, Rainbow Six Siege, Counter-Strike: Global Offensive og Overwatch.

Hvorfor er Invictus Gaming populært?

Invictus Gaming er et af de mest populære e-sportshold globalt. Det er især blandt spillere, der nyder at placere væddemål på esports-begivenheder og turneringer. Nogle af hovedårsagerne bag populariteten er fremhævet nedenfor.

Konsistens

Invictus Gaming har præsteret usædvanligt godt i lang tid, især i Dota 2 og League of Legends spil. Det indgyder spillere meget tillid til at satse på, at de vinder de fleste af deres spil, især når de spiller mod underdogs.

Holdet bliver der ofte skrevet om

På grund af det faktum, at Invoctus er et top eSport-hold, udgiver mange eSport-entusiaster normalt pålideligt indhold om holdet. Det inkluderer lister, nuværende form og tidligere præstationer. Spillere kan nemt få adgang til sådanne oplysninger når som helst. Sådan information gør det lettere for spillere at analysere holdet og træffe mere informerede beslutninger om væddemål.

Udvalgt af mange esports betting platforme

Mange eSports betting sider tilbyder ikke et stort udvalg af esports betting markeder, som med almindelige sportsbetting. Som et resultat kæmper spillere typisk for at holde trit med et hold. Invictus Gaming er kendt for at deltage i de fleste større eSports-turneringer og -begivenheder, som normalt er vist på de bedste esports betting sider. Spillere kan således altid finde en platform, der tilbyder væddemålsmarkeder på Invictus Gaming-spil, når en større begivenhed finder sted.

Underholdningsfaktoren

At se Invictus Gaming spille er normalt ret underholdende. De fantastiske færdigheder, der vises i de fleste af deres spil, gør det normalt værd at se.

Invictus gamings priser og resultater

Asia StarCraft II Invitational Tournament 2012

Som navnet antyder, var denne turnering en invitationsholdsliga, der indeholdt otte hold, der repræsenterede forskellige asiatiske lande. Det var vært for Taiwan eSports League og havde en præmiepulje på 40.000 USD. Invictus Gaming formåede at vinde den tredje position og modtog en pris på 40.000 USD.

PLU StarCraft II Team League sæson 3, 2012

Denne StarCraft II-begivenhed blev spillet i round-robin-formatet med otte top-eSport-hold. Præmiepuljen var på cirka 6.300 USD. Arrangementet blev afholdt på en kinesisk server, med Alienware som hovedsponsor. Invictus Gaming vandt turneringen og vandt 3.142 USD.

eSports Champion League (ECL) 2014

ECL var en professionel turnering, der indeholdt Dota 2, StarCraft II og Hearthstone spil. Det var organiseret af CESPC og havde en præmiepulje på cirka $10.000. Det anvendte format var et dobbelt-elimineringsformat fra en bedst af fem. Alle spillede kampe var 1v1, bortset fra kamp-tre, som var 2v2. Invictus Gaming vandt førstepladsen og blev tildelt $4.831.

StarCraft League 2015

StarCraft league 2015-turneringen involverede nogle af de veletablerede og anerkendte hold, hvilket gjorde det til en af de hårdeste konkurrencer på det tidspunkt. Præmiepuljen var omkring $16.000. Formatet indebar en dobbelt round-robin, hvorfra topholdene gik videre til slutspillet. Invictus Gaming sluttede på andenpladsen og blev tildelt $6.400.

Neo Star League 2016/2017

Denne begivenhed blev arrangeret af NeoTV i 2016, hostet på en kinesisk server. Det fulgte det dobbelte round-robin-format, hvorfra vinderne gik videre til slutspillet. Præmiesummen var omkring $29.000. Invictus Gaming vandt førstepladsen og tog en pengepræmie på $14.513 hjem. Den samme begivenhed fandt sted året efter i Shanghai. Invictus Gaming vandt stadig førstepladsen og blev tildelt $8.850.

Holdet har præsteret imponerende præstationer gennem årene. Selvom præstationerne ovenfor er bemærkelsesværdige, er flere store gevinster indgraveret i holdets historie. I årenes løb har kun få begivenheder bidraget med mere end $1.000.000. Disse inkluderer Dota 2, League of Legends, som har bidraget med 8.169.612.24 og $3.991.850.16 til det samlede $15 millioner.

Invictus Gaming bedste/populære spillere

Sangen Eui-jin

Song Eui-jin, bedre kendt under sit gaming-alias, har specialiseret sig i League of Legends-spillet på midterbanepositionen. Han startede sin karriere i 2011 i en alder af 14 år i Korea. Hans eksemplariske præstation fik ham til at styrke sin position som en af verdens bedste spillere i League of Legends. Han hjalp også med at udvikle spillets konkurrencescene internationalt. Rookie tilmeldte sig Invictus Gaming i 2014 og hjalp holdet med at vinde verdensmesterskabet i 2018.

Hu Liangzi

Hu Liangzi, også kendt under sit brugernavn Kaka, er en kinesisk spiller på 29. Han har specialiseret sig i Dota 2 og har tjent mere end 2,3 millioner dollars på at spille 96 turneringer. I Kina er han rangeret som den 6. bedste spiller og er den 31. bedste spiller på verdensranglisten.

Zeng Hongda

Også kendt som Faith, Zeng Hongda er en 30-årig spiller fra Kina. Han spiller Dota 2 for Invictus Gaming-holdet og er i øjeblikket rangeret som nummer 13 på listen over Kinas bedste e-sportsspillere. Zeng har vundet 1. pladsen i mere end otte store turneringer og ligaer. Han har også tjent mere end 1,7 millioner USD i sin karriere.

Hvor og hvordan satser man på Invictus Gaming?

At satse på Invictus Gaming er relativt nemt. Du skal finde en bettingside der tilbyder e-sport blandt væddemålsmarkederne, for det første. Dernæst skal du sikre dig, at esports-væddemålsmarkederne tilbyder at inkludere de spil og turneringer, som Invictus Gaming-holdet spiller. Det eneste, der er tilbage at gøre, er at oprette en konto og finansiere den, så du kan placere dit væddemål. Du kan derefter søge efter et spil med Invictus Gaming og placere dit væddemål.

De fleste væddemålssider tilbyder normalt forskellige væddemålstyper at vælge imellem, afhængigt af faktorer som spiltypen og spillets forudsigelighed. Når du vælger den rigtige bettingside, skal du overveje omdømme og betalingsmuligheder.

Væddemålsprocessen kan variere lidt på forskellige eSports bettingsider. Den grundlæggende proces involverer dog at vælge den foretrukne væddemålstype og bedste odds i henhold til din væddemålsstrategi. Du kan derefter bestemme beløbet for indsatsen og placere indsatsen. Hvis kontosaldoen er tilstrækkelig til at dække indsatsen, vil væddemålet blive placeret med succes. Afhængigt af væddemålstypen skal du muligvis også satse, før spillet begynder.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen