Alt om væddemål på Nova Esports

Betragtet som et af de mest populære esports-hold, blev Nova Esports grundlagt i maj 2016 af en Anthony Yeung. Yeung havde et ledelsesteam bestående af Trevor, Richard og Francis under holdets første lancering, hvor Mathew, Oktay og Steven senere kom med i organisationen. Nova eSports blev officielt lanceret i september 2016 som en eSports organisation under firmanavnet Nova eSports International Limited. I oktober 2020 blev virksomheden opkøbt af Imperium Group Global Holdings, et Hong Kong-noteret selskab. Dette træk resulterede i flere ændringer, herunder holdliste for de forskellige eSports-spil, Nova eSports spiller.

Nova eSports har spillere fra forskellige baggrunde, hvor hvert holdmedlem bringer unikke elementer ind for at hjælpe holdet med at vokse og trives. Udover at konkurrere i eSports-turneringer, engagerer Nova eSports sig også med det fællesskab, det har skabt på forskellige niveauer. For eksempel har virksomheden et professionelt team af influencers og indholdsskabere, der sikrer, at holdets følgere og fans holder sig opdateret.

Alt om væddemål på Nova Esports
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nova Esports spillere

Nova Esports har flere spillere, der specialiserer sig i forskellige eSports-spil. League of Legends-holdet inkluderer JDerener, Halil Berke og Lopez Miguel, der spiller Baron. Spillerne er fra henholdsvis USA, Tyskland og Spanien. Game of Peace-listen omfatter Zhu Bojun, Zeng Ronghua, Xu Yinjun og Zahai Cheng, alle fra Kina. Holdet blev dannet i juli 2020.

Nova Esports afslørede også sin PUGB Mobile-liste sammen med Game of Peace-liste, som bestod af fire spillere, en fra Canada og resten fra Kina. Spillerne inkluderer Wu Zifan fra Canada og Zhang Yujie, Li King Liang og Lui Jinhao fra Kina. Deres Call of Duty-hold består af europæiske spillere, inklusive Jonathan Koyenyi, Samuel Navarro, Marcos Santana, Ricard Vila og Marcos Rojas. Jonathan Koyenyi er fra Storbritannien, og resten af spillerne er fra Spanien. Nova eSports' repræsentant for Clash Royale-konkurrencer er Chenghui Huang, også kendt som Lciop.

Tidligere afdelinger

Nova Esports samarbejdede med det indiske eSports Godlikes PUBG Mobile-hold i juni 2020. Holdet var kendt som Nova x Godlike og deltog i PUBG Mobile World League Eastern Division. Listen havde spillere fra Indien, herunder Sarda Gajanand, Chisin Raingaim, Shekhar Patil, Eleen Raj, Syed Shan og Chetan Sanjay. Partnerskabet sluttede i september 2020, da Indiens regering forbød PUBG Mobile.

Nova Esports stærkeste spil

Call of Duty

Nova eSports har haft enestående præstationer i Call of Duty konkurrencer gennem de seneste år. Call of Duty er ret populært i eSports spilkredse. Det er et first-person shooter-videospil, der startede med et tema fra Anden Verdenskrig og senere introducerede futuristiske verdener og temaer i det ydre rum. Nova Esports-holdet har haft imponerende præstationer i de turneringer, det har deltaget i gennem årene. Holdet har mere end $43.000 i præmiegevinster for spillet, hvilket uden tvivl er imponerende.

FIFA

FIFA videospil er endnu et eSports-spil, hvor Nova Esports leverer fantastiske præstationer. Det er et fodboldsimuleringsspil udviklet af Electronic Arts. Dog er Nova Esports samlede præstationer i FIFA måske ikke imponerende, men holdet har haft enestående præstationer i de sidste par begivenheder, det har været med i.

Spiller Ukendt Battle Grounds Mobile

Spiller Ukendt Battle Grounds Mobile er uden tvivl det mest berømte eSport-hold af Novas hold. Det tegner sig for en stor del af hele holdets indtjening i præmiepenge, over $4,8 millioner. Det vandt for nylig 1.530.000 i en enkelt turnering, det højeste beløb, holdet nogensinde har vundet i en enkelt turnering. I 2021 tjente holdet $2.318.831 i præmiepenge fra 10 turneringer. 78,6 % af alle Nova eSports indtjening er fra PUBG Mobile.

Hvorfor er Nova Esports populær?

Af adskillige årsager er Nova Esports blandt de bedste eSports-hold. Hovedårsagen er, at den fungerer ret godt i de fleste turneringer, især i PUBG Mobile. De fleste spillere stoler normalt på historiske præstationer for at træffe væddemålsbeslutninger, da de ofte kaster lys over det sandsynlige udfald af den næste kamp. Spillere kan således satse trygt på Nova Esports, vel vidende at det højst sandsynligt vil præstere godt.

En anden grund til, at Nova Esports er populær blandt spillere, er, at de fleste eSports betting sider normalt tilbyder væddemålsmarkeder for de fleste af deres holds kampe. Det betyder, at spillere finder det nemt at få adgang til væddemålsmarkederne, da de ikke behøver at søge efter forskellige væddemålssider, hver gang de skal satse på det bedste e-sportshold. Nova eSports deltager også i mange turneringer. Det betyder, at spillere kan finde holdets kampe at satse på det meste af tiden.

De fleste spillere satser også på Nova Esports, fordi de forbinder sig med holdet. Holdet har millioner af fans fra hele verden, som følger holdet tæt. Fra at forstå, hvad holdet har at tilbyde, finder eSports-væddere det meget nemmere at placere væddemål på forskellige resultater.

Nova Esports' priser og resultater

PUBG Mobile Global Championship 2020

En af Nova eSports-holdets største præstationer var PUBG Mobile Global Championship i 2020. Mesterskabet er en af de største og mest konkurrencedygtige PUBG-begivenheder med 40 hold verden over. Det var den sidste begivenhed i PUBG Mobiles konkurrencesæson. Nova eSports hentede $1,59 millioner fra puljepræmien, som var $6 millioner, en af de højeste puljepræmier nogensinde i en PUBG-konkurrence. Holdet forsvarede sin titel i 2021 og formåede at nå finalen.

Peacekeeper Elite League 2021 sæson 3

Nova eSports vandt Peacekeeper Elite League 2021 sæson 3 Championship. Arrangementet varede seks uger, og byder på intense kampe mellem 20 kinesiske hold. Nova vandt ved at score i alt 210 point. Præmiepuljen for begivenheden var 15 millioner CNY, som blev fordelt blandt alle holdene, hvor Nova eSports tjente det højeste beløb, $642.000.

Peacekeeper Elite Championship 2020

Nova eSports vandt Peacekeeper Elite Championship i 2020, anden gang mesterskabet blev afholdt. Begivenheden fandt sted den 14. og 15. november 2020 og indeholdt 15 af nogle kinesiske tophold. Præmiepuljen var på cirka $1,7 millioner. Nova eSports tjente $756.841 for at vinde mesterskabet. Paraboy, en Nova eSports-spiller, blev tildelt MVP-titlen for begivenheden og vandt $75.684 som præmien for at tjene prisen.

Peacekeeper Elite League 2020 sæson 2

Peacekeeper Elite League er det højeste niveau i den kinesiske PUBG Mobile-version af den professionelle liga kaldet Peacekeeper Elite. Nova eSports vandt ligaens anden sæson fra 24. juli til 16. august 2020. Ligaen indeholdt 20 hold, inklusive 15 finalisthold fra den foregående sæson. Nova eSports vandt $144.519 fra præmiepuljen, og Paraboy blev kåret som ligaens MVP og scoringsleder.

Brawl Stars World Finals 2019

Brawl Stars World Finals var den sidste begivenhed i konkurrencesæsonen i 2019, arrangeret af Supercell. Den bød på nogle af de bedste eSport-hold fra 11 lande, og Nova eSports vandt finalen og modtog $90.000 fra puljepræmien.

Night of Elites Awards

Nova eSports blev tildelt titlen Årets Klub 2021 ved Night of Elites prisuddelingen af PEL. det var efter at have vist fantastiske præstationer i løbet af året. Holdet blev også tildelt titlen som årets kommercielle klub under samme ceremoni den 14. januar 2021.

Bedste og mest populære Nova Esports-spillere

Zehai Ceng

Zehai Ceng er blandt de mest populære og succesrige Nova eSports-spillere, med speciale i Player Unknown Battle Grounds Mobile. Han er rangeret som nummer 32 blandt de bedste spillere i Kina. Spilleren har tjent mere end $1 million i præmiepenge i løbet af de fire år, han har spillet. $960.000 af indtjeningen er fra hans tid hos Nova eSports.

Xu Yinjun

Xu Yinjun, populært kendt under sit brugernavn Jimmy, har tjent mere end $1 million ved at spille Player Unknown Battle GroundsMobile. Han er rangeret som den bedste eSports-spiller i Kina og 118 globalt. 41 % af hans indtjening er fra 2021 og 30 % fra 2022.

Lin Yien

Lin Yien er landets tredjebedste PUBG-afspiller. Den taiwanske spiller er populært kendt under sit alternative ID, King. Han har tjent mere end $815.000 fra kun 11 hovedturneringer, en klar indikation af, hvor succesfuld hans spilkarriere er. Endnu bedre, 37 % af hans indtjening er inden for de sidste fem måneder.

Zeng Ronghua

Zeng, populært Coolboy, er en PUBG Mobile-spiller for Nova eSports-holdet og har tjent mere end $809.000 i præmiepenge. 89% af hans gevinster er fra hans tid med Nova eSports-teamet. Han var en selvstændig spiller, før han kom til holdet.

Hvor og hvordan satser man på Nova Esports?

Hvor skal man satse

Bettors kan spille på Nova eSports gennem en online eSports bettingside. Der er hundredvis af gambling sider tilgængelige for dem at vælge imellem, som hver har sine fordele og ulemper. Den første overvejelse, spillere skal gøre sig, når de vælger en bettingside, er, om den tilbyder eSports-væddemålsmarkeder. Det bør omfatte væddemålsmarkeder på turneringer, hvor Nova eSports deltager.

Spillere bør også overveje væddemålssidens omdømme. De bør undgå spilsider med tvivlsomt omdømme. En velrenommeret regulerende myndighed bør også give bookmakeren licens. Andre overvejelser er tilgængelige betalingsmetoder, bonustilbud og kundesupporttjenester.

Sådan satser du på Nova Esports

Spillere skal starte med at indsætte penge på deres spillekonti. Forskellige spillere har forskellige præferencer med hensyn til de metoder, der bruges til at foretage indbetalinger. Spillesider har også forskellige minimums- og maksimumsgrænser for indbetalinger, som spillere skal overveje. Betalingsmetoderne bestemmer også indbetalingsgrænserne.

Dernæst er det at vælge den kamp eller turnering, der skal spilles på, som Nova eSports byder på. Spillere kan derefter vælge en passende type væddemål at placere. De bedste eSports betting sider tilbyder store væddemålsmarkeder for den samme kamp eller begivenhed. Udover mangfoldigheden af væddemålsmarkeder rådes eSports-spillere også til at være opmærksomme på kvaliteten af odds, der tilbydes af bookmakere.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen